Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose ocean rea outlet canada goose ocean rea outlet, canada goose ocean rea jackor, canada goose jacket real vs fake säljes, real canada goose junior billigt, vad väger en canada goose jacka säljes, Canada Goose Camp Down Hoody Svart Dam herr, canada goose fake signs Sverige, Canada Goose Heli Arctic Parka Röd herr se, canada goose trillium fake online, billigt canada goose jackets shop
5 4.8 1 673 281

canada goose ocean rea outlet

Manchester United 1-2 Real Madrid rött kort låter dig ta verklig kontroll
Manchester United exitstrategi annulleras största hoten i Real Madrid. men Jose Mourinho har reagerat snabbt efter United gick ner till tio.

Sir Alex Ferguson lämnat Wayne Rooney och Shinji Kagawa. främja Nani och Ryan Giggs på flankerna. Tom Cleverley startade i stället för Phil Jones köp canada goose ocean rea . medan Jonny Evans sjunkit till bänken som Ferguson har främjat Ferdinand-Vidic gamla skolan partnerskap canada goose ocean rea .

Jose Mourinho har namngav hans sida förväntat. Gonzalo Higuain var från början i stället för Karim Benzema. Raphaël Varane fortsatte på fullback.

Tyvärr var vi nekades en chans att se hur spelet kommer att spela på 11 v 11 - Real hade tittat hjälplös tills rött kort Nani. och det skulle vara fascinerande att se hur de försökte bryta United i den sista halvan timme.

Den nya titeln teamsheets pre-game var avsaknaden av Rooney. Det var en överraskning. men när du har tänkt på beslutet för några ögonblick. det var inte ologiskt. Först när Ferguson sade Rooney. Danny Welbeck och Kagawa bakom Robin van Persie i den första omgången. Rooney var den enda i trion som inte har haft en turné som stöder den holländska - Kagawa började där, Canada Goose Langford Parka Grå herr barn . bytte sedan Welbeck med det för andra halvåret. Rooney var den tredje val av Ferguson i stödjande roll angriparen.För det andra. det defensiva arbetet i Rooney till Bernabeu var hemskt - det av för tre bästa chans på riktigt. så det var förståeligt Ferguson ville inte använda den i en bred roll heller. Det var fortfarande en överraskning beslut. men det var inte déraisonnable.Au Istället United hade disciplinen till höger och Nani till vänster - vilket är i huvudsak "Giggs fri ställning" mot Real Madrid. Alvaro Arbeloa är att deras svagaste spelare.

Real spelade sin vanliga brytning med sin XI förväntat och var på sidan som behövde göra mål canada goose ocean rea se . Därför var det allt om hur Ferguson skulle reagera på deras stil. och stoppa två nyckelspelare var hans prioritet.

Först Rafael tätt fastnat Cristiano Ronaldo. spåra insidan som han gjorde körningar i mycket centrala lägen. När han blev en andra center-forward. han plockas upp av mittförsvarare United. men försöker hitta utrymme för att skjuta från mellan raderna canada goose ocean rea . Rafael var heta på hennes känslor.

Detta innebar Giggs fick följa Fabio Coentrao och han gjorde en defensiv arbete mycket bättre än Rooney på Bernebeu trots tidiga foul Ronaldo ger en chans att skjuta från slaget resulte francen.

Men ännu viktigare var den defensiva arbete på Welbeck Xabi Alonso äkta canada goose ocean rea .Han limmade fast den tidigare Liverpool. när som helst. hindrar det från att få någon tid på bollen och tvingar den till enkla pass. negativt på ryggen. snarare än långa bollar diagonalt till ytter eller framåt intelligent händer i centrala lägen. På grund av detta. Real kämpat för att få en bra hastighet av passage och deras attacker kvartett hade lite inflytande i första halvlek.

Istället spelaren var friare Sami Khedira. som ibland har uppmanats av Tom Cleverley. men inte permanent eftersom Cleverley också för att skydda ryggen fyra. och därmed förbli profonde.Khedira slog en bra pass på Ronaldo försvar för en halv chans canada goose ocean rea . men Ferguson skulle ha varit gärna ge Khedira stället Alonso. Ronaldo. Angel Di Maria och Mesut Özil tid på bollen på mittfältet.

United erbjöd ett hot på paus också. med angriparna bryta utanför deras direkta motståndare direkt när besittning vanns.

Återigen var Welbeck det bästa exemplet på detta - det snurrade Alonso (som i likhet med frihetsberövande spelaren ofta tvungen att släppa taget för att stänga United-spelaren i besittning) och kombineras väl med Van Persie. Rörelsen släpade holländska att spela en riktig mittbackar på och Welbeck kunde ladda in några lovande positioner i det utrymme som skapas.Giggs erbjöd också ett alternativ mot-attack på paus. och Nani är igång OK Arbeloa. Van Persie var tyst. men hans rörelser var korrekt.

Om det fanns en spelare som du inte förväntar dig att gå med i avgiften. med tanke på hans arbete med att försvara mot Ronaldo var Rafael. Men han gjorde två viktiga korta främre - en greps av utmaningen att Sergio Ramos på kanten av lådan mot slutet av första halvlek (Cleverley och Michael Carrick omfattade genast den högra bakre området. med Nani också återvända) och den andra var i uppbyggnaden till öppnandet av FN poäng på 48 minuter.

