Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose jakke butik dam

Medvetna Mothering
Jag kör ner en landsväg för att plocka upp min stora pojke Jonas skolan. Jag noterar att fälten belagt i vitt i flera månader nu formad som ett lapptäcke eller schackbräde. snö bara en bråkdel av landskapet äkta canada goose jakke butik dam . Jag satte en fjäder grön skjorta. ljus och prickade med vita fläckar i hela som så många påskägg i ett gräsfält. I min bil. jag märkte att min skjorta var för blåsigt för fortfarande kyliga vädret. Jag vänder värmen för att värma mig och gör mig sömnig. Adrian är i hans bilbarnstol bakom mig pratar. Han tycker om att vara hemma och ofta när vi är ute och blir ombedd att "gå till mitt hemma canada goose jakke butik dam ." Jag tänker på hur min man kallade mig en "tuffing" i morse vid frukost när Jonas lämnade bordet tidigt och jag bad honom att komma tillbaka. sitta ner och göra en förfrågan. "att bli befriade . " Jag kan vara hård mot god sed. Och vänlighet, canada goose expedition parka dam brun se .

För några nätter sedan. mina pojkar och jag ledde upp till vårt nattrutin. Vi sjunger en liten sång som Jonah lärt sig i skolan. "FOL-down FOL-down" som vi klättra vårt stora trappan. När vi når toppen av trappan varje natt mina pojkar älskar att springa iväg mig i rummet om Jona och hoppa och leka som små björnar canada goose jakke butik dam online . tumlande och stöta in i en annan.Adrian fortfarande liten. jag brukar göra mitt bästa för att antingen bo med dem eller återgå flock till badrummet. med gnagde hår på sina tandborstar och deras bubbelbad "trött och cranky." Istället tänkte jag att natten att jag skulle bara lämna dem gratis och spela ensam medan jag hade badet fylls canada goose jakke butik dam . tandkräm på knivar. monterade pyjamas. Jag kunde höra dem skratta och tydligt ha kul och sedan hörde jag ett ljud som alla mammor är ovilliga att höra. Det var ljudet av en punch-ljudet från en stans som kan göra ett huvud. Jag sprang ner vår hall glida på mina SmartWools och Jona slutligen nå kammaren. Adrian låg på golvet på rygg ser chockad köp canada goose jakke butik dam . Jonas stod på sin säng fåraktigt canada goose jakke butik dam . Jag ångrade mitt beslut. jag var tacksam för den tjocka mattan på golvet Jonas och jag drog försiktigt Adrian till mitt bröst. Jonas sade sängen-hopping på sin säng och handeldvapen för flygande fält och Adrian vändning. Vi alla gjorde vårt sätt att badkaret. mitt hjärta bultade nu canada goose jakke butik dam shop . det enda alla i ett stycke.

Några nätter senare. satte jag Jonas i sängen, billiga canada goose jakke danmark priser jackor . Adrian var redan sover så jag låg i sängen med honom Jonah. Det var senare än vanligt och jag ser fram emot att Jonas iväg till drömmarnas land så jag kunde ha lite tid för mig själv innan en annan dag började igen billiga canada goose återförsäljare helsingborg .Jonah och jag stod inför varandra och han sträckte ut handen och klämde min näsa. Han väntade på mig för att göra ett ljud horn ett spel vi har länge haft och som inte bidrar till den snabba sömn. Jag slutade. då tutade. Han skrattade hårt och jag kunde inte hjälpa mig själv. jag skrattade också. Han gjorde det igen och det var bara något i mitt tutar den natten var lustiga för oss båda. Han knöt jag tutade. skrattade vi. Jag gav mig själv under spelet och skratta med min son. Han föll till slut sover och jag tror att jag svarade ett par hundra mejl i min inkorg som natten là.Mothering för mig är som att andas. Dra mina barn nära och klappa dem som en viskning. Släpp dem och deras frigivning som en andfådd. Och på samma gång live. varje dag. varje gång jag lämnar dem. som syre jag andas mycket.

Mina fyra nya Jonah en äventyrlig anda. I ett tidigare liv. måste han ha flygplan bemannade och klättrade berg jakt. Han tycker om att gå till nya platser och tillsammans har vi redan börjat en sorts "bucket list" av äventyr vi kan se fram emot att utforska tillsammans när tiden är rätt. På toppen av hans lista besöker "öknen "rider på en berg-och dalbana och gå på en afrikansk safari. Han är också fascinerad av rymden och föreställer sig att bli astronaut canada goose england säljes .Ibland när jag ligger i sängen med orätt hans tänkande är han på väg att slappnar av han plötsligt piggna och meddela. "Mamma. vet du att det är riktigt. riktigt svårt att få upp i rymden. Och visste du att solen är väldigt. väldigt varmt. "Med en långvarig äventyrslusta till mig äkta Canada Goose Chateau Parka grafit Herr . jag tycker verkligen inbillar framtida upplevelser. Jag försöker att inte tänka på de många äventyr han kommer att välja att ha utan mig.

