Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

Canada Goose Ontario Parka militär grön herr säljes

Nordic Food Lab
Jag nämnde i mitt blogginlägg om symposiet "The Emerging Science of Gastrophysics" som hölls på Kungliga Vetenskapsakademin och brev i Köpenhamn att vi behandlades med vad som var för mig den bästa måltiden på någonsin konferensen köp Canada Goose Ontario Parka militär grön herr säljes . Senare samma dag. hade vi även möjlighet att besöka Nordic Food Lab. som ligger på en båt förankrad i huset Christianshavn. alldeles intill restaurangen Noma Canada Goose Ontario Parka militär grön herr säljes . Här är några bilder och intryck och lunch nästa besök Nordic Food Lab.

Ben Reade. chef för forskning och utveckling i kulinariska Nordic Food Lab. var ansvarig för lunch. Till att börja. var vi serveras vakuum makrill med samphire salt och tång marker. Med en Chioggia betor tartare. havssallat. färsk grädde infused med pepparrot. kapris ramslök bär och dillolja Canada Goose Ontario Parka militär grön herr säljes online .

Varmrätt. lammhalsen gnuggade med gula ärtor miso (aka "Peaso"). bakat under vakuum i 48 timmar vid 62 ° C var serveras med lamm buljong. björnbär. och stranden i senap. Med denna lök bräserad i mjölk och kryddor. fylld med potatismos nötter och lakrits råg smulor. På kål sommarsidan med röda vinbär. marinerade morötter med vit senap Canada Goose Ontario Parka militär grön herr säljes . kummin och havtorn.Till dessert var vi serveras mjölk glass smaksatt söt klöver Får med isfiske klar. pressad ekmossa online Canada Goose Ontario Parka militär grön herr säljes . persika kristalliserad och färgning gran harts Canada Goose Ontario Parka militär grön herr säljes . Och till råga på allt. harts till färgämnet har samlats in från ett träd träffad av blixten.

I sommar Rachele Ellena. en student vid universitetet i Gastronomiska Sciences i Italien. besökte NFL och hjälpte upp en herbarium av ätliga växter i regionen Copenhague Canada Goose Ontario Parka militär grön herr säljes billigt .Un goda projektsammanfattning var postat på bloggen NFL som receptet nedan är tagen. Söt klöver (Gul sötväppling. visas uppe till vänster) var en av de insamlade växter. Söt klöver innehåller kumarin, cheap Canada Goose Lodge Down Väst Navy herr . en förening med en väldoftande arom, canada goose resolute priser säljes . som påminner om vanilj. Kumarin finns också i flera andra örter, discount canada goose mystique parka dam . inklusive kinesiska kanel. kamomill. myskmadra och buffel gräs (gräs som du hittar i en flaska visentgräs vodka). Det är innehållet i kumarin tonkabönor (frön från trädet Dipteryx odorata) har varit populära tonka extrakt att "uppgradera" syntetisk vanillin. Intressant var den rena föreningen kumarin förbjudna som livsmedelstillsats i många länder i över 50 år på grund av måttlig njur- och levertoxicitet.Men för en vuxen en "normal" bidrag av dessa växter är säkra (mer information om toxicitet och nivåer här) köpa köpa canada goose jacka .

4.5 g torrt söt klöver
175 g mjölk
95 g honung Danish
30 g trimoline
Yoghurt 450g fåren
23 g tjock och lätt (modifierad majsstärkelse)

Infundera söt klöver i mjölk vid 50 ° C under 30 minuter (vi har satt ihop i ett vakuum och i ett vattenbad vid en kontrollerad temperatur). Sila och upplösa honung och trimoline i infunderas mjölken. Blanda yoghurt med den tjocka får och enkelt billiga canada goose montebello pris . Tillsätt blandningen till infusions och gelén.

Den nordiska Food Lab ligger på en pråm. alldeles intill restaurangen Noma (röd cirkel). Direktör Michael Bom Frost NFL (höger) förklarade hur NFL grundades av René Redzepi och Claus Meyer 2008 för att upptäcka den nordiska köket och är byggstenar i både en traditionell och en (IST) perspektiv moderne.Les resultaten måste delas med ledare. akademiker. industri och allmänheten canada goose jacka info dam . Trots de många länkar till Noma Restaurang (postadress är c ​​/ o noma) de är icke-vinstdrivande. oberoende organisation Canada Goose Trillium Parka toppmöte rosa dam billigt . Verksamheten finansieras av oberoende stiftelser. privata företag och offentliga källor.Ice alger var riktigt läcker. Gurka torkas vid 60 ° C (nederst till vänster) har en "östra" smak när krossas till ett pulver - de letar efter program. Olika torkade alger (nere till höger).

Ett hett ämne i dessa dagar är jäsningen. och NFL hade mycket jäsningsprojekt. Här visas den jästa korn med svampen Aspergillus oryzae. kanske mer känd som Koji. Svampar utsöndrar enzymer som bryter ner stärkelse korn ånga. Dessa sockerarter ger svampen med energi för tillväxt. men också ge en söt smak. Också angenäm arom föreningar produceras canada goose ridge shell priser . Koji kaka (överst till vänster) skars i bitar (överst till höger). stekt och serveras (nederst till vänster) - rekommenderas. Den grönaktig nyans är ett tecken på att svampen Spore (sporer dvs utbildade). Sporerna kan uppsamlas genom dehydrering korn längs kanterna. sedan ringla sporer på en ny "kaka" korn ånga. Koji är fascinerande på grund av dess många användningsområden i köket - från miso soja och skull. För att använda huvudet och benen makrill människor i NFL hade börjat jäsning med Koji som surdeg i ett försök att göra en jäst köpa canada goose yuki 2015 . som påminner om den gamla fermenterad garum fisksås.Följ Nordic Food Lab på Twitter och se till att kolla deras hemsida

Andra Twitter-konton att följa inkluderar (vissa tidigare medarbetare NFL). Michael Bom Frost. Ben Reade. Mark Emil Tholstrup Hermansen. Josh Evans (även kolla in hans blogg också. bland annat ett inlägg på ovanstående lunchen han hjälpte till att förbereda ) canada goose pris barn . Arielle Johnson. Lars Williams

Koji har funnit sin plats på menyn noma "Peaso" (miso-baserade ärter). så om du har tur att få en plats (jag var i november äkta canada goose xxs kensington . tack vare karl bloggare Papin Food Flavor kemi.) . kanske du kan smaka om det fortfarande är på menyn.

Mikkeller öl bryggt experimentell Ben Reade använder Oakmoss

Canada Goose Ontario Parka militär grön herr säljes ... Och nämnde jag deras blogg. Få inspirerad och börja experimentera i ditt eget kök genom att läsa om hur de gör sina ownvinegars. På båten. de har även små fat åldrande balsamvinäger (BTW. om du känner till bra källor runt om i världen för att få en levande moder vinäger. lämna gärna en kommentar nedan - jag är säker att läsarna skulle finna det intressant).

Vy över det inre av NFL köket