Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose jacket xs men priser barn

Oavsett skämt. fördelarna med skratt
Frasen "Skratt är den bästa medicinen" har funnits en tid. men är det verkligen sant att humor kan spela en roll i vår hälsa.

Uppfattningen att skratt kan ha en läkande effekt fotfäste decennier sedan när journalist Norman Cousins ​​skrev boken "Anatomi av en sjukdom äkta canada goose jacket xs men priser ." detailing hans påstådda behandling för en form av artrit kallas ankyloserande spondylit. vilket har involverat megadoses av vitamin C canada goose jacket xs men priser . en positiv attityd och regelbunden artighet skratta en stadig diet av gamla filmer av bröderna Marx canada goose jacket xs men priser outlet . Cousins ​​rapporterade canada goose jacket xs men priser . "Jag gjorde den glada upptäckten att 10 minuter av skratt uppriktiga magen hade en bedövande effekt och ge mig minst två timmars smärtfri sömn ... När den smärtstillande effekten av skratt bar bort. vi slå på den nya filmprojektor och är inte ovanligt. skulle det leda till en annan smärtfritt intervall. "

Verkligheten är att det inte finns mycket vetenskapliga bevis för att humor och skratt har en betydande inverkan på vår långsiktiga hälsa. Det finns studier som bekräftar fördelarna med minskad humor stress. och vi vet att stress påverkar vår hälsa. så kan det finnas en indirekt koppling där.

"Humor forskare" har undersökt de fysiologiska effekterna av skratt på hälsovariabler.När vi skrattar. vi tenderar muskler i vårt ansikte och kropp. vår puls och blodtryck ökar. och vi andas snabbare. skicka mer syre till våra vävnader - ett slags mini-träningspass utan att ens komma upp från soffa. En studie vid Vanderbilt University fann att 10-15 minuter av skratt brände 50 calories.Mais är knappast tillräckligt för att säga att vi inte kan ignorera gym och byt roliga filmer.

Jag tycker det är bra om det visar sig att humor kan förbättra min hälsa. men jag verkligen inte om det inte är. Jag tycker det är rimligt att anta att detta inte är dåligt för min hälsa. och jag kan inte tänka mig att de farliga biverkningar kan vara. Så NYHETER FLASH. skratta regelbundet känns bra och gör livet roligare. Uppmuntras att hålla skrattar eftersom det kan vara bra för mig verkar lite som att uppmuntras att fortsätta att andas eftersom han hålla mig frisk - är det inte så självklart. Det faktum att barn börjar skratta högt ett par månader för att födas talar till den medfödda kvalitet för humor som vi tycks vara födda med.

Trots bristen på bra forskning om fördelarna med humor och skratt. jag tror att vi kan se hur det är lönsamt för oss på andra nivåer.Det finns en hel del positiva känslor i samband med humor. även när vi skrattar åt något som ger oss anledning nöd. Jag älskar citatet från Charlie Chaplin. "Livet är en tragedi när sett i närbild. men en komedi i ett långskott." Jag vet att några av de roligaste historierna jag kan berätta om mig själv nu är saker jag inte roade på tiden. Detta talar till en annan fördel för humor svart canada goose jacket xs men priser . det hjälper vår mentala förmåga att ändra perspektiv. Han ber oss att uppfatta de motsägelser och absurditeter i vardagen canada goose jacket xs men priser . Uppskattar slutkläm av ett skämt kräver att vi har en ljusare inställning. lekfull. snarare än att vara i en allvarlig mode känsla.

Kanske min favorit aspekt av humor är dess sociala kvaliteten canada goose jacket xs men priser barn . dela skratt med autres.Souhaitez du hellre titta på en film riktigt roligt att sitta ensam hemma i soffan. eller i en fullsatt biograf, canada goose norge jakke billiga shop . omgiven av andra skrattar Canada Goose Kensington Parka svart dam sweden , Canada Goose Calgary Jacket Herr Svart billigt . Vi skrattar oftare när vi är med andra människor och det skapar ett band med familj och vänner. Den stöder en känsla av sammanhållning i en grupp och det leder till gladare relationer. Ett annat citat som genljuder med mig är "Skratt är det kortaste avståndet mellan två människor." Tänk på en tid när du kan ha varit offentligt och såg något roligt på gatan canada goose trillium xxs black 2015 .Fånga ögat av en främling och dela ett leende om det skapar ett ögonblick av gemytlighet. ett slags "kan-du-tro det Canada Goose Chilliwack Bomber brun dam rea ." Tid som kan vara kortlivad. men som ansluter oss till våra glädjeämnen och våra gemensamma kamp. ​​även när inga ord utväxlas canada goose till barn billigt .

Underhålla vårt sinne för humor kan hjälpa oss genom de mörkaste ögonblicken i livet. Det förenar oss när det blir svårt och kan fungera som en utloppsventil för spänningen född av motgångar, canada goose coats real fur till salu . Att kunna skratta i smärtsamma förhållanden är en indikator på vår motståndskraft. vår förmåga att studsa tillbaka istället för att fastna i vårt lidande.

Det finns nog inget snabbare sätt att göra något så roligt som du börjar analysen. Det är därför jag krypa lite humor forskar sikt - om du måste förklara det. det är nog inte så roligt. Och humor är så subjektiv och individuell. Det som gör mig att skratta högt kan göra att du rulla dina ögon med förakt Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Brun Dam sweden . Telling någon att sluta skratta om något för att det är "inte roligt" är förmodligen det bästa sättet att få dem att skratta ännu plus.Donc huruvida det kommer att öka frisättningen av endorfiner. minska smärta och stress. stärka vårt immunförsvar och ökar blodflödet. jag uppmuntrar dig att skratta varje dag canada goose heli arctic säljes Sverige .Lägg märke till vad roar dig. antingen det är en serietidning. en YouTube-video. eller titta på gamla repriser av Seinfeld canada goose affärer i stockholm Sverige . Förlorar aldrig förmågan att skratta åt sig själv. även om det är lite irriterande ibland. och umgås med människor som roar dig discount Canada Goose Hybridge Lite Väst Dam Svart . Skratt smittar. canada goose jacket xs men priser . .pass på.