Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose jackets sweden 2015

Expat Survey Results exil utomlands - bor utomlands
Detta är den andra posten i min Overseas Exile 2013 undersökningsresultat Expat amerikanska. Klicka här för den första posten. som omfattar "personlig information" på utlandsstationerade. Klicka på en bild för att se en större version.

Den andra delen av undersökningen var att "livet utomlands." Lite mer än hälften av deltagarna ansåg att lokalerna hade en bättre livskvalitet än i USA. med en lite mindre kvartalet känsla av att det var ungefär samma och endast 20% känsla av att folk var sämre än USA.

De flesta amerikanska utflyttade. 59% tyckte att de hade en bättre livskvalitet än i USA. med 25% känsla av att det var samma och endast 11% ansåg att det var värre.

Deras skäl för att flytta utomlands var också mycket intressant. Eftersom det fanns en kolumn "andra". där människor kunde ge sina egna svar. jag var tvungen att rätta till många poster till "andra" som jag ska visa under diagrammet. Det är klart att jag skulle ha listat "Utbildning" som en val.

En tredjedel av dem som väljer att flytta utomlands gjorde för äventyr.I motsats till vad många människor tillbaka i USA tror. ​​endast 12% gjorde det för att komma bort från amerikansk politik. Detta är i linje med andra undersökningar som visar små människor flytta bort på grund av politiken billiga canada goose jacka dam . Som väntat. många människor (17%) gick utomlands för kärlek. medan 10% gjorde det för att söka arbete och 8% gjorde det för sitt nuvarande arbete.

För "övriga" svar. korrigerade jag alla referenser till "grad skolan". "universitet". "Master" och så vidare. "utbildning".

Den "år du lämnade" uppgifter förvånade mig eftersom fullt 20% av de tillfrågade sade att de hade lämnat USA 2013 canada goose jackets sweden 2015 sweden .Bien det gör passar den allmänna trendlinjen. det verkar lite misstänkt. Emellertid är det mycket möjligt att de senaste kvalitetsfilmer är mer benägna att söka nyheter relaterade utsänd canada goose jackets sweden 2015 shop .

På en sida notera. pivottabeller i Excel ogillade numerisk året som en dataetikett. Hard-core Excel-användare vet vad jag menar.

För att ta reda på om människor var tvungna att återvända till USA. de var ganska jämnt fördelade mellan "ja" discount canada goose trillium billig . "nej". och obeslutsam. Bland dem som har beslutats. tenderade de att föredra att inte återvända till USA.Generellt är den största gruppen av deltagare angav att de var flytande på det lokala språket. med ondskan i andra (Obs. nu vet jag varför så många människor är att antalet svar när du skapar enkäter. det är mycket lättare att sortera svaren korrekt i Excel).

När jag rättat dem som bor i länder där engelska inte är modersmål (Storbritannien. Kanada. Australien och Nya Zeeland). den största gruppen uppgav att de kunde tala språket Lokala fel.

Bland dem som rapporterats att leva utanför USA mer än 20 år. alla talade språket på nuvarande nivå eller födelse. med undantag för en man som bor i Frankrike i 35 år som rapporterade att han talade "konversation". I allmänhet. de som bor utanför USA i över 10 år och talar det lokala språket. med resultat fil starkt i 10 år eller mindre.

När det gäller antalet deltagande länder har levt i canada goose jackets sweden 2015 . sade texten ". som innehåller ditt land" Jag kunde kanske ha varit mer tydlig än 10 registranter 1 Endast ett av dessa länder har .. sade att de var födda på utländsk mark. så att de andra nio var förmodligen bott i USA och andra länder.Personen säger att de levde i 30 länder påstås en kvinna på 30. 21 till 25 år gammal. född på utländsk mark. Jag vet någon som var en unge utanför tjänsten och de bodde i många länder med en ung ålder. så jag antar att det är inte omöjligt. men det verkar konstigt. Men den här personen tog sig tid att göra mer rimliga spot kommentarer till andra svar. Ta det som du vill.

