Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose montebello säljes herr canada goose montebello säljes herr, canada goose montebello säljes herr, canada goose parka kopia sweden, canada goose jackets online Sverige, canada goose snow mantra billigt 2015, canada goose outlet store canada 2015, real canada goose lodge hoody spirit Sverige, buy canada goose trillium sale shop, buy canada goose expedition parka dame sort, canada goose jacka säljes billigt priser
5 4.7 1 822 419

canada goose montebello säljes herr

NSA har också avtal med andra Internetleverantörer
Förra tisdag. 20 augusti Wall Street Journal kom upp med en fantastisk historia med nya detaljer om NSA. s övervakningsprogram. I artikeln anges att NSA har förmågan att nå ca 75% av alla amerikanska Internettrafik via de nationella fiberoptiska kablar. Men detta var starkt förnekas av NSA

Efterfrågan på 75% fick en hel del uppmärksamhet. men de flesta av medierna tydligen övervakade ett avsnitt senare i artikeln. vilket avslöjar en metod för att samla NSA mycket känsligare.

"NSA har börjat genomföra fångar Internet långt innan 2001. säger före detta underrättelsetjänstemän. Ansvarig Office of Special Services hemliga NSA. var dessa typer av program ursprungligen för att avlyssna kommunikation outre Sea genom avtal med utländska Internetleverantörer. fd tjänstemän säger. NSA har fortfarande sådana arrangemang i många länder. särskilt i Mellanöstern och Europa. före detta tjänstemän säger. "
De dokument som nyligen släpptes av Edward Snowden har redan bekräftat att NSA samlar in uppgifter på Internet från telekommunikationskablar genom USA. Men nu får vi veta att utländska Internetleverantörer samarbeta med NSA att avlyssna utländska kommunikation.För amerikaner. kan det vara pinsamt som NSA drar nationella internetkablar. men för människor runt om i världen. måste det vara ännu mer pinsamt att deras teleoperatör kan ha någon hemlig överenskommelse med en underrättelsetjänst étranger.Ici Vi kommer att kombinera detta med ett antal andra nya berättelser, canada goose womens mystique parka billigt . som visar oss att NSA och dess brittiska motsvarighet. Regerings Communications Headquarters (GCHQ). vidtagit åtgärder med ett antal stora amerikanska och brittiska flygbolag . tillsammans med ett okänt antal utländska Internetleverantörer. De samarbetar för att de är skyldiga enligt lag och båda NSA och GCHQ betalar för kostnader billiga canada goose montebello säljes herr , real canada goose återförsäljare skåne . Resultatet är ett globalt nätverk av Internet övervakning.

Namnen på de företag som samarbetar med GCHQ publicerades den 2 augusti av den tyska tidningen Süddeutsche Zeitung och tv-kanalen NDR. Eftersom dessa är små regionala medier. verkar det som The Guardian inte vågade publicera dessa namn själva.Båda medierna hade tillgång till vissa handlingar hemliga GCHQ från 2009. dels från ett internt system som kallas GC-Wiki. som nämner följande teleoperatörer (Under tiden. några var sammanslagna) och deras namn kod.
- Verizon Business (Dacron)
- British Telecom (Remedy)
- Vodafone kabel (GERONTIC)
- Global Crossing (PINNAGE)
- Nivå 3 (PEU)
- Viatel (EMALJ)
- Route (spårvagn)

