Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose online store europe 2015 canada goose online store europe 2015, canada goose online store europe 2015, Canada Goose Camp Down Hoody Svart Dam barn, cheap canada goose white fur fake till salu, canada goose down vest men barn, canada goose barn outlet säljes, canada goose ontario parka Sverige, billigt Canada Goose Constable Parka Dam Röd, äkta køb canada goose jakke i sverige, canada goose fake chicken billiga online
5 4.8 1 629 290

canada goose online store europe 2015

På döden och döendet
En av de mest skrämmande saker jag tror dör är att vi är ensamma. Alla naturliga onda som vi skulle vilja skylla skaparen. som verkar en av de värsta. Det skulle ha varit så mycket bättre. inte skulle det. om vi lämnade det här livet i en grupp. kan den vänstra vara med de människor vi kom med. med barnen. minns vi våra första dagar i skolan. och kanske med de människor vi har kommit att älska. om lämpligt nära oss i ålder. Om vi ​​kunde gå i grupper. som på en studieresa. skulle det vara lättare.

Men vi kommer ensam, canada goose montebello pris dam . även de olyckliga som dör i olyckor som tar många liv dör effektivt bara för att de inte har tid. verkligen uppskattar deras gemensamma öden. De säger de människor som stod kvar på Titanic sjöng fartyget sjönk. Det är vad jag menar. Det skulle vara så mycket bättre billiga canada goose online store europe 2015 . så mycket lättare att bära om vi fick en tid med många andra. Vi kunde börja samla lite innan dess, canada goose womens montebello parka billiga på nätet . alla de som fick i uppdrag att gå ihop. kunde vi börja samla och förbereda och dela med varandra glädjeämnen och sorger i våra liv. Om vi ​​gjorde det. jag tror att vi skulle inse att våra liv verkligen alla varit variationer på samma tema canada goose online store europe 2015 . var vi inte så olika varandra än vi hade trott.Jag är inte säker på om jag tror på ett liv efter döden. även om jag är väldigt religiös. Jag är inte säker på vad det skulle vara för. Jag tvivlar på att jag kommer att vara redo att lämna detta liv när min tid kommer. Jag tror att jag skulle leva mycket längre jag vet att jag ska säga tre eller fyra hundra ans.Je tror jag skulle så småningom tröttnar på livet. så möjligheten att leva för evigt är inte så tilltalande canada goose online store europe 2015 säljes .

Det verkar dock att om det finns ett liv efter döden canada goose online store europe 2015 . den platsen där vi alla gå (och jag tror att vi alla kommer till samma plats eftersom jag är en universalis). där det är. vi alla kommer att faktiskt komma dit tillsammans. Även om var och en av oss personligen kommer att dö ensam. om vi går någonstans stockholm canada goose online store europe 2015 . är det evigheten och eftersom det inte finns någon tidsförändring i evigheten. kan det inte vara någon komma tidigare eller senare . Där kommer vi att gå där alla går samtidigt. eller när alla. i en mening. är redan. Det blir ingen väntar kära som dör efter oss canada goose online store europe 2015 . De kommer att vara där och väntar på oss. så att säga. när vi anländer canada goose online store europe 2015 herr . även om de är i blom av ungdomar när vi lämnar.

När jag tänker på döden. vad jag gör mer och mer när jag blir äldre canada goose fake chicken billiga . jag undrar om kanske en del av poängen med det. den hemska spöke resan måste tas ensamt. är just för oss förstå att vi är aldrig riktigt ensam.Och genom att jag inte bara vill säga Gud är alltid med oss. även om jag inte vill det också. Jag menar att vi alla är en del av hela mänskligheten äkta køb canada goose jakke i sverige . att vi är bundna till alla och, köpa canada goose sale fake shop . faktiskt. varje levande ting.

Det är en dikt som jag älskar Molly Holden sänder denna känsla av sammanhang mycket väl billigt Canada Goose Constable Parka Dam Röd . Den heter "Fotografi Haymaker canada goose ontario parka Sverige . 1890." Det går så här canada goose barn outlet säljes .

Det är inte så mycket att bilden av mannen
den rör sig - det paus från jobbet
att vässa sin lie relaterade byxor
under knäet canada goose down vest men barn . tände vit skjorta
sol en sommar. ett annat århundrade -

visnings örter bortom
lade sin sista band. om det fortfarande vid liv
vid föregående frånfälle;
för människan framåtböjd rätade
och böjda igen de dog innan hans klinga.

Hay mjuk och försvann för några 70 år sedan
och ändå står framför mig i solen.

Jag gillar att läsa filosofi och lära sig att andra som levde och dog innan jag hade exakt samma tankar jag hade. Jag känner mig plötsligt kopplat till dessa människor på ett mystiskt sätt. Jag känner mig som om de är med mig i en konstig känsla av att vi är tillsammans i denna resa vi kallar livet. trots att de avslutat en lång tid.

Kierkegaard talar ofta om tanken på döden och hur man håller alltid närvarande i hans tankar. Jag förstod inte när jag läste det. men jag tror att jag gör nu.Att tänka på döden. verkligen tänka på det cheap canada goose white fur fake . tänk på det. kommer du tillbaka runt igen till liv och det är ett mirakel att. och med det menar jag inte din egen lilla individuella liv. men allt detta. livet som helhet. och du kommer att fyllas med respekt för henne. Du kommer att vara snäll för hela skapelsen.

Och du kommer att känna sig mindre ensam.

Det här rummet är för Otis Anderson Canada Goose Camp Down Hoody Svart Dam barn . 6 februari 1959 - 14 juli 2013 canada goose online store europe 2015 .