Attacker promenad greps United var alltid sannolikt vara avgörande - Real ofta försvarat döda fel denna sikt kulor. men är också utmärkt mot denna attack i dessa situations.Unies var relativt konservativa hörn, canada goose jacka flashback barn . driver endast fyra män i box - men hade den bästa chansen av första halvlek när Nemanja Vidic tog i stolpen. De var fortfarande besväras av hotet om disken canada goose ocean rea barn . men som ses när Patrice Evra cyniskt transporteras ner Di Maria för att förhindra en snabb paus. Di Maria blev sedan skadad och ersattes av Kaka. Özil att gå till höger.

Självklart rött kort Nani - fördelarna med detta kan diskuteras på annat håll - har helt förändrat situationen i spelet billigt canada goose jackets shop , cheap canada goose dame trillium parka black .Inte bara de tio-reducerade tillstånd. hade de också falla tillbaka Welbeck stödja den roll som offensiv mittfältare läge vänstra sidan av Nani. för att bevara sin andra bank av fyra.

Resultatet blev att Alonso var nu fri. och inom några minuter han lanserade en fantastisk lång diagonal till Ronaldo till vänster. passera mer fantasi än han lyckades i hela första halvlek. United Van Persie borde nog föll på Alonso permanent. och lämnade centrala försvarare ersättare.

En mer ambitiös politik var att ge fri Arbeloa som högerback. men det var inte ett alternativ på grund av omedelbar substitution Mourinho.

Mourinho reagerar alltid snabbt - målen för sin sida. målen för oppositionen. och röda kort. Luka Modric Arbeloa ersattes med Khedira går rätt tillbaka.

Det fungerade på två olika sätt. Först Khedira erbjöd mycket energi och hotet överlapp högerback. tvingar United att fortsätta att försvara denna flank. För det andra. och viktigare. gjorde Modric skillnaden i mitten.Real slogs ut i Champions League förra säsongen. eftersom de inte hade en spelare som kan spela korta. pryd pass på mittfältet området canada goose trillium fake . hur man Toni Kroos. och undertecknandet av Modric deras har fältet en spelare som det i stället för en av de befintliga tre mittfältare.

Det fungerade inte för Modric i Madrid hittills. men det har ofta varit en anständig supersub i stora spel med kvaliteten på hans död. skurar av energi för att hålla den stödjande hög kapacitet. och dribbla (det slå en motståndare fyra gånger i sin egen en halvtimme på marken - ingen annan spelare har mer än två gånger i hela spelet). så det var allt chancehe skulle kunna påverka här. Det var viktigt att han gick in i rollen som Khedira - Khedira var spelaren eftersom utrymmet i första halvlek. kom ihåg - och därifrån har du uppmanas några utmärkta passerar sekvenser Canada Goose Heli Arctic Parka Röd herr se . och utjämna med en lång räckvidd strejk lysande.

Därför Real var på frammarsch canada goose fake signs Sverige . och kvartetten för Modric. Alonso. Özil och Kaka höll bollen utmärkt. Strategin för Real var stort med en numerisk fördel - de sträckte spelet med Khedira och Coentrao Canada Goose Camp Down Hoody Svart Dam herr . men har inte använt korset av hopp i rutan. som spelade i händerna på två mittbackar.Istället för United. de fokuserade på att passera komplexa rörelser. och fick sin belöning snabbt med vinnaren av Ronaldo.

2-1 med Real. och Förenta behövde två mål. vände spelet igen. Mourinho tog av Özil och väckt den Pepe spela tillbaka. vilket gör Khedira tillbaka i mitten av terrain.Ferguson gjorde tre ändringar attack - Rooney Cleverley. Ashley Young för Welbeck. Antonio Valencia för Rafael - under de sista 20 minuterna vad väger en canada goose jacka säljes .

Formen på United var fallfärdiga och kunde släppa in ett mål på paus. men var inte särskilt relevant i det här skedet. Diego Lopez tvingades in ett par bra räddningar real canada goose junior . men mer anmärkningsvärt att strategin senare United var fullständig brist på form av Real - de var inte tillräckligt kompakt utan boll. med mycket djupt sittande försvar. men mittfältaren träs genom fältet. inbjudande tryck. Gonzalo Higuain gick åt höger. vilket gör Ronaldo att bli ett hot på paus. men förblev 2-1.

En 11 v 11 Ferguson fick det bättre av Mourinho - med hjälp Welbeck att stoppa bollen Alonso distribution av mittfältet. var United sällan hotade av kvartetten anfallaren Real. Användningen av Giggs till höger är totalt sett en framgång och att Real trycks framåt canada goose jacket real vs fake säljes . svarade United till hastighet canada goose ocean rea . och var förmodligen mer av ett mål hot.

Efter det röda kortet Nani måste kredit går till Mourinho.Han svarade omedelbart och intelligent. med Modric ideal spelare att frodas i extra rum på mittfältet. Alonso blev också mer inflytelserika. och det blev snabbt uppenbart United skulle bli tvungna att ta itu med den verkliga konstant tryck. som i slutändan visade sig vara avgörande.