Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose norge forhandler dam

Plagiat skandal canada goose outlet england dam . Förbunds utbildningsminister Annette Schavan förlorar sin doktorsexamen - och minister dragkraft
Den 15-medlem Rådet humanistiska fakulteten vid universitetet i Düsseldorf följdes den 22 januari med 14 röster för och en nedlagd röst canada goose norge forhandler dam . rekommendation av revisionskommittén och hade inlett en process för att ta bort doktorsexamen mot Schavan. Den fakultetens dekanus canada goose jacket fake or real priser . professor Bruno Bleckmann var därför pressen insisterar det är ännu inte bestämt canada goose norge forhandler dam 2015 . och förfarandet är ett öppet resultat. (1)

Efter att ha varit en del kritik av processen och rapporten från ordföranden i doktorandkommitté. professor Stefan Rohrbacher av olika professorer och politiker samt av Annette Schavan har uppstått ett behov av en ny rapport från en extern expert i god tid före stämman. Dean har inte tagits emot i sitt pressmeddelande om det. Detta bör dock vara ett sätt att fortsätta uttagsprocessen canada goose butik ægte 2015 .

För många. speciellt eftersom i Sydafrika Förbundsminister för utbildning. skulle det ha varit en överraskning att dekanus efter gårdagens möte i fakultetsrådet som var att ge råd om hur man ska gå och meddelade att besluta om panelen antog med 12 röster för. 2 emot och en nedlagd röst. Annette Schavan återkalla sin doktorsexamen.(2)

Att min post för plagiat imVorfeld mötet den 22 januari. läs inte var verkligen förvånad över att processen slutade med ett tillbakadragande av titeln. eftersom jag var där redan behandlat de viktigaste punkterna i detta beslut.

För att motivera en vägran av licensen har sagts rätt att vägra att anställa en metod för just denna uppsats canada goose montebello england herr . som skiljer sig från det allmänna. till och med i början av 1980 en giltig opinions. Detta kan inte vara ansvarig i samband med relevanta erfarenheter av daglig akademiska provdrift. (3)

Detta för att illustrera återigen grunden för alla studenter. doktorander och habiliterings regler vetenskapliga arbete av professorer och särskild vård som måste göras skriftligen varje Skriften fackliga korrekt identifierade. vilken insats och vad prestanda andra är. Detta kräver varje exakta referenser. vilket faktiskt också är upphovsrätts kräver canada goose store online fake rea . Om du glömmer detta. uppsåtligen eller av oaktsamhet. och om han gör PC och Internet användes eller inte. kan det förväntas att dess prestanda inte är erkänd. Visst fortfarande spelar en roll, canada goose jacka billig priser Sverige . antingen det ena eller det tillfälliga förbiseenden. Men om denna information inte alltid skriftligt arbete om tid billig canada goose norge forhandler dam . så det kan inte vara slarvig handling.

I motiveringen till fakultetsrådet tar också bara hänvisa.I avhandlingen Schavan. vilket indikeras av dekanus, billiga canada goose trillium parka 6550l navy online . inte finns i stora mängder utländska förvärv indikerade bokstav texter. Kapitalbildningsbokstav förvärv. avsaknad av omnämnande av de avdelningar i litteraturen i noterna eller ens i bibliografin. artikeln fortsätter. säker i den övergripande bilden av fakulteten för det faktum att den förra doktorand Schavan systematiskt och avsikt fördelade över hela avhandlingen mentala fördelar hävdade att hon inte hade lämnat in i verkligheten själv. Schavan svar att detta inte vederlägga. (4)

