Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

Canada Goose Mystique Parka grafit dam se Canada Goose Mystique Parka grafit dam se, Canada Goose Mystique Parka grafit dam se, billiga canada goose alberta vest dam, köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr, real billige canada goose jakker til damer, billigt canada goose yuki matsuda, canada goose outlet counterfeit herr, canada goose jacka tjej barn, Canada Goose Heli Arctic Parka Spirit herr, billigt canada goose shop california
5 4.9 1 439 387

Canada Goose Mystique Parka grafit dam se

Måndag december 8 svart Canada Goose Mystique Parka grafit dam se . 2014
För flera år sedan. jag postade några tankar om vad jag vill ha i ett conventioneering påse. Jag verkligen inte har kompetens att göra något sådant Canada Goose Mystique Parka grafit dam se . så jag höll letar efter något som någon annan att jag kanske måste ändra lite. Och jag tror jag har äntligen hittat något. Pico2 baksidan av Etsy shoppar nottoc.

Vid första anblicken ser det ut som en ganska typisk axelväska. men detaljerna i designen - plus en liten anpassning - gör det väl lämpat för conventioneering. Åtminstone för mig Canada Goose Mystique Parka grafit dam se shop .

Här finns ett par fler skott så att du kan se lite mer i detalj, fejk canada goose chilliwack bomber dam . Trots den relativt flacka proffsiga utseende. det är faktiskt förvånansvärt djup Canada Goose Mystique Parka grafit dam se . Och eftersom det är alla duk. vilket ger flexibilitet / gjutning runt innehållet äkta Canada Goose Mystique Parka grafit dam se . Han har inga invändiga avdelare. som jag ursprungligen ute efter Canada Goose Mystique Parka grafit dam se . men på senare år försöker andra väskor. hittade jag dem som brukar vara ett hinder för mig än något annat. Så ett stort fack verkar fungera bättre Canada Goose Mystique Parka grafit dam se se .

Du kan också märka en brist på ytterfickor. Det finns en på framsidan (jag planerar att använda en telefon laddare och reservbatteri) och en sidoficka för en vattenflaska billigt canada goose shop california . men det är det.Trots flera påsar var en idé jag ursprungligen såg väl. jag också sedan reviderat min garderob och de flesta av mina kläder har massor av fickor för småsaker som jag hade tidigare trott att jag skulle behöva fickor (visitkort. mestadels).

Axel klipp separeras från vecket-över. så jag kan fortfarande slunga väskan över axeln med taket öppet. Dessutom har den två magnetiska knäppen på läppen på insidan för att hålla påsen stängd dessa cas.Maintenant, canada goose womens montebello parka white herr . här är där jag börjar lite anpassning. Se de fyra D-ringar på baksidan Canada Goose Heli Arctic Parka Spirit herr , billigt Canada Goose Snow Mantra marinen Män . Det är canada goose jacka tjej barn . om du vill använda väskan som en ryggsäck. (Den levereras med två remmar. men jag visar dessa bilder canada goose outlet counterfeit herr .) Min tanke var att jag skulle kunna använda för att hänga en konstbärare. Kommersiella portföljer tenderar att vara lager och illa lämpade för detta. så jag i princip gjorde min egen billigt canada goose yuki matsuda ...

Det är en 13 "x 19" hylsa till den ursprungliga komiska. Vad jag gjorde var stansade hål nära toppen. och stärka med mässings öljetter real billige canada goose jakker til damer . (De öljetter och hela hålstansen kit var tio dollar på Home Depot.) Den mest ursprungliga komiska är 11 "x 17" köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr . så att den extra stor storlek ger mig utrymme för dessa hål utan att påverka Konst som jag kunde utföra inne. Lägg ett par krokar och . billiga canada goose alberta vest ..Konsten förblir skyddad och platt inuti hylsan och samtidigt som den hänga nedanför själva påsen. mycket av området överlappar med påsen. hålla den från att hänga för lågt. Det sätter också konsten mellan påsen och du. vilket gör det svårare att se och svårare att glida. Karbiner underlättar också lyfta hylsan helt och lämna hemmet om jag vet att jag inte kommer att gå någonstans där jag kan komma undan med en konst.

(Minor sida notera Canada Goose Mystique Parka grafit dam se . jag gick framåt och fick en flaska stående vatten för att gå med det som jag inte vill helt enkelt använda dem disponibel plast och termosliknande skal på det ska förhindra svett mer i en nypa .. jag kan hänga flaskan med en klämma eller rem om jag behöver sidofickan för att göra något annat.)

Hittills har jag bara testat påsen i en komisk butik signering. inte en komisk konvent fullt. men det verkar att träffa alla de punkter som jag har tittat i passé.Je'm ser fram emot det här området. och för att se hur det håller upp under verkliga förhållanden. Jag tror att jag är redo för 2015 rundtur i konventionen. och det är bara en fråga om att se vad min tid / budget titt för att se vad som visar att jag kan delta.