Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose jacket outlet priser

Politico Grundare ser $ 1000 ett år Capital kommissionens NY
Robert allbritton. utgivare av webbplatsen för Washington politiken Politico. planerar att ta ut abonnemangsavgifter på cirka $ 1000 per år för en high-end version av de nyförvärvade media och politik blogg Capital New York.

Allbritton. som sålde lokala TV-stationer av hans familj till $ 985.000.000 i juli meddelade köpet av kapitalet i går. utan att avslöja ekonomiska termer online canada goose jacket outlet priser . Kapitalet canada goose jacket outlet priser . som kommer att fortsätta att verka avskilt från Politico. planerar att anställa 24 redaktörer och reportrar att lägga till sin nuvarande personal på sju canada goose jacket outlet priser 2015 .

Grundades 2010 av före detta redaktörerna för New York Josh Benson och Tom McGeveran observatörer har kapitalet blivit en regelbunden avläsning mellan politiker och media i New York ledare. McGeveran och Benson kommer att fortsätta att förändra platsen. medan Jim VandeHei. Politico medgrundare och redaktör. utsågs president och granska verksamheten i huvudstaden canada goose jacket outlet priser .

"Planen är att ta vad de redan gör och lägga den på steroider" VandeHei sade i en intervju "Media. Stadshuset och policy och politik på statlig nivå -. Vi kommer inte att spendera pengar eller tid utanför dessa tre kategorier. "

VandeHei Capital ser stöder ca $ 99 per månad eller $ 1000 per år för en prenumeration på en premiumtjänst.Detta är mycket mer än den årliga prenumerations $ 195 till New York Times, billigt vad kostar canada goose jacka . som började laddningen läsare för tillgång under 2011 och planer på att producera en produkt till låga priser. som kallas behöver veta.

"Jag förväntar skepsis och uppskattar". sade VandeHei pris "Om du producerar något som borde läsas av en bärram eller en politiker köpa canada goose jacket outlet priser . kommer de att betala för det - canada goose jacket outlet priser . Detta är den stora utmaningen . "

VandeHei sade Kapitalet kan rita på affärsmodellen Politico. som har en gratis hemsida och Politico. ett abonnemang Pro tjänst centrerad på lobbyister och politiker som kostar mer än $ 5000 per år i Washington.

"Vi har en viss stil av journalistik canada goose jacket outlet priser Sverige , canada goose montebello dam säljes . en viss röst, canada goose fake dunjacka säljes . en viss kapacitet att begå den typ av journalisten - vare sig det politik eller politik eller media - att folk vill betala." säger VandeHei canada goose snow mantra säljes rea .

Kapitalet kommer att anställa sex nya reportrar på delstatens huvudstad Albany. liksom sex andra journalister på media. där betoningen av webbplatsen kommer att utökas till att omfatta affärssidan av branschen canada goose ægte falsk herr . säger VandeHei real canada goose billig og ekte .

Täckning kommer att omfatta "vad Ben Sherwoods världen är upp". sade han. med hänvisning till ABC News president. "Och vad händer i de stora kabelnät. stora webbplatser - och verkligen fokusera på företagsledningen."

Allbritton ville plåga New York-marknaden i flera år. enligt Benson; McGeveran honom och började samtal med entreprenören under 2009 köpa canada goose takki outlet .

"Några av anledningarna till detta fall var så attraktivt för oss Politico har byggt en mycket bra köpa canada goose freestyle down vest mens . stark verksamhet och bygger på att göra massor av ursprungliga innehållet". säger Benson.

Med tanke på de resurser allbritton. kan det bygga en ny verksamhet i New York på egen hand äkta canada goose cap . sade Benson. "Han kom med oss ​​eftersom vi är här och skriva oss till en New York-publiken och en publik på New York-minded. "

Några av de tidigare investerarna av kapital. vilket har höjt $ 1.700.000 under 2011 canada goose jacka solaris sweden . inkluderar journalisten Merrill Brown. som numera fungerar som skolans chef för kommunikation och media vid universitetet i Montclair State; Andrew Rasiej. Personlig Demokrati Forum grundare; Adam Riggs och ängel investerare.

"Jag har stora ambitioner för huvudstaden" billigt canada goose discount coupon . säger allbritton i ett uttalande. "Jag tror starkt på att de opartiska publikationer med en intensiv fokusering på en specifik uppsättning av ämnen kan bryta så snabbt. redaktionellt och finansiellt . "

För att kontakta reporter på denna berättelse canada goose jacket outlet priser . Edmund Lee i New York elee310@bloomberg.net