Med denna nyfikenhet. att detta behov av prospektering i åtanke att jag nyligen beslutat komma ur vår normala rutin och ta mina två pojkar till ett spel utrymme i samhället som vi aldrig hade varit före . Uppenbarligen inte Kenya. men fortfarande lite långt från vårt hus som vi normalt skulle resa och oväntat. så spännande för Jonah. Jag kände också mycket upphetsad som vi reste på motorvägen. tittar i spegeln heureux.L'espace två pojkar spela mådde mycket "hip" och mycket lovande med sin industriella struktur. café latte på menyn och en bred variation av nya leksaker till mina pojkar. Alla tre av oss biblio. vi bee-fodrade för boken rummet. Det var en gammal bok Walter Farley. "Little Black Går till Circus". läser vi. Jag ryckte till teman. bilder som verkade så grov nu. Adrian. människan Littler hittade en bekant bok canada goose trillium navy priser . "Mr.Brun Can Moo. "bara den här versionen var ännu fler ljud till vår mindre kopia hemma. Vi snuggled. Jag kände mig i fred. Jag inte äter bra och det var detta kaffe så vi beställde Följande mat och vandrade pojkar hitta olika andra leksaker och barn att leka med. Efter ett tag märkte jag en annan mamma kommer med sina två barn i samma ålder som mina. De bosatte sig i ett stort spel ladugård med många figurer av djur runt dem. Jonas var intresserad av nya ansikten och de spelade och fann sin väg till dem.

Under tiden låg jag på en plyschsoffa med Adrian där han omgav sig med vadderade block. Jag behövde bo nära eftersom jag tänkte att det kunde studsa tillbaka om jag lät honom äkta canada goose jacka rosa . Jonas var inte långt borta och jag kunde se att han kämpade. Deras hästar agerade grov. som om de var lite för vild vilda. Jag trodde att det kunde vara ett tips till sin trötta canada goose kids snowsuits . för mycket "resor och äventyr" efter en hel förmiddag spel dagis. Eller kanske det var det sätt Jonas utforska hela skalan av hur livet kan être.Jonas känner in natura läkare och heroiska badvakt. känslighet ett kronblad blomma. en söt låt.Det verkar som nu- blir uppsluppen hans 3T vill slutföra kretsen av bekanta. Han är så intresserad av upptäckten och understandingthe skrämmande drake nu killarna "betyder." Åh. vad jag önskar att jag kunde hålla den från att någonsin vill veta "genomsnittliga killen" i världen.

Ibland när jag ger mina pojkar ett bad. jag sitter på golvet bredvid läsas som de spelar. Ikväll dock bad dem innan han kom att skriva. jag skruvade på en handduk framför badkaret och jag tömde dem. Jag lägger undan mina bekymmer om hur livet kunde göra för dem. Jag lägger undan mina farhågor om hur jag kommer att hantera det hela. Jag till och med lägga undan mina förhoppningar och drömmar för alla underbara sätt som världen öppnas och ger dem möjlighet att utvecklas. Jag tillbringade de stunder istället för riktigt se dem. Jag såg dem utanför vad jag vill eller de gör och inte gör. Jag såg dem för vad jag hoppas på dem och rädsla för dem. Jag såg dem bara så otroligt vackra och magiska varelser i mitt samhälle att de är nya och fräscha och oh-så-mycket-fulla-of-life. Jag deltog för första gången Adrian. hänge sig åt lite tid ensam i badet. Det är ovanligt för honom att spela utan vägledning av en större pojke svävar över honom och han såg så fridfull.Han vände sig om med tre små tvättlappar barnbarn också mina händer och leka med en baby anka sitter i ett rör interne, billigt canada goose återförsäljare malmö .Lorsque Jonas anslöt sig till honom. blev mindre lugna vattnet. men jag såg hur de flyttade varandra som en flock fåglar i en V-formation i rinnande sällan i den andra. vilket orsakar en hjärnskakning. Sedan såg jag Jonas. För ett kort ögonblick. pojken. så det är väldigt snabbt blivit-mer. mer medvetna. mindre rena. avgörande-var borta. Istället såg jag honom i ett tillstånd av total renhet. att veta om en viss nivå av detta hus. Detta är fortfarande i var och en av oss Canada Goose Ontario Parka Tan herr Sverige . Jag såg hennes rosiga kinder. Jag såg hur ivrigt han spelade med en liten plast monster glatt sprutar vatten ur munnen. Jag såg hans kropp. men ändå så sårbar. Framåtlutad. frågade jag om han skulle vilja för monstret att sjunga en liten sång canada goose falsk eller äkta barn . Han var inte säker på först canada goose jakke butik dam . men plötsligt höll med framåt och tog monstret och sjöng en dum låt med en rolig röst som jag inte hade gjort på ett tag. Han mindes hans ansikte helt upplyst och han skrattade. Hans skratt är smittsam och hans bror och jag själv skrattade också. Det var inte lyssnar eller inte lyssnar på den tiden. Det var inte komma överens eller inte komma överens. Det fanns ingen förflutna eller framtiden. Det fanns bara bliss. Ren. enkel lycka. hjärtevärmande.