Sedan hade vi två frågor om huruvida du var benägna att ta medborgarskap i ett annat land och en annan som du förmodligen ge upp din amerikanskt medborgarskap.

För att ta ett annat medborgarskap. folk var klart intresserade av att med bara 47 i 232 svara "inte alls".

För sannolikheten att avsäga sig sin amerikanska medborgarskap. 111 av 232. något mindre än hälften svarade "inte alls".

Mer än hälften av amerikanerna har svarat att "ge upp amerikanskt medborgarskap" är åtminstone överväga det. Jag tycker att det är sorgligt. men läser deras svar. är det tydligt varför de funderar på detta.

Även om nivån på inkomsten inte kommer att omfattas till ett senare inlägg. I fördelningen per inkomstnivå buy canada goose jacket trillium . Som ni kan se. för dem som tjänar US $ 70K eller mer. de är mer benägna att ge upp sitt amerikanska medborgarskap.För dem som tjänar US $ 90K eller mer. har vi samma ungefärliga proportioner. Observera att dessa är de människor som mest sannolikt inte bara påverkas av amerikanska skattelagar utflyttade. men också att vara dubbelbeskattning. eftersom de kommer att börja tjäna mer än Feie (undantaget på förvärvsinkomster utomlands).
Och idag börjar vi med ett litet antal av dem som kunde svara upp sin amerikanska medborgarskap och gav en raison.Alors som jag inser att de flesta människor inte är utbildade i dataanalys Om du läser noga. kommer du förmodligen att märka ett mönster. Expatriate US skatterätt.

De allra flesta amerikaner utomlands skall inte vara ansvarig amerikanska skatter som ska betalas på Feie. skatteavtal köp canada goose jackets sweden 2015 . undantag bostäder. och så vidare. Det är inte folket klagar skatter. Det är komplexiteten i den amerikanska skattelagstiftningen för utlandsstatione. tiden och kostnaden för att producera uttalanden där vi har inga pengar och de allvarliga ekonomiska och rättsliga påföljder som är involverade i att göra misstag på våra blanketter - sanktioner som människor som bor i USA lider inte.

Ett straff skattesystem som ger mig en hel del ångest och ingen nytta.Undvik stress och smärta att hantera IRS

Om jag inte håller med den långsiktiga inriktningen av den amerikanska kostnaden för efterlevnad. till möjligheter att spara till pensionen i begränsade värdlandet

USA. s politik. Företagen har mer kontroll över mina representanter att väljarna gör.

Jag vill EU-medborgarskap. kan inte ha båda. Dessutom skatter. Jag är inte på väg att ge USA en del av min inkomst att de inte ger mig något i gengäld för. Jag anser nu om jag har råd att. dock, billiga canada goose jacka unisex online . Ansvaret för amerikanska skatteändamål.

FBAR krav / FATCA och sanktioner som stinker av en presumtion om skuld

Den växande bördan av skattedeklarationer. vilket hindrar mig från att spara till pensionen.

Frustration / sjuka av nonsens

Att tvingas till. Jag har dubbelt medborgarskap. som faktiskt speglar min känsla. ansluten både mina gamla och nya länder, köpa canada goose återförsäljare .

Skattesituationen för utlandsstationerade (komplicerade anmälningskrav. drakoniska straff om jag gör ett misstag. eventuell ekonomisk inverkan på min mans utanför USA) .Den sjukvård; säkerhet

Skatter

Att behöva betala amerikanska skatt trots bor utomlands

Jag tror att det viktiga är att jag växte upp med en mycket patriotisk uppsättning övertygelser.Min far var professor i historia. som specialiserat sig på den amerikanska revolutionen. och arbetade för regeringen för Bicentennial. Jag var i det militära (såg aldrig någon strid). och jag trodde på "America" ​​(tm). Men under åren har jag sett hur regeringen inte längre representerar folket. Han gör vad han vill för dem. det ändrar sitt avtal ensidigt. och ignorerar sina egna regler och lagar. Det kom till en punkt där jag känner mig nästan som en misshandlad kvinna. Det är dags för mig att lämna.

svårt att säga. skatte skitsnack. skitsnack politik. inte identifiera sig med landet

Medan mina skatter betalar för amerikanska krig.

