Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose jacka tvättråd billiga sweden canada goose jacka tvättråd billiga sweden, canada goose jacka tvättråd billiga Sverige, canada goose chilliwack storlekar priser till salu, Canada Goose Heli Arctic Parka svart herr billigt, canada goose herren weste billigt, buy canada goose youth expedition parka på nätet, Canada Goose Mystique Parka grafit dam se, billiga canada goose alberta vest på nätet, köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr, real billige canada goose jakker til damer
5 4.7 1 725 294

canada goose jacka tvättråd billiga sweden

Måndag 8 april. 2013
Martin gav mig cykeln efter kraschade in i baksidan av min bil förra året. De aluminiuminlägg där den främre axel Grips gaffel revs men jag använt några JB Weld och de har hållits hittills. (Ann Olsson tog i år och nästa bilder)

De gjorde den slutliga nedräkningen. vi brast genom linjen. och jag insåg att jag inte vet var leden var faktiskt bortom generellt på östra sidan av parkeringen. Jag tappade bakom Joel (han alltid vet vad som händer) som ledde mig till spåret. Den adrenalinkick rädd för hur skit tillbaka i mig (jag inte hörde från honom resten av loppet) och snart nog. sex av oss hade brutit bort från flocken och vi pumpa tillsammans den smala åsen leden i en stram paceline av fatbikes. Kisar in den uppgående solen. orolig mitt tips av urinblåsan och den frysning näsa och ler dumt. jag suckar uppför backen billiga canada goose jacka tvättråd billiga .

Strax före den första checkpointen. började de fem bästa ryttarna att ta bort. Jag kände mig bra. men inte tillräckligt bra för att fortsätta så jag lät mig själv falla på baksidan. 84 miles att gå jag inte vill bränna mina ben. och trodde att jag skulle fortfarande kunna avsluta i topp tio. så jag tappade tillbaka in i nästa grupp. Det var 09.40.Kan du berätta åt vilket håll vinden blåste.

Mata en lång enhet. jag tror fortfarande jag har mycket tid att verkligen göra en reflektion. Men det är något lugnande och hypnotiska ihållande fysisk ansträngning. och jag finner bara mig själv zonindelning. eller sjunga refrängen till "Highway to Hell" i fyra timmar canada goose jacka tvättråd billiga .

Nu när jag inte var i topp förpackningen. det var kul att titta på spår av dirigeants.Comme snöförhållanden har förändrats. du kan se var de hade slutat att vädra ned sina däck eller ta en kissa. Du håller ett öga på din konkurrenter homeostas notera mörkret av urin i snön. Du kan också få en uppfattning om hur de känner om sina backar kämpar stigningar eller har mjuka marknadssektioner.

Trots snön, canada goose jacka brun Sverige . nästan alla av kursen var fast nog att rida. Jag gick på styret när min framdäck bröt igenom skorpan strax före Beaver Creek. men den mjuka snön fångade mig dyrt. Jag hade aldrig kört banan innan och landskapet var vacker. Branta kalkstenstoppar canada goose jacka tvättråd billiga dunjacka . scraggly gran och himmelsblå jätte Alaska.

Ät medan ridning en cykel på en skoterleden. det är lite som att försöka tillämpa eyeliner på tunnelbanan samtidigt bär vantar canada goose jacka tvättråd billiga .Jag känner mig alltid som Cookie Monster Mash Jag mittenfulls nötter och gelé till mitt ansikte. spilla mer än jag får i mitt domningar, canada goose vest sverige billiga . stela läppar. Jag brände igenom Rachel bananchips och blandade nötter dock köpa canada goose jacka tvättråd billiga . och jag kände att jag höll över mina kaloribehov.

