Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose montebello parka sverige priser

Nigel Farage skol brev avslöjar oro över fascismen
I slutet av 1970 och början av åttiotalet UKIP ledare var student vid Dulwich College i södra London. en av Storbritanniens mest prestigefyllda skolor. Channel 4 News har funnit starka belägg för att lärare Dulwich trodde Nigel Farage var "rasist" och "fascistiska" eller "nyfascistiska".
Vi har ett långt brev (nedan) skriven i juni 1981 av en ung lärare i engelska. Chloe Deakin. tiggeri befälhavaren på högskolan (rektorn). David Emms. att ompröva sitt beslut att utse en prefekt som Farage köpa canada goose montebello parka sverige priser . Deakin Farage visste inte personligen. men hans brev innehåller en redogörelse för vad som sades av personal vid deras årsmöte hålls några dagar tidigare för att diskutera nya prefekter.
I brevet säger att när en lärare Farage sa var "en fascist canada goose montebello parka sverige priser . men det fanns ingen anledning till varför han inte skulle göra ett bra prefekt." det var "väsentlig svar" av hans kollegor.
Brevet fortsätter. "En annan kollega. som undervisar pojken beskrev sina rasistiska och nyfascistiska vyer bekände offentligt. och citerade en viss incident där Farage var så kränkande för en pojke som helhet. bör det vara bort från lektionen.Kaptenen sade att enligt hans mening. är detta beteende exakt varför pojken inte bör vara en prefekt, canada goose jacka online shop dam . Ännu en kollega beskrev hur en kombinerad Cadet Force (CCF) lägret anordnas av högskolan. Farage och andra marscherade i en lugn by i Sussex sent på natten skrika låtar Hitlerjugend. "

1981 var en period av enorma politiska spänningar på rasfrågor. särskilt lokalt i södra Londres, canada goose återförsäljare skåne billiga .Le National Front marscher som hålls i området vilket ledde till våldsamma sammandrabbningar canada goose montebello parka sverige priser Sverige . och under 1981 Brixton upplopp. inte långt canada goose montebello parka sverige priser . en del av Dulwich College skäl användes som en bas för verksamheten av polisen. Det var bara sex veckor efter Brixton upplopp David Emms namngav Nigel Farage 17 år som prefekt.
I sina memoarer. Taurus hänvisar Farage till raden av det som görs en prefekt. men sade lärarna var fientligt eftersom han var en stor beundrare av Enoch Powell. den tidigare konservativa som länge hade talat mot invandring .
Men berättelsen om Chloe Deakin föreslår Farage uttryckte starka åsikter om rätt till Powell. Hon gav en kopia av handlingen till en kollega, canada goose canada priser herr . Bob Jope. som höll sedan och används ofta i senare lektioner under åren som ett exempel på bra. kraftfull prosa skriver (om dolda namn).Jope minnet av mötet höll med modern konto Deakin prefekter. Men inte alla från Deakin och berör Jope.

Terry Walsh. som då var vice mästare på Dulwich (dvs. Den biträdande chefen). sade Farage var väl känd för att orsaka människor. särskilt vänster engelska lärare som hade ingen humor.
Den gamle mästaren i Dulwich David Emms. mannen som utsåg Farage och fått brevet från Chloe Deakin. sade han har inget minne av att möta eller brev. Men han håller med sin före detta biträdande online canada goose montebello parka sverige priser . "Det var ont. inte rasism canada goose montebello parka sverige priser . jag tror inte sond för nära i denna bus. men personalen matades med sin" Emms sade onsdagen. " skämten och elakhet. De ville utvisa mig. men jag såg dess potential canada goose montebello parka sverige priser Sverige . har gjort honom till en prefekt. och jag fick rätt. "
Men flera Dulwich pojkar berättade de påminner Farage gör rasistiska kommentarer som elever canada goose lodge down hoody säljes . och att uttrycka sitt stöd för högerextrema grupper. men ingen var villig att säga det offentligt äkta camp down hoody canada goose .
Andra samtida. dock säger att utsikten Farage på den tiden var bara Thatcher. Och många gamla pojkar säger att de har inget minne av Farage uttrycka politiska åsikter alls köpa hur vet man att en canada goose jacka är äkta .
Nigel Farage hävdade till mig i dag att han visades brevet Deakin där i många år.Han medger att han var en "bråkstake" i skolan "folk avveckling" med alla sorters synpunkter. Han sade några av de saker han sade kan ha uppfattats som rasistiska canada goose jacket buy online säljes . men sannerligen inte.
"Jag sa saker som sårar djupt". sade han. "Och det var säkert två eller tre anställda Engelska jag gjorde argument mot. jag tror inte nödvändigtvis tro det.
"Men jag har alla avgifter var någonsin involverad i högerextrema politiken är helt falskt canada goose jacka gul billiga ."
Hur är det bitar av Hitlerjugend canada goose mössa säljes . "Det är dumt canada goose yorkville navy barn ." sade Farage.
"Jag vet inte låtar från Hitlerjugend. engelska eller tyska."
Han tillade. "Det är klart jag sa löjliga saker. inte nödvändigtvis rasistiska saker det beror på hur du definierar du måste komma ihåg att sedan 1968 fram till de senaste åren har vi inte kunnat i detta. . länderna att på ett intelligent diskutera invandring. för att diskutera integrationen. var alla begravdes ett ämne och som förs av universiteten. hände det i politiken och media. "
Vi närmade Chloe Deakin. Hon säger att hon påminner diskutera frågan. men har inget minne av hans brev billiga canada goose yorkville .Men hans ord i 1981 hävdade att göra en prefekt Farage skulle få långtgående konsekvenser. "Först kommer det att avsevärt öka sin egen självförtroende och känsla av självrättfärdigande För det andra kommer att ha förmånen att registreringen av dess anställning som prefekt. på Dulwich College i hans universitet och andra applikationer. "
Många kommer att säga att det inte är relevant att en tonåring är i skolan över 30 år sedan. men UKIP har ett problem visar att det inte är rasistiskt.
UKIP. som håller sin årliga konferens på Central Hall canada goose montebello parka sverige priser . Westminster på fredag ​​och lördag sa han förnekar medlemskap till någon som aldrig har tillhört grupper som Nationella fronten och den brittiska rörelsen.
Men flera UKIP kandidater har anklagats för rasism. inklusive nära allierad Farage Godfrey Bloom. som i somras talade för att använda slösas bort på "Bongo-bongo mark".