Komplicerade skattesystemet gång bor utomlands

Inget behov. ingen nytta FATCA.

Tung skatterapporteringskrav. Jag har inget emot mig med att lämna in. men jag emot mina skattedeklarationer är mycket mer komplicerad och påträngande fyndigheter av min familj i staterna måste utföra.

Brist på önskan att återvända någonsin klättring eller politiska och ekonomiska frågor i USA

Förmåga att arbeta i EU. Jag arbetar för närvarande i Storbritannien och USA.

I Schweiz har amerikanerna tagit sina bankkonton på grund av FATCA. Jag hoppas att min schweiziska pass kommer att anlända inför mina bankalternativ är begränsade.

Sysselsättning. äktenskap.Beror verkligen

Betungande skyldigheter dubbelbeskattnings och anmälningskrav. inklusive stränga straff för tillverkning. smärre oavsiktliga skrivfel. utan förmåner eller konkret representation för att ändra lagarna. och trots medelklassen canada goose europe shop billiga . process och felaktigt som en fatcat försöka dölja tillgångar.

Han fucks värdelös.

FATCA.

Skatter. värnplikt. politiska

Att inte betala skatt om jag är permanent bosatt i ett annat land.

"Att få den taiwanesiska medborgarskap Inga verkliga fördelar för amerikanskt medborgarskap - cheap canada goose outlet stores . Den enda verkliga skälet är att hålla familjeband (far bor fortfarande där)"

Beskatta medborgare utomlands. vad är upp med det.

Det var inte längre nödvändigt. eller det inte ger alla fördelar markerade mitt liv mitt livskvalitet i en annan medborgarskap billigt canada goose outlet köln . Till exempel. om jag bestämmer mig för att bosätta sig permanent utomlands och jag hade fortfarande att betala höga skatter i USA men fick ingen nytta. annat än lite mindre krångel genom säkerhet i flygplats i USA. skulle jag förmodligen ge upp min amerikanska medborgarskap. Men om jag arbetade för ett amerikanskt företag eller min framtida partner var amerikanska och vår amerikanska medborgarskap underhålls gör livet lättare. skulle jag hålla det.Arbets-

Skatter och förordningar

Att behöva betala dubbla skatter eller militära projekt. Annars skulle inte ha avstått utom genom en ändring av reglerna tvingar mig till.

skatteskäl och rapportering

För att undvika att betala skatt i USA när de bor utomlands

Skatter

Bättre jobbmöjligheter.

Skatter

Bättre levande. arbetsvillkor som gör mig glad

Försökte på grund av skattemässiga bekymmer. men tar i ögonblicket om jag sluta med att resa dit för ett par år för travail.Impôts

N A S

skattehänseende

Bättre livskvalitet. sjukvård universella individ.

Hälsovård

Skatter

Skatter

Skatter

Skatte Konsekvenser

utländsk eller inrikespolitik

skatt arkivering och rapportering av sparande. Jag känner heller ingen känsla av lojalitet eller patriotism i USA. Dels för att jag är född i Australien och dels för att jag inte håller med vissa aspekter av det amerikanska psyket.

bättre livskvalitet - sjukförsäkring. förmåner. äktenskap. etc.

BS inkomstskatt.

Göras med de skyldigheter som komplex självdeklaration.

Politik och hur Amerika håller på att bli en polisstat, discount canada goose vinterjacka dam .

Om jag var tvungen att sluta betala amerikanska skatter även om jag inte bor i USA.FATCA

USA skrämmer mig.

Pappersarbete är verkligen en börda. Också massor av länder som Kambodja och Vietnam har en särskild skatt på amerikanerna besöker är lamt. Också jag är besviken fråntas sina rättigheter genom noteringsreglerna av väljarna särskilt i Kalifornien och Colorado.

Vill inte stödja kriget. vill fly den oundvikliga nedgången. vill vara fria tråkiga rapporteringsskyldighet.

