Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose jacket online 2015

Övervinna sjukdomsande
"Och han undervisade i en av synagogorna på sabbaten. Och se. det var en kvinna som var arton år av en sjukdom som orsakas av en ande. och hon var böjd över och kunde inte återhämta sig.
Och när Jesus såg henne. kallade han honom och sade. "Kvinna. du är fri från din sjukdom" och sedan satte han händerna på henne. och omedelbart hon igen stod och började att förhärliga Gud.
...... .. Och denna kvinna. en Abrahams dotter som hon är stockholm canada goose jacket online 2015 . att Satan har hållit bunden i arton år, billigt canada goose jacka blogg . borde hon inte befrias från sin boja på sabbaten "(Luk 13. 11- 13. 16)

Tack till Gud för det Nya Testamentet uppenbarelse som Jesus förde. En av de saker som vi såg under vårt arbete är ett växande antal obotliga sjukdomar och krämpor. varje dag hör vi om människor som dör av dessa "obotliga" trots får den bästa vård och i många fall en mångfald av böner för deras återhämtning. måste vi förstå lite bättre hur man ska handskas med detta problem.

Det var denna kvinna som i 18 långa år hade lidit en obotlig och kan vara en oförklarlig sjukdom, hur ser man att canada goose jacka är äkta sweden . hade den bästa tiden läkarna undersökte henne och kom till en slutsats "vi vet vad som är fel med er. men vi n bara "inte vet hur man ska hjälpa dig canada goose jacket online 2015 ."Inte undra. Hans sjukdom orsakades av en sjukdomsande; en demonisk makt som var kopplad till hans kropp och förevigades denna ondska i sitt liv. nu mer än någonsin att djävulen släpper horder av svaghet intelligens mot unga och gamla. stora och den lilla. ingen är immun. det verkar som vi alla under ett säte för ondska. du måste förstå detta. behöver sjukdomar och sjukdomar som orsakas av onda andar inte svarar på medicinering eller ens sprit "berörd Bönen måste urskiljas och jagade canada goose jacket online 2015 Sverige .

För en tid sedan en ung kvinna kom till mig för bön. hennes klagomål var oerhört smärtsamma och försvagande månatliga perioder. jag lade händerna på hennes mage och bad för hans helande och då sa jag canada goose jacket online 2015 . "Vad händer nu köpa canada goose jacket online 2015 . Vänster smärtan. Hon sa att hon inte hade. som jag var hans nya minister. kände jag den Helige Anden talar om för mig att närvaron av en ond ande fäst vid sin mage. så den här gången jag befallde den onda anden att komma ut henne och jag sa. hon sa. hon kände något lämna sin buk och smärtan försvann canada goose jacket online 2015 .I en indirekt mening all sjukdom och sjukdom är verk av Satan och är resultatet av Adams fall. men på ett direkt sätt. finns det några fysiska förhållanden som är resultatet av den bokstavliga närvaron av dålig ande i eller på kroppen av malheureux.Mon vän. tror jag att bakom mycket dödlig sjukdom om cancern. leukemi. migrän eller något annat namn kallas av en sjukdomsande. tack Gud för läkare arbeta hårt och medicinsk personal som gör sitt bästa för de drabbade. men vi behöver mer än så här vi måste
kraften i Jesus Kristus. jag vill meddela att Gud genom Jesus Kristus har gett oss de medel wherebywecanlive seger på sjukdomsande.
Vi behöver inte vara offer för vissa regimer och destruktiv manipulation av Satan.

Läs den här.
"Lovad vare Herren. Israels Gud. ty han har besökt oss och skicklig inlösen av sitt folk canada goose jacket online 2015 billigt ...
För att visa barmhärtighet mot våra fäder och tänka på sitt heliga förbund ed han svor till Abraham vår fader att bevilja oss att vi. som levereras från våra fienders hand kan tjäna honom utan fruktan "Lukas 2 billiga canada goose jacka dam .. 68. 72-74.

Sjukdomen är en fiende canada goose europe shop billiga . gör inga misstag med den. han är en tjuv av fred. en jagare av hopp. en dröm mördare. och det är ett vapen i den arsenal av djävulen.Jesus gick omkring och gjorde gott och botade alla som var i djävulens våld (Apg 10.38). och gör samma sak idag för alla som vänder sig till honom i tro.

Den jordiska verksamhet i Jesus Kristus var en smak av befrielse kommer till de som tror. ​​det var uppfyllelsen av de profetiska skrifterna.

"Och när kvällen de förde till honom många som var besatt av en demon och han drev ut andarna med sitt ord och botade alla sjuka .I så att det som var sagt genom profeten Jesaja skulle uppfyllas sade "Han tog våra sjukdomar bar. våra sjukdomar" Math 8.. 16-17 . discount canada goose trillium billig .

Prisad vare Gud. att Jesus lever idag.

Först. Vi måste tro att försoningsverk Jesu var total och fullständig;
Hans seger över Satan var för dem som levde då. och för oss som bor nu. "Jesus Kristus är densamme i går. i dag och i evighet. Jesus dog för våra synder och blev repad för vår helande är Guds vilja att vi är helt och friskt. inte sjukdomen. har inte och kommer aldrig att vara Guds vilja för oss.
När vi läser igenom Nya testamentet. vi ser Jesus förstöra något arbete Satans inklusive sjukdom. är Satan besegrades och om han är besegrad kommer alla krämpor sinnen är besegrad.Lyssna upp. Jesus gjorde allt han kunde göra för oss på verk av djävulen. måste vi ta ställning mot dem i tron.

