Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose kina pris se herr canada goose kina pris se herr, canada goose kina pris se outlet, hur ser man att canada goose är äkta sweden, real canada goose jakke dame xxl, canada goose yukon bomber fit 2015 dam, köpa canada goose jakke outlet norge, canada goose alberta vest black Sverige, canada goose fake jakke herr, canada goose barn billigt, real canada goose feathers jacket shop
5 4.7 1 505 486

canada goose kina pris se herr

Fotografering av helvetet under El
Som student svart canada goose kina pris se . flyttade jag till staden mycket. Jag flyttade som varje år i fem år. Jag började fotografera i West Philly eftersom det var nära till campus. Jag drogs till övergivna hus och berättelser och de människor som bodde en gång inuti. Så jag gick efter detta och jag hittade främst i västra och norra Philly.

Inte alls, canada goose chilliwack sverige se . Jag visste inte ens visste fanns Kensington när jag kom i Philly canada goose kina pris se . Jag lärde mig inte på den kommun eller dess rykte tills jag var av college. fyra år senare.

Jag minns känslan skrämmas först. Det påminde mig om när jag var ung och jag kör runt gettot i West Baltimore med min äldre syster. Jag kände mig som jag inte hade något att göra där. men samtidigt var jag så lockade eftersom det var så annorlunda från allt jag någonsin hade sett förut, canada goose citadel parka online se .

Mina första besök i El var intensiv. Det var vinter 2008 och det fanns otaliga kvinnor som står på hörnet bär tunga rockar canada goose kina pris se återförsäljare . De har alla ögonkontakt med mig när jag körde upp och ner i allén. Det tog lite tid innan jag arbetade mod att stanna bilen. gå ut och börja prata med folk.Jag tog med mig fotografier av tidigare projekt och jag vill visa dem för människor som jag var intresserad av fotografering. Detta bidrog till att skapa en trovärdighet och jag själv och mina ämnen känna sig hemmastadda.

Efter det första året. tillbringade jag mest gör porträtt av kvinnor som arbetar som prostituerade canada goose kina pris se . började jag se sitt yrke på grund av sin omgivning. och valde att utöka projektet till att även omfatta missbruk och området som helhet. Dessa är de personliga berättelser av de människor jag fotograferade det hindrade inte mig från att dra avenue.Ce s en stor fråga. Ärligt talat. jag är inte förvånad. men jag är ledsen. Vanliga människor ofta anser dem som kämpar med fattigdom eller beroende existerar separat för sig själva. långt utanför sitt eget universum. Sanningen är att dessa upplevda världar är närmare än vi tror. De flesta människor vill inte konfronteras med denna idé. den fysiska närvaron av de människor jag fotografera eller verklighet de representerar. Det är mitt jobb. Det är inte alltid lätt för mig. men det är något jag är väldigt stolt över.

Min process beror också på slumpen och förberedelse. När jag fotograferar människor jag möter på gatan. och om en bild kommer att göras. gör vi ofta just då och där.Jag är alltid ute efter platser av intresse och tagit del av den bästa tiden på dagen att gå till ett foto. Jag tillbringar mycket tid promenader. stopp. vänta och framför allt. för att forska. Jag är övertygad om att lyckan gynnar det förberedda sinnet.

Jag lockade också ett mjukt ljus på en molnig dag att jag är Stark. det starka ljuset av förmiddag eller eftermiddag. Valet kan spegla mitt humör eller stämningen i ämnet. Jag brukar använda ljus som ett verktyg som gör det möjligt för scenen i en slags intressant sätt.

I vilken utsträckning jag be mina motiv är minimal. Arbeta med en 4 × 5 kamera. är det nödvändigt att motivet är fortfarande ganska ofta. men jag bryter denna regel online canada goose kina pris se , köpa canada goose billig på nett billigt . Ibland är det verkligen en jonglering handling av samtal. observation och teknik.

Jag skjuter med Sinar kamera 4 × 5 film med ett komplett utbud av fasta objektiv. Jag föredrar 150mm lins som förhållandet är 1/1. kameran och bilderna oeil canada goose kina pris se .Le tillverkningsprocessen är långsam som jag utsätter ett blad av film i taget canada goose kina pris se sweden .

Majoriteten av människor jag fotograferar vill att deras inspelade berättelser real canada goose feathers jacket . De vill att världen ska veta vad de går igenom - hur de tänker och hur de överlever. De vill vara en del av projektet eftersom de vet många andra människor som hjälpte honom och de vill inte vara sämre.Om någon inte kommer att spelas in eller fotograferas det är oftast av en anledning canada goose barn billigt . En person som jag träffade hade familjen i brottsbekämpningen. Andra människor vill inte att deras familjer att se dem i deras nuvarande tillstånd canada goose fake jakke herr . Det är ovanligt att någon kommer att gå med på att ett fotografi. men vill inte göra en ljudinspelning. I detta fall brukar de inte komma runt var de är och foto behöver mindre av dem så de håller canada goose alberta vest black Sverige . Det är viktigt att notera att alla jag fotografera och spela in det faktum att medvetet och frivilligt.

Absolut. Dessa är särskilt viktiga historier att berätta. Jag blev kontaktad av människor jag fotograferade år sedan. med berättelser om hur de kom ren och vände sitt liv runt köpa canada goose jakke outlet norge . Jag kommer att bestå av dessa uppföljande intervjuer på bloggen under de kommande åren canada goose yukon bomber fit 2015 . Jag fotograferade också återvinnings hem och deras invånare. Den dominerande temat är att du alltid kommer att vara i återhämtningen. Du får aldrig över det real canada goose jakke dame xxl . du lär bara att leva med det hur ser man att canada goose är äkta .

Foto. Nancy canada goose kina pris se . 2009 av Jeffrey Stockbridge