Bli mer världsliga möjligt canada goose trillium xxs black se . Också att inte vara "american"

Eftersom det blir allt svårare att vara ekonomiskt engagerade i den lokala ekonomin som en amerikansk medborgare.

Lättare att stanna i EU

Vill inte barn att vara amerikanska medborgare.

Jag har inte gjort ännu. men det är i mitt sinne. och om jag gör. det är inte på grund av skatter. men på grund av bankrestriktioner och investeringar som ställs på mig hemma. i Frankrike. eftersom jag är en amerikansk medborgare och USA eftersom jag bor i France.The galen rätt att försöka styra landet och vapen

Dubbel illojal skatte

Utan representation dum skattesystem som behandlar oss som brottslingar plutocrat penningtvätt och ger oss något i gengäld

Om det verkligen skulle ge mig mycket bättre fördelar i landet att jag lever. Dessutom är jag 100% bekväm i det här landet.För att undkomma skatt.

Skatter / bank / investeringskapacitet

skatter

Det var värdelöst.

Min make är den huvudsakliga familjeförsörjaren i vår familj och det är tyska. Tyskland ger mig en bättre skyddsnät för mig och våra barn om något skulle hända honom.

Kostnader och komplikationer relaterade till amerikanska skatte och kontoutdrag när jag har inte ens bott i USA sedan 1996. Obs. Jag är singel. inte rik och jag äger ingen egendom. men denna skyldighet är en mardröm för många amerikaner som har bott utomlands och arbetat i en rad olika länder. byta bank tillsammans med stil. Försöker hitta en kvalificerad revisor (som känner USA och franska insättning / internationella) och går med på att ta en genomsnittlig amerikansk som kund har blivit en utmaning. De är alla upptagna med sina rikaste kunder som behöver fler tjänster och därmed erbjuda mer pengar billig canada goose jackets sweden 2015 . Dessutom försöker få information från min bank att rapportera den högsta balansen per år i alla mina bankkonton för de senaste fem åren innebär kontakt banker i andra länder där jag arbetade och jag hoppas att de svarar (många av dessa konton stängdes år sedan. men jag behöver ändå deklarera dem) är en mödosam knepig.Eftersom jag inte har konton på sin bank. jag är inte ens säker på om de kommer att svara. men jag sa att jag inte bara kan förklara det högsta beloppet på min månatliga kontoutdrag för året. eftersom i den här månaden det är rörelse. Därför måste alla banker ger ett officiellt dokument som anger att det var mitt saldo. Du kan tänka mig att de flesta utländska banker är inte orolig att välkomna amerikanerna med den typen av extraarbete. Jag ska sluta där. men du får bilden canada goose jackets sweden 2015 .

Jag är kanadensisk från födseln och amerikansk genom association med min sena far. Jag har aldrig riktigt känt USA. och nu är jag inte så nöjd med vad jag fått. Baserat på den ekonomiska bördan för min familj. skulle jag säga att det skulle vara den främsta orsaken.

Skatter. reglering. få mer frihet

Finanspolitiken i USA. Äcklad och skamsen av den amerikanska regeringen och USA. s politik

Skatter och värnplikt till ett krig som jag inte håller med.

Skatter

Den tunga ekonomiska och dubbelbeskattning.

oppessive odemokratiskt mobbning.

Med kanadensiskt medborgarskap med avsikt att ge upp amerikanskt medborgarskap

Bördan av att lämna in skatteformer till IRS. även om jag inte har något på grund av USA i 28 år canada goose jackets sweden 2015 .Det finns också några fall av dubbelbeskattning. även om USA och Kanada har ett skatteavtal - de kan inte lösa alla kryphål. USA bör bli av med skattebaserade medborgarskap.

Bättre sjukvård canada goose jackets sweden 2015 . samhälle säkrare. mindre katastrofala sociopolitiska strategier. "Beror på var och vad jag gör nu.

Skattepolitiken

skattemässiga problem. skam.

Skatter

shit skatten trots att jag knappt av min lön. de absurda kostnaderna gör min skatt är oförsvarligt och medborgarskap jag får här är bättre än USA. canada goose dam parka billiga