Rådet fakultetens. men också noterat att han har bedömt noga innan ett beslut. alla argument närvarande. särskilt den långa tid som har förflutit sedan minnet och det faktum att Schavan dissertaion inte har en examen. (5) KORT förståeligt. det var det viktiga dekanus att låta allmänheten få veta canada goose vest with hood rea . Men om du är bekant med brukstester college. vet att hänvisas fördelarna med nämnder och styrelser alltid överväga alla argument och väg buy canada goose lodge down jacket . Den befintliga diskretion alltid utforskas. Det är också redan tillhandahåller kommittéernas sammansättning av representanter från fakulteten. lärare och doktorander och studenter. Uppenbara fall är sällsynta.Tittade på snabb bestämning skall inte tolkas som ett tecken på en lite noggrann granskning och utvärdering diskvalifikation förfarande mot Annette Schavan. Detta gäller även om bara för att revisionskommittéer och fakultetsråden alltid ta hänsyn till den juridiska och det är osannolikt att han har råd universitetet. bara i fall den federala minister för utbildning. vilket följs av allmänheten med sådan uppmärksamhet. att begå något misstag canada goose victoria parka dam dam . Tvärtom det faktum att beslutet fattades så snabbt slutsatsen att fallet uppenbarligen fortfarande lagrades tydligt nog.

Ännu mer förvånande utfördes direkt på beslut av universitetets tillkännagivande Schavan att överklaga avslag på doktorsexamen i förvaltningsdomstolen i Düsseldorf. En noggrann undersökning av fördelarna med de skäl kanske aldrig hänt på så kort tid, buy canada goose jacket outlet priser .

Dessutom bör det i allmänhet vara mycket svårt att lyckas i en aktion mot men han visste prov i domstol. I detta fall är emellertid både beslutet från forskarkommittén och fakultetsrådet har också redan klart uttryckt eller på annat sätt kontroversiella. En bra förutsättning för framgång av talan som inte är säker.

Dessutom Schavan inte någon. men utbildningsministern canada goose norge forhandler dam .Av detta kan vi därför förvänta oss att universiteten känner inte bara de regler och rutiner. men accepterat dessa regler för sig själva och de välkända förfaranden. Din snabba åtgärder visar dock att detta inte är. men han själv är på skrivbordet och det är ett förödande slag på landskapet av den högre utbildningen. Låt alla klagar mot domar av lärare och revisionskommittéer och utvärdera våra resultat i stället för advokater och domare billig canada goose norge forhandler dam . Den som som utbildningsminister agerar. måste det vara medvetna om att avskaffa som driver sina universiteten som platser för utbildning och rykte deras utbildnings- - nationella och internationella - gör.

Advokater Schavan ens haft några invändningar mot det beslut som fakultetsrådet till pressen canada goose norge forhandler dam billigt . beslutet var ett "Invalid förfarande" har inträffat och därför "olagligt". där hon främst där de hävdade att flera gånger information från plagiat metoden skjuts utåt och därmed sekretessen i processen har kränkts; andra undersökningar som erbjuds gjordes. bevis på bevis. för att erhålla en extern expertutlåtande. hade utelämnats från universitetet och en illusion. gjorde advokaterna inte existerar.(6)

Men om jag inte är informerade helt falskt. bara universiteten beslutar under de givna regler för examination och baserat på professionell bedömning. tar emot en doktorsexamen och är det bort. Metoden ligger också i händerna på de prövnings nämnder och styrelser. Du måste bestämma regelbundet. vid behov. i samråd med administrationen av universitetet och deras advokater. om referenser krävs för revisionsarbetet och att de får den informationen. För detta ändamål. de är för. Offentlig information som kom från processen vid universitetet i Düsseldorf. är ful och obehaglig för alla inblandade. I vilken utsträckning detta kan ha påverkat eller förvrängd. är dock bedömningen av avhandlingen svårt att föreställa sig och när det ska vara så canada goose norge forhandler dam . är det svårt att bevisa i domstol.

Jag är inte jurist. Men min mycket personliga perspektiv som någon som har denna metod för att veta lite. är det svårt att föreställa sig hur de advokater enbart på grundval av vad de har väckts mot pressen vill motbevisa bevis för att Ms Schavan i sin avhandling misslyckades till stor del att utvisa vad det var andra intellektuella prestationer. I sitt klagomål. kan det nås i slutet för en liten stund. men bröt en hel del porslin.Det politiska trycket släpps federala utbildningsminister. inte att vänta med tanke på den rådande situationen och det kommande parlamentsvalet. canada goose norge forhandler dam