Det var middagstid när jag drog upp till två checkpoint. Till min förvåning fanns det tre cyklar ut ur kabinen. vilket innebär att det bara finns två ryttare framåt. Josh. Joel och Kevin var inne tankfartyg och torr. Kevin blåsa läcker och knä Joel var paining honom. Jag öppnade en annan Se till att. efter fyra timmars studsar längs leden hade stelnat härligt mjuk konsistens ice is. Volontärer gav mig en bakad potatis och jag gick tillbaka på banan.

Nu kom den stora monterad på frakturen Cache Mountain. Jag sänder upp till sex eller sju offentliga sektorn för dragkraft och tog av min jacka fluorescerande. vilket jag bunden runt min épaules.Il hade tillräckligt svett på henne att hon omedelbart fryses i ett slags spänd cape . vilket tyder på att jag skulle snabbt även när jag knappt kunde krypa upp för backen.

Jag hade sett bilder av frakturen. men hade ingen aning om hur högt det är.Efter checkpointen, canada goose x concepts vest rea shop . den böjda spår i en trång dal slutade i en massiv bergs skål. När jag monterade den gradvis lutning i dalen jag skannade cirkusen naken framför mig canada goose jacka tvättråd billiga . i misstro canada goose jacka tvättråd billiga se . söker ett tecken på ett spår på 30-graders lutning. Lyckligtvis strax ovanför trädgränsen vägen svängde vänster och seglade till en lågpass i nästa dal.

Brygga klyftan real billige canada goose jakker til damer . hade gärna bana därför vände jag behövde inte klättra skålen till vänster.

Efter några miles av finkornig snabb nedstigning (och en annan resa med huvudet först in i en snövall) köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr . bröt leden ut på den berömda "issjöar billiga canada goose alberta vest ." Denna del av vägg till vägg. vinkeln spill isen var verkligen imponerande och förvirrande. Lyckligtvis fanns det inget vatten på ytan så jag slutar bara min adress innan nedstigning och fokuserade på att inte springa. trampa eller inbromsning. Jamie och Jason till första hjälpen tältet gav mig vissa uppmuntrande bua mina hjul rörde snön igen och jag var på väg.

Jag gjorde det vid vägspärren från tre till 16 timmar. Vädret var fortfarande fantastiska. mitt sinne var klart Canada Goose Mystique Parka grafit dam se . och mina ben var fria kramp.Min sista Kontrollera frystes. men i ett ögonblick av genialitet buy canada goose youth expedition parka . hoppade Theresa in i en plastpåse och släppas i kannan med varmt vatten canada goose herren weste billigt . avfrostning i minuter. Josh avslutade sin måltid när jag kom och Heather visade precis som jag lämnade Canada Goose Heli Arctic Parka svart herr billigt . satte mig mellan två starka ryttare på fjärde plats.

Att vilja fånga Josh och sätta lite banan mellan mig och Heather canada goose chilliwack storlekar priser . skyndade jag genom fleuve.Dans min ångest jag slog en liten bräddavlopp - denna gång med vatten på ytan - mitt framdäck Jag halkade och plaskade i vattnet. smäller min vänstra handled skadade på isen. Mirakulöst. tycktes allt OK och jag hoppade på cykeln och tog fart.

De kommande 18 miles av spåret var som ett vinterlandskap. vävning genom en smal kanjon mellan jätte gran. Frukta en annan del av översvämningen. tror jag inte slå upp mina däck. trots villkoren i de fasta spår - ett drag som skulle förfölja mig.

En 18 timmar jag fångade igen Josh fyra kontrollpunkter canada goose jacka tvättråd billiga . Jag snarfed snabbt Ramen nudlar. dricka cola och jag kom tillbaka på banan en minut eller två innan min röda vän förvärvas. Jag kände mig ganska bra och hårt monterad älvdalen. Efter tjugo minuter utan tecken på Josh Jag trodde att jag kunde ha en lucka på honom och ha en chans att tredje plats.Det hade börjat snöa och mina ögon var trötta sunglassless blinkar tillbaka flingorna. Som jag drog iväg tidigare spåren vid mil 90 Jag hörde duns och vissla en cykel bakom mig.