Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose jacka till salu se

Matt Austin arbetsrätt
Folk frågar mig hur jag utvecklat en OSHA praktiken eftersom de flesta av mina kamrater ( stockholm canada goose jacka till salu se .) Konkurrenter är arbets- och sysselsättnings advokater utan OSHA praktiken. Svaret är enkelt. eftersom den traditionella arbetsbördan för det arbete jag gör - vilket innebär företräder företag mot fackföreningar - Jag var tvungen att lära sig konster och knep OSHA. Och här är ett perfekt exempel på hur OSHA och fackföreningar går ihop.

OSHA tillkännagav nyligen en informationskampanj om de faror som kan orsaka belastningsskador (MSDS) bland vårdpersonal. Skador i samband med muskuloskeletala sjukdomar inkluderar stukningar. sträckningar. mjukvävnad och ryggskador - mest för att lyfta och hantera patienter. Faktum är att i 2010 ensam. det fanns mer än 40.000 skador TMS. så långsam dessa skador är en bra sak. Detta verkar oskyldigt nog. eller hur.

Genom sin kampanj canada goose jacka till salu se . kommer OSHA ger 2.500 företag. fackföreningar och föreningar som är intresserade av vårdbranschen till patienter i flera stater information om kontrollmetoder lyftdriven vikt och hantering av patienter. t.ex. noll-lyfts program med lyftutrustning. i stället för den människa att flytta patienter. Jag antar att det kommer att ta flera whale sele så dyrt för varje installation.Och på grundval av särskilda riktlinjer för säker hantering patienter OSHA. jag har rätt canada goose jacka till salu se online .

OSHA kampanj MSD är en del av en större kampanj av OSHA canada goose jacka till salu se . till fackföreningar och förespråkare för vårdpersonal sätta ökad press på inspektioner i health.The stödgrupp sektorn pro-union Washington-baserade Public Citizen släppt en rapport "oskyddade vårdpersonal" som kritiserade OSHA för att inte inspektera flera vårdinrättningar och brist på att ta itu med farorna med sjukvården branschstandarder. I själva verket. SEIU och amerikanska Nurses Association union är vokala anhängare av denna grupp.

I rapporten sägs att vårdpersonal drabbas fler skador och arbetssjukdomar varje år än i någon annan bransch. men det är relativt mindre OSHA inspektioner av sjukvårdsinrättningar. Han hävdade också att OSHA arbetsgivarna tvekar att citera sin plikt enligt klausul kränkningar som inte motsvarar en viss säkerhetsstandard. Och. naturligtvis, Canada Goose Langford Parka Grå herr barn . uppmanar rapporten kongressen att avsevärt öka OSHA finansieringen.

Tyvärr billiga canada goose jacka till salu se . varje gång OSHA "kampanjer" och ger information till företag om farorna hon tror är närvarande. inspektioner. förstärkningar canada goose jacka till salu se . och böter är noga med att följa.På omvägar har OSHA sätta dig på varsel och kan nu enkelt inkludera ditt bolag under General Duty klausulen.

Denna uppenbara union stöds insatser efter publiceringen av OSHA tolknings brev som meddelar att under en inspektion av en icke-fackligt webbplats kan oorganiserade anställda representeras av en person som de själva väljer - inklusive Utanför fackliga tjänstemän. Denna nya politik uppmuntrar otvivelaktigt fackföreningar att bli mer delaktiga i OSHA inspektioner av icke fackligt företag som ett sätt att komma åt arbetsgivaren snooping och ha direkt kontakt med arbetarna under arbetstid .