GCHQ ingått hemliga avtal med sju företag canada goose montebello säljes herr . som beskrivs i ett dokument som "avlyssnings partner" för att ge byrån tillgång till sitt nätverk av undervattenskablar. Företagen får betalt för logistikstödet och teknisk och British Telecom hårdvara och mjukvara för att avlyssna internet data även utvecklat. Vid GCHQ denna samling ansträngningar görs under "Maste Internet" den TEMPORA.L'identité programmet deltagande företag ansågs extremt känslig. i officiella dokument som kallas "informations Exceptionellt kontrollerad" (ECI). med företagsnamn ersätts av kodord. Utlämnande av namnen skulle inte bara leda till "hög politisk nivå nedfall". men skulle också vara mycket skadligt för trovärdigheten av företag.Som svar på denna information. har Vodafone och Verizon sade att de överensstämmer med gällande lagstiftning i de länder där de är verksamma kablar och att de inte kommer att lämna ut kunduppgifter i någon jurisdiktion canada goose montebello säljes herr sweden . förutom vad som krävs enligt lag till. Detta är samma typ av svar vissa Internet-företag gav oss om deras påstådda inblandning i PRISM-programmet.

Tillsammans de sju företag driver en stor del av fiberoptiska kablar canada goose montebello säljes herr . hög kapacitet ubåt som utgör ryggraden i Internet-arkitekturen. Tyska medier konstaterade också att dessa företag också driva några viktiga internetnoder i Tyskland. till exempel. äger Interoute och driver den största plattform för molntjänster i Europa.

Vi vet inte hur många internetkablar och noder för dessa leverantörer har insamling och filtrering enheter som är anslutna. Tidigare NSA officiella och whistleblower William Binney ger ganska många viktiga frågor i globala fiberoptiska nät där det är sannolikt att vara Narus. Verint eller anordningar liknande INTERCEPTOR. I den här artikeln finns en lista på de mest sannövervaknings noder på AT & T-nätet. Verizon. BT Group och Deutsche Telekom - var som helst i världen.The Guardian bekräftar att GCHQ under 2012 hade dragit mer än 200 fiberoptiska kablar och kunde bearbeta data från minst 46 av dem till fois.Les metadata samlas lagras upp till 30 dagar. samtidigt som innehållet i kommunikationen lagras vanligen under tre dagar.

28 augusti. nya rapporter om den italienska tidningen L'Espresso och det internationella platsen för den tyska tidningen Süddeutsche Zeitung avslöjade namnen på minst 14 marina fiberoptiska internet kablar som GCHQ är Tapping.

- TAT-14. som förbinder USA med Storbritannien. Frankrike. Nederländerna. Tyskland och Danmark
- AC-1. som förbinder USA och Storbritannien. Nederländerna och Tyskland
- SeaMeWe3. länka Europa. Asien och Mellanöstern
- SEAMEWE4 stockholm canada goose montebello säljes herr . länka Europa. Nordafrika och Asien
- FLAG Europa Asien (FEA). som förbinder Europa till Japan genom Mellanöstern och Indien
- FLAG Atlantic-1. som förbinder New York med Frankrike och England
- Circe North. som förbinder Storbritannien med Belgien. Frankrike canada goose montebello säljes herr . Tyskland och Nederländerna
- Södra Circe. dito
- SOLAS mellan Storbritannien och Irland över Irländska sjön
- Storbritannien-France 3
- Storbritannien Nederländerna 14
- Ulysses 1 och 2. tävlingen mellan Dover och Calais. resp.IJmuiden och Lowestoft
- Gul / AC-2. som förbinder New York med Bude i Storbritannien
- Pan European Crossing (PEC). som förbinder Storbritannien. Belgien och Frankrike

Förekomsten av internethörna stöd utanför USA och Storbritannien bekräftades i den oberoende rapporten från augusti 23. Han sade GCHQ leder en hemlig internetövervakning station på en hemlig plats i Mellanöstern East uppfatta och behandla stora mängder e-post. telefonsamtal och trafiken på uppdrag av västerländska underrättelsetjänster web.La station kan utnyttja och extrahera data från de fiberoptiska sjökablar passerar genom området. Alla meddelanden och data som skickas fram och tillbaka på kablarna kopieras jätte datorlagringsbuffertar och sedan screenas för särskilda intressegrupper uppgifter. Dessa data bearbetas sedan och sänds på GCHQ i Cheltenham och delas med NSA.