Andra. Vi måste tro att Jesus har överfört makt att agera i hans ställe till sin kyrka och hans smorda representanter.
Ära vare Gud canada goose trillium xxs black se . Jesus inte ta hans auktoritet och makt med honom i himlen; Han lämnade dem på jorden som ska administreras av kyrkan. med namn och smörjelse sin Ande.

"Och han kallade de tolv och gav dem makt och myndighet över alla onda andar och att bota sjukdomar." Lukas 9. 1

Ära vare Gud. myndighet över alla onda andar. om afrikanska demoner. att demonerna i byn buy canada goose jacket trillium . demoner staden. demoner. djävlar europeiska. kinesiska över alla djävlar cheap canada goose outlet stores . och bota alla sjukdomar.

Vad är en stor anledning till varför många idag övervinns av sjukdomsande. Det är incrédulité.Amis kan misstro vara närvarande. trots de böner och protester stark tro. namnet Jesus har inte förlorat verkningsgrad har varken smörjelse av den Helige Ande. Vi måste tro och agera på vår tro. Jesus. när han gick till himlen sade.

Det är antingen Jesus menade vad han sa. vi don "t fick det rätt någonstans. eller Jesus berättade en uppenbar lögn vanligt.Efter nästan 20 år i ministeriet för healing. tror jag att vår misstro skickade fler människor till graven av destruktiv djävulens verk.

Hur kommer vi att övervinna den anda av funktionshinder.

Tron är nyckeln. kommer tro att leda dig att agera på Guds Ord. att tro på effekten av namn och smörjelse av den Helige Ande. tro inspirera din bekännelse av hälsa och seger eftersom du vet att du har segern.

Hur denna tro kommit. Man menar med Guds ord. som du ser Jesus visade fullständig kontroll över Satan och hans verk. kommer din tro att emboldened av sanningen som han har gjort för dig. hör du sanningar gudomliga helande proklamerade och undervisade tro Gud kommer att ta tag i dig.
Detta är den seger som övervinner världen är vår tro.

Timme efter timme Jesus berömde tro olika människor i skrifterna. om deras tro kunde göra för dem. kan du göra det också.

Nyckeln till effektiv tro är att först tro att bra saker; har ni märkt att tro är mer än tro. Men om du inte får din rätt att tro din tro kommer att misslyckas. Många människor kommer till Jesus i hopp om att något bra ska hända med dem. men det krävs mer än hopp för att ta emot från Gud. måste vi tro tro.Kan vi övervinna svaghet sprit. Kan vi stå emot försök Satans att plåga oss med till synes obotliga sjukdomar. Ja. vi kan. Det är Guds vilja "är att vi ska vara fri från sjukdom och sjukdom och allt som Satan brings.Many gånger ordet tro och övertygelse används synonymt. men i bibliska termer, canada goose chateau parka sverige priser . det finns en avgörande skillnad.

Tro är produkten av tro. tro är hjärtat canada goose jackets sweden 2015 . det är osynligt. åtgärder som kommer att tro är synliga tillsammans när vi handlar om vad vi tror att vi utövar tro.
Nu lyssna. sade Jesus i hans ord. "Se. jag ger dig makt över alla orena andar" som nödvändigtvis kommer att omfatta andar som orsakar ohälsa och sjukdom. har vi auktoritet över dem för att jaga.

Motstå Satan

I Jacques 4. 7 får vi höra. "så då du skickar till Gud. stå emot djävulen och han fly bort från er". är att receptet Watch sjukdomen är djävulen i handling. er.. har en roll att spela i ryggen för att se sjukdomen i ditt liv. tacka Gud för de många män och kvinnor smorda med vilket det i dag fungerar. men när krisen kommer till krisen. måste du stå emot djävulen för dig -även.Men titta på detta innan vi motstå Satan canada goose butik kbh billiga . måste vi först underkasta sig Gud. hur kan vi egentligen göra canada goose jacket online 2015 . Detta kommer att omfatta acceptera Kristus i ditt liv som din Herre. om du haven "t gjort det. men det är inte allt detta betyder. i en annan mening. som du skickar till Gud när du skickar till hans ord. när hans Ordet har första plats i ditt liv är du dölja hans ord i ditt hjärta. eftersom makten att motstå Satan flöde av ditt bidrag till hans Parole.Nombreux människor fortfarande argumentera mot gudomligt helande. vilket inte inlaga till ordet. när du omfamnar ord healing. sjukdom och helande vinns av banden som kommer av Jesus. som du skickar till Jehova Rapha Herren din helare.

När du tar den helande ord i munnen och börjar djärvt förklara läka din kropp. om att svaghet i din makt i kroppen bryts. cancern djävulen lämnar din kropp och varje cell cancer är läkt. motstå dig Satan.

Alltför ofta. som kristna. vi don "t inse vårt eget ansvar i dessa frågor. kommer någon säga." Åh Pastor Jag försökte men det fungerade inte. don "t försöka göra.Jag säger att oftast när jag predikar om Satan kan hålla dig från att räddas från synd när du gav ditt liv till Jesus. då det kan "t stoppa dig att räddas från sjukdomar. synd och frälsning sjukdomen kom i samma paket och vi får både genom tro. Är du plågas av en till synes obotlig sjukdom. Ta makten över djävulen att ge liv åt denna sjukdom. beställa honom att lämna. sedan börja prata helande ord till din kropp. leder till att kroppen att bli hel. det är din kropp. Guds tempel. och han vill bli förhärligad i honom.

Gud välsigne dig.