Om du är en icke-fackligt arbetsgivare inom vårdsektorn canada goose jacka till salu se Sverige . är det troligt att åtminstone en av dina anställda kontaktades av ett företag agent syndicat.Peut vara tiden är inte rätt för de anställda till Försök att bilda en fackförening. men det betyder inte avskräcka företag agent. Han kommer gärna att vänta på bänken fungerar som en mellanhand mellan arbetare och statliga inspektioner. Till exempel. om en anställd är skadad. kommer det att ringa OSHA; Om en minoritet är klar kommer det kalla EEOC; om någon klagar på ett villkor i anställnings. kommer han att ringa NLRB - även om den anställde inte vill att han ska ringa.Och jämfört med OSHA exakt vad OSHA till telefonsamtal kan vara precis den öppning han behöver för att komma in på arbetsplatserna och fackföreningarna att rekrytera anhängare.

För sjukvårdsföretag med fackföreningar kommer MSD vara ett viktigt tema i nästa gång du förhandla fram ett kollektivavtal real canada goose fake chicken . Fackföreningarna kommer att försöka tvinga företagen att köpa dyr utrustning som rekommenderas av OSHA. oavsett kostnad eller genomförbarheten av användning. Och köpa canada goose montebello england . naturligtvis. fackföreningarna gjorde allt anti-företaget propaganda avseende faran på arbetsplatsen är eller hur företaget inte bryr sig om säkerheten för de anställda bör arbetsgivarna inte godta dessa ansökningar.

OSHA och fackföreningar har samma mål - att vara en mer relevant närvaro inom alla verksamheter, billiga canada goose jackor i säljes . Varken snart kommer att försvinna eller stanna längre ensam. Mer information om hur fackföreningar och OSHA arbeta nära kan hittas på min hemsida.

Medan England väntar födelsen av Prince William och Kate första barn i prinsessan. förväntar vi oss att amerikanska smörjelse av våra kommande medlemmar till National Labor Relations Board. OK. jag medger mer England väntar med otålighet att vi på denna sida av dammen. Låt oss inse det. det är inte fullt fungerande NLRB goda nyheter för företag.President Barack Obama kommer att utse Nancy Schiffer och Kent Hirozawa att ersätta Richard Griffin och Sharon Block på National Labor Relations Board. De två nya medlemmar handplockade efter nära samråd mellan den så kallade Obama-administrationen och Richard Trumka. chef för AFL-CIO.

Som väntat har de två nya styrelsekandidater bringade mycket av sitt yrkesliv för att försvara intressena för de fackliga organisationerna. Ms Schiffer var närmast associerar chefsjurist för AFL-CIO från 2000 till 2012. Innan dess var hon en rådgivare till UAW. Hans sikt löper ut den 16 december 2014. Som ombud för AFL-CIO. Schiffer vittnade under 2007 till förmån för Employee Free Choice Act (EFCA) personligen och skriftligen real canada goose manitoba jacket buy . Hans skriftliga vittnesmål. "Att stärka medelklassen Amerikas genom Employee Free Choice Act" föreskriver.

Den Employee Free Choice Act skulle reformera NLRA så arbetstagarna kan välja facklig representation och kollektiva förhandlingar. utan rädsla och hot, canada goose expedition parka real dam . När majoriteten av arbetarna att visa sitt val för att bilda en union av deras ombud kan intygas av NLRB utan behov av förseningen drabbade. tvingande och splitt NLRB valprocess. Den federala arbetsmarknadslagen skulle äntligen. och igen real canada goose aviator hat sale . se till att arbetstagare som vill kollektivavtal kan göra det.Och bör se till att kollektivavtal skulle genomföras effektivt och leder till ett avtal. Slutligen skulle det skapa verkliga sanktioner som en avskräckande för genomförandet av illegala anställda. Vi uppmanar er stöd för Employee Free Choice Act.

Mr Hirozawa närvarande Senior Advisor till NLRB ordförande Mark Gaston. och om de bekräftas. skulle hans mandatperiod avslutas den 27 augusti 2016 canada goose women parka herr .La Hirozawa karriär avspeglar främst Gaston. som han var advokat NLRB fält (Region 2. täcker New York) innan spendera över 20 år i privat praktik som representerar fackföreningar. Jag räknar med att rösta om Hirozawa kommer också att spegla Gaston.