Den 7 juli canada goose montebello säljes herr dunjacka . Washington Post publicerade en "säkerhetsavtal Network" mellan den amerikanska regeringen och den fiberoptiska nätoperatören Global Crossing. som 2003 såldes till ett utländskt företag. Global Crossing såldes sedan till Colorado baserade Level 3 Communications. som har många internationella fiberoptiska kablar. och avtalet 2003 ersattes av en ny (pdf) under 2011.Enligt Post. avtalet blev en förebild för liknande avtal med andra företag. Detta säkerställer att när amerikanska myndigheter som vill få tillgång till stora mängder data via sina nätverk. företag har system på plats för att ge ett säkert sätt. Den 2011 avtal med nivå 3 anges tydligt att alla interna kommunikationskablar är inte genom en anläggning från vilken laglig elektronisk övervakning kan utföras canada goose jacka säljes billigt priser .

Det viktigaste här är ordet "lagligt". Som förfrågningar om information från NSA och GCHQ är lagliga. Internetleverantörerna hjälpa samla data som krävs. De till och med.

Som GCHQ. NSA betalar även telekomföretag. Detta kom när den 30 augusti. Washington Post publicerade delar av budgeten amerikanska underrättelsetjänsten mycket classifiés.Cette studie visade att den särskilda verksamhet Källa (SSO) NSA Division genomför ett projekt med titeln Corporate Partner Access. som innebär stora United States teleoperatörer att dra in "hög volym krets- och paketkopplade nät."

För 2013 förväntades att detta program kommer att kosta $ 278.000.000. en minskning med nästan en tredjedel från dess topp på 394 miljoner år 2011 buy canada goose expedition parka dame sort .Bland de potentiella kostnader som täcks av detta belopp är "nätverks- och system leasing. hårdvara utrustning och programvara underhåll. säker nätverksanslutning, cheap canada goose jacka solaris till salu . och hemliga webbplats leasingavtal." Summan av 278 miljoner fördelar sig enligt följande för särskilda program.
- BLARNEY. $ 65.960.000
- FAIRVIEW. $ 94.740.000
- STORMBREW. $ 46 buy canada goose trillium sale .040.000
- OAKSTAR. $ 9410000

En sista $ 56.600.000 har varit i "Åtkomst partner utomlands". men enligt Washington Post. är det inte klart om de är utländska företag. utländska regeringar eller andra utländska enheter.

I artikeln anges att telekomföretag tar vanligtvis att följa ansökningarna statliga övervakning. lokala och federala polis och underrättelsetjänster. Detta förenklar regeringen tillgång till övervakning och betalningar för att täcka kostnaderna för inköp och installation av ny utrustning real canada goose lodge hoody spirit . med en rimlig vinst. vilket också gör det lönsamt för företag att samarbeta med NSA och andra organisationer.

Några detaljer om insamling av data med utländska anläggningar kom från NSA diabilder som förekommer i bakgrunden av en rapport från brasiliansk tv 8 Sep 2013.Dessa bilder innehåller minst tre delprogram för telefon och Internet kommunikation samling OAKSTAR "genom en utländsk åtkomstpunkt"
- MONKEYROCKET
- SHIFTINGSHADOW
- ORANGECRUSH
Detta program definieras som en "åtkomstpunkt genom utländska PRIMECANE partner och 3. e part" (se nedan).

Liknande arrangemang med teleoperatörer kan förvänta sig i Kanada. Australien och Nya Zeeland. att underrättelsebyråer signalerna från dessa länder har en delning relation med GCHQ och NSA enligt avtalet UKUSA mycket nära informations 1946 . Beträffande intelligens av dessa länder räknas som allierade i andra NSA partiet.

