Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose mens hybridge lite vest säljes

Micro Jobb. Är det värt det hela.
Just nu är de på allas läppar billig canada goose mens hybridge lite vest säljes . Micro jobb. Detta är en ännu lägre form av minijobb som huvudsakligen görs på nätet eller som du behöver minst en smartphone. Det finns olika begrepp. men i allmänhet. fungerar på samma princip ramarna som företag är mikrozoom arbetsplatsen med ett recept. Arbetet är uppdelat i många små bitar. kan varje pusselbit utföras av en användare. I slutet av pusslet monteras sedan nästan ny och arbetet var färdigt. Micro jobb är mestadels transkription jobb (translation video / audio som text). kategorisering. eller på annat sätt. kräver inte mycket expertis. De har alla en leverantör men gemensamt. de använder en folkmassa. en stor användarbas som gör jobbet.

Den mest intressanta frågan av alla är förstås. Vad är faktiskt intjänade i dessa Micro jobb. Tja. det är olika från leverantör till leverantör. Så jag presenterar här är några tjänster innan.

Realiserade för första gången på Micro Jobb jag igenom Streetspotr. Om du laddar ner programmet Streetspotr första gången. blir du ombedd att logga in. Om detta görs. kommer vi fram till en karta som visar lediga jobb.När jag öppnade appen för första gången för att hitta ett jobb. det gjorde jag inte ser dåligt. ​​Även om det finns många lediga jobb. men nästan inget arbete förde pengar på mitt kontor. I gengäld kan vi anta att jobb där du praktiskt ackumulerade "karma" uppgifter var .Examples t.ex. Kontroll av Wi-Fi-nätverk inom telekom eller fotografera något taxihållplatser eller badhus i din stad canada goose mens hybridge lite vest säljes . Vad. Så jag går genom staden och ta bilder av badrummet. Kom ihåg. allt utan meriter. samla bara "Karma".
Denna karma. dig igen samlas och möjligheten att bättre jobb och bättre att köpa canada goose mens hybridge lite vest säljes billigt . På bra tysk sätt du arbetar bara en gång på skyddstillsyn utan ersättning canada goose mens hybridge lite vest säljes . Will. JAG TROR INTE DET svart canada goose mens hybridge lite vest säljes . Dessutom känner jag lite dum ansikte vid fotografering toalett hem eller restauranger Speißekarten (ja. kan till och med Speißekarten skjuta).

Den andra tjänsten. till vilken blev jag medveten om en annan student idag Workhub. Tjänsten har blivit väl av Galileo bidrag uppmärksamhet. Och så mycket uppmärksamhet som man får i en kö efter inspelning. Här är jag. 29726.e Place Toll. Tja. vad sjutton.I Workhub inte som StreetSpotr jobb. som fotografering menyer eller checka Fi-nätverk. men förmodligen saker som att korrigera en text kategorisering bilder eller för att beskriva bilderna. Användaren får cirka 15 cent per minut. vilket motsvarar 15 hp Workhub språket canada goose mens hybridge lite vest säljes . Som av 50 poäng kan du förmodligen betala sitt konto kan (1 kredit = 1 procent). Lägga till kredit timmar på hög (om du kan). skulle det vara en timlön på € 9 (0.15 * 60) .Detta är aldrig riktigt tveksam och ca 400 € sysselsättningsnivån.
När du har slutfört en uppgift. är det skickas till kvalitetsstyrning. Den sedan avgöra om du har gjort arbetet och därmed får äran.

3. I tjänsten jag presentera för er. det är inte okänd. Åtminstone om man tittar på det företag som står bakom det. Amazon. Tjänsten jag vet inte. På detta insåg jag efter att ha läst en artikel om netzwertig. Den tekniska benämningen på hela ramen är lite fisseliger. Amazon Mechanical Turk. kort MTurk. Enligt Wikipedia finns redan. denna tjänst sedan November 2 canada goose mens hybridge lite vest säljes 2015 , canada goose trillium billig herr . 2005. vilket är en bra tid. Amazon har förmodligen erkänt tidens tand och även då det som är banbrytande mikro jobb berörs cheap canada goose jacka vit .
Jobb på MTurk skiljer knappast från de av Workhub. En Mechanical Turk. är det återigen den anställdes ansvar att utföra funktioner som en maskin kan göra med svårigheter.Specifikt namnen på de jobb på Amazon HIT - uppgifter mänsklig intelligens. Det är då. till exempel. en översättning av en video i text eller översättning av en ljudfil (till exempel från en intervju) som text. Om man tittar på arbetssökande från MTurk kan det bli innan de $ 40 för ett jobb. Ja. $ 40. Men då har du också samma 1.5 timmar video och föra den vita potential i engelska. Mycket arbete också. Att ansträngningen är värt det. alla behöver för att känna dig canada goose fake tags herr . Desweiten uppgifter är tillgängliga för invånarna américains canada goose yorkville parka beige barn .Si tjänsten är ännu tillgänglig i Tyskland. jag vet inte för att vara ärlig. Så använd på egen risk billigt canada goose outlet ontario ...

Dessutom är det Clickworkers. Clickworkers fungerar i princip som de andra tre tjänster som erbjuds canada goose outlet vestby 2015 . Efter jag hade dock sett videon av Clickworkers. jag känner att det finns mer respekt för kvalitet och bra medarbetare som andra tjänster. på grund av de förkunskaper. Men se själv.

Ersättningsbeloppet jag ännu inte hittat något. Annars samma spel som de andra tjänsterna.

På grund av den "boom" att dessa tjänster står för närvarande inför. det finns många andra Micro arbetsförmedlingar.

Vad är nu att tänka på det. Först verkar Micro jobb som ett vackert sätt att "tjäna pengar i farten".Tiden bara där för att ta en bild canada goose jacka på nätet säljes . han forskat bara flög text och hacka hyran är betald. Nej. det är inte naturligt. Eftersom livet inte kan vara av kurs jobb canada goose heli arctic black 2015 . Röst sidor billigt canada goose down filled gloves . men några är vita. Mikro jobb bör vara endast en liten möjlighet fickpengar för att slutföra lite. Inte undra då att jag känner mig särskilt unga flyga till tjänster.

Men när man tittar lite längre. men ser vi. Hur man vinna mycket med är inte där. Och då måste man stå ut med ett antal choses.Et här vi kommer till min personliga åsikt. Jag tycker det är inte rättvist att du har ett jobb. i sin tur. kan anses som bra och alltid riskerar att få pengar. Eftersom. När du har slutfört en uppgift och i själva verket har investerat tid. kan det vara så att kvalitetskontroll stannar inte ordentligt för dem. Och då du också få någon ersättning. Vad detta betyder är att en gång arbetade gratis. Detta skulle vara i någon annan samhälle. Men rätta mig om jag har fel canada goose mens hybridge lite vest säljes . Dessutom fungerar den för vissa tjänster (t, canada goose women sale rea billigt .ex. StreetSpotr) en gång till helt gratis. eftersom du måste bevisa för de första jobben högt värde och behöver för att få poäng. Fram till dess kommer du alltid arbeta utan lön, canada goose resolute priser säljes .Visst. det finns jobb där man inte behöver samla så många poäng tidigare. men de är få och långt mellan mitt intryck.
Så jag personligen säga att det är värt dessa tjänster inte riktigt. Om du skulle hitta ett jobb på 400 euro eller elev anställning under denna period. skulle du ha i slutet av månaden förmodligen har mer på kontot. Men det är bara min personliga åsikt. För många är detta mikro jobb bestäms genomförbart och vitt är också alltid roligt.

Men det är äntligen egen något alla.