Senaten kommer att rösta på de återstående kandidaterna styrelsens. republikaner Harry I. Johnson. III och Philip A. Miscimarra. Avtalet medger även vägen för godkännande av utnämningen av Thomas Perez för sekreterare Labor.

Avtalet undvek "kärnkraftsalternativet". utan också avlägsnar hinder för NLRB att bedriva sin agenda aggressivt pro-arbetsdag. En fullt fungerande rådet är redo att göra genomgripande förändringar. bland annat föreställningen "snabbis" bredare eller "bakhåll" vallag. gå vidare med sin rapporteringsregler övertalning. och fortsätta att ändra lagen så den har gjort under de senaste åren. eftersom detta. detta och detta för att nämna några.Jag har representerat många byggföretag genom åren att representera icke-fackliga företag att tillverkare och leverantörer i samband med tjänsten som rådgivare till National Association of Remodeling Industry. Central Ohio kapitel. Och eftersom OSHA frågor är en viktig del av min praktik. den senare OSHA påminnelse om farorna med spikpistoler träffar nära hemmet för mig.

Enligt OSHA är spikpistoler används dagligen av många bygg jobb. De stimulerar produktiviteten. men också orsaka tiotusentals allvarliga skador varje année.Ongles skottskador är vanliga - en studie fann att två av fem bostadslärlings snickare upplevt skador spikpistol under en period av fyra år (och jag slår vad om att antalet är mycket högre för helgen gör-det-självare som hyr spikpistoler från den lokala järnaffär). Skador till följd av användningen av spikpistoler sjukhus bygga fler arbetare än något annat verktyg relaterade skador. När de uppträder. är dessa skador ofta rapporteras eller erhålla lämplig medicinsk behandling. Forskningen identifierat att risken för en pistol spik skada är dubbelt så hög när man använder en multi-shot trigger kontakterna när du använder ett enda foto sekventiell spolhandtaget.Om du är runt spikpistoler. bör du definitivt kolla OSHA Nail Gun Safety Guide. Det är en snabb läsning med bra tips för att undvika spikpistol skador.

Matt Austin är en anställning advokat i Columbus. Ohio. som har laglig Austin. LLC. ett boutique advokatbyrå med kontor i centrala Ohio och nordost begränsar sin representation till arbetsgivare på arbete. sysselsättning och OSHA frågor. Du kan skicka ett mail till Matt Austin@LaborEmploymentOSHA.com eller ring 614 discount Canada Goose Baby Bunting Blå .285.5342.

Dagen före den långa juli 4th helgen. meddelade Obama-administrationen att det försenar Obamacare tre viktiga krav som påverkar arbetsgivare.

1. Mandat "spela eller betala"

Under begreppet "betala eller spela" stora arbetsgivare måste leverera prisvärd hälsa täckning. minimivärde för sina heltidsanställda och deras barn eller betala en straffavgift. Nu kommer ingen påföljd inte efterlevs före januari 2015 canada goose expedition parka mens white billiga . Det är inte klart om det kommer att bli ytterligare en övergång lättnad. som för planer för året.

2.Notifications hälsa täckning

Under Obamacare. är sjukförsäkringsbolag och grupp hälsa planer skyldig att anmäla IRS som omfattas av sjukförsäkring under varje månad under året.Täck nyhetsbrev måste också lämnas till de berörda personerna. som beskriver den information som rapporteras till IRS på individen. Detta krav hänvisade också till kalenderåret 2015. med de rapporter som krävs under januari 2016 billiga canada goose jakke danmark priser .

3. Anmälningar av heltidsanställda och ger täckning

Under Obamacare. måste stora arbetsgivare meddela IRS som är deras heltidsanställda för varje månad under året och de erbjöds till överkomliga priser canada goose jacka till salu se . minimum Covera