En hack nedan. finns det en grupp på cirka 30 länder som anses partners tredje part. Enligt Snowden-läcka Tyskland. Frankrike. Österrike. Danmark. Belgien och Polen är bland dem. * Troligen Norge. Malaysia. Singapore. Japan. Sydkorea. Israel. Taiwan och Sydafrika är partners 3rd party också. *

Som Wall Street Journal säger att utländska Internetleverantörer är "särskilt i Mellanöstern och Europa." erinrade den särskilda relationen USA har med ett antal länder speciellt sådana områden.Vi vet av det faktum att de har en så kallad försvars Telefon länk med USA.

- I Europa. Albanien. Österrike. Bulgarien. Tjeckien. Estland. Lettland. Litauen. Makedonien. Polen. Rumänien. Slovenien och Slovakien.
- I Mellanöstern. Bahrain. Israel canada goose outlet store canada 2015 . Kuwait. Oman. Qatar. Saudiarabien och Förenade Arabemiraten unis.La flesta av dessa länder är små canada goose snow mantra billigt 2015 . beror på USA. s militära stöd och därför ofta redo att samarbeta med underrättelsetjänster USA. Naturligtvis är detta inte nödvändigtvis att i alla dessa länder. har NSA avtal med lokala Internetleverantörer. men listan kan ge en indikation om var vi kan förvänta samarbetsvilliga företag. Att ha hemliga överenskommelser med utländska underrättelsetjänsten är en mycket känslig och delikat affär. bör Internetleverantörer täckas av sin regering.

För NSA dessa arrangemang med utländska Internetleverantörer vettigt. Innan Internet era. kunde NSA avlyssna omfattande på egen hand. till exempel genom att placera telefon sjökabel kranar och avlyssna sändningar via satellit och mikrovågslänkar. Dessa är anslutningarna långväga för allmänna telefonnätet switchat nätverk. som också regisserat den största delen av internettrafiken i början.Med den snabba expansionen av Internet efter 2000 har kopparkabel och satellit- och mikrovågslänkar ersatts av fiberoptiska kablar. som är mycket svårare att avlyssna. NSA är förmodligen kunna placera ventiler ubåts fiberkablar. men dessa är naturligtvis väldigt tungt och dyra operationer.

Därför är vägen att gå var att placera ventilerna i områden där kopplas fiberoptisk kommunikation. För Internet. mycket av omkoppling sker vid relativt få platser. men här avlyssning måste göras med hjälp. eller åtminstone kunskap. företag som driver dessa platser.

Före 2001 var NSA endast tillåtet att avlyssna kommunikation med båda ändar vara främmande. Således canada goose jackets online Sverige . för att de första Internetleverantörer samarbeta med för att vara utanför Förenta Unis.Mais grund av själva karaktären av Internet. NSA upptäckte snart att det var svårare att hålla nationella kommunikationer Utrikes- och separerade.

Till ordförande för orsaken George W. Bush auktoriserade hemlighet NSA att avlyssna internationell kommunikation även om den ena parten tros vara knuten till terrorism.Enligt den nya NSA myndigheten kunde nu även till amerikanska teleoperatörer. som tillhandahåller råvaror transmissioner (AT & T. Verizon. etc.) och de företag som erbjuder den senaste programvaran för dagens kommunikation (Microsoft. Google. Apple. etc canada goose parka kopia sweden .) canada goose montebello säljes herr .

Nu NSA och dess partners UKUSA arbetar med en rad nationella och internationella Internetleverantörer. vilket ger dem tillgång till de viktigaste Internet kablar och kopplingspunkter över hela världen. Det är exakt som de drev Echelon nätverk med lyssnande stationer över hela världen. avlyssning tidigare satellitkommunikation.

För vissa människor. kan det låta efterfrågan Snowden på NSA att avlyssna samtal av alla. men det finns inga bevis för detta. NSA vill ha tillgång till så många kommunikationskanaler som möjligt. men bara för att samla information om fiender i USA. och inte vanliga människor. Med tanke på den enorma mängden datatrafik. kommer NSA bara göra allt för att samla in information som fokuserade och effektivt som möjligt - mer om det nästa gång.