Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose jacka storlekar Sverige

Antika bil butiker har olika varumärken. finansiering och även bar
Det finns ungefär fyra månader. São Paulo vann en bilfirma. Det skulle vara bara en annan showroom bland de tusentals människor som blandar den kaotiska panorama över staden och gå obemärkt förbi om det inte vore för sina medlemmar. Det finns allt från Porsche. Mercedes-Benz. Rolls-Royce. Ford. Fiat. Mini. Men 911 Targa är inte 0 km. men en 1974-enhet; blått Cinquecento delar bara namnet med strömmen. som producerades 1968; och det är omöjligt att köpa en pagod i vissa Mercedes återförsäljare nu. med tanke på att tillverkningen roadster 1971 online canada goose jacka storlekar Sverige .

Universum Marx Mille Duke i Moema. tjocknar en lista som tenderar att följa den aktuella tiden av stigande antigomobilismo kallas canada goose jacka storlekar Sverige . Fram till dess bastioner passionerade och ofta förväxlas med enkla verkstäder. gamla auto butiker nu närmar begreppet konventionella återförsäljare - eller mer sofistikerad visuell. tjänst eller tjänster som erbjuds.

Inom loppet av drygt 200 m². butiken är värd cirka 15 bilar och 10 motorcyklar - volymer kan variera beroende på storleken av människor - mer än en lager som kan gå 30-70 enheter. På platsen. som representerar 50% av de beräknade 10 månatliga försäljningen upp cirka 100 enheter finns.

En av bolagets partners. Maurice Marx citerar efter-försäljning som en av Store uppslag, canada goose jacka återförsäljare rea ."Det förväntas att tjäna begäran. vilket är réduit.La yta är mycket specifik. och du kan inte skapa en struktur för varje märke eller modell. Det vill säga. en hög mekanisk nivå för Porsche-modeller. Bentley. en för Aston Martin och så vidare. är mycket dyrt och nästan omöjligt att upprätthålla ". säger han. "Men vi har tapetserare. den tinker eller höger elektriker för varje tjänst och fickstorlek" garanterar Marx. Butiken också inte har finansierat. men söker partners för kontantköp canada goose jacka storlekar Sverige shop .

Näringsidkaren påpekade också att profilen av butiken " canada goose jacka storlekar Sverige . där vänner utan säljtryck" tillåter kunden närhet och därmed "råd" om hur man lever upplevelsen av att ha ett garage klassiker.

Beetle Rolls-Royce
I branschen sedan 1999. menar Marx att det inte finns så många skillnader mellan nätbutiker i Nordamerika och Europa. "Kvaliteten på bilar kan matcha. Men det finns sällsynta bilar ute. utöver det belopp som är mycket större ". förklarar han den typ av konsumenten är också liknande." Fick alla profiler här. Från samlare. genom investeraren till köparen utan många resurser. som förvärvar sin klassiska första och nu i antigomobilismo "sa han äkta canada goose jacka storlekar Sverige . Så bred som köparen profilen är dess ålder. som varierar från 30-70 år. ägare canada goose jacka storlekar Sverige .Samma typ av allmänheten mottar San Diego Motors. "Vår kund är yrkesmässig framgång. mer än 25 år och män 40 till 50 år. som köper mer". säger ägaren Murillo Cerchiari.

I yttrandet både ett stort hinder för att köpa en klassisk bil är rädd för att sätta bilen att använda. "Vi måste få ett slut på uppfattningen att den gamla bilen. Gammal bil paus paus om inte gå. Jag köpte en kund med en bepansrad Beetle Land Rover. och rotationen av bilen förvandlas till Land Rover, canada goose jacka på nk rea Sverige . inte Beetle. Om en gång dessa bilar var nya och tillförlitliga. varför inte idag. det finns delar och kan förbättra bränsleförbrukningen och minska slitaget. "Said Marx.

Ett annat "problem" för dem som tror på en gammal bil - vanligtvis en överflödig - kan vara avundsjuk på sin hustru canada goose jacka storlekar Sverige jackor . sade handlaren. "Han är en konkurrent. eftersom det i vissa fall till förmån för människan är högre enhet än kvinnor Grundregeln är .. Köpte en bil här för att gå till den första smycken köpa en present till henne" skämt Har Marx.

Cerchiari möta samma hinder med sina kunder. "Ofta killen som går tillbaka till bilen under en längre tid. men avstår rädd för kvinnor, canada goose jacka på nk rea Sverige . Eller när man går framåt och höll drömmen canada goose vest sverige se . sinnet om värdet hävdar ett pris långt under vad som faktiskt betalats ut ". sade han.180% skatt
Förutom rädslan för misslyckande och en potentiell skilsmässa. en annan rädsla för dem som samlar (eller vill starta en insamling) klassiska bilar är skatter. som kan nå 180% av värdet av fordonet. sorry Cerchiari. "Auto Innovation programmet (uppsättning styrningsregler för tillverkare och importörer) också stört de gamla. Som IPI (skatt på industrialiserade produkter) beräknas utifrån motorns kapacitet canada goose jacka lång säljes . kan avgifterna komma nästan tre gånger priset på bilen canada goose online store europe billiga . eftersom den stora majoriteten av tidigare höga vägen. En del i det slutliga priset. plus $ 11.000 last- och dokumentation " real canada goose england . säger han.

Under det andra levnadsåret - och 150 fordon som importeras till programmet. inklusive Chevrolet Corvette Pace Car 1978 med endast 650 km run - i San Diego. Vila Leopoldina. satsa på en differentierad strategi. Inhemska och importerade klassiker samsas med en bar och en bra samling av mynt och antika möbler.

10 betalningar
Som ägare Marx Universe Mille Duke Cerchiari antigomobilismo ses som en av de bästa investeringar nu. Bevis på detta är de Dodge Charger R / T 1977 bilder canada goose montebello parka outlet säljes . "Om jag erbjöds denna bil för fem eller sex år för $ 5000. skulle jag finna det mycket dyrt och inte köpa. Idag säljer jag den för $ 85.000. Och om hon var tio. sälja tio" canada goose sverige rea . förklarar t- det canada goose tremblant hoody säljes .Ju högre värde. men mellan de tjänster som erbjuds av San Diego finansiera upp till 10 gånger - utbyte. import och överlåtelse är andra fördelar.

En annan likhet mellan de två butikerna är utbudet av produkter. alltid fokuserat på bilar 30 år eller mer - sökandet efter framtida klassiker som VW Gol GTI och Ford Escort XR3 är erkända av båda. men marknadsföringen av dessa modeller begränsade platsen canada goose women sale 2015 .

Förutom detta finns det minst tre adresser i Sao Paulo med liknande förslag. Medan Cerchiari ser öppnandet av nya butiker som en trend. trodde Marx att internet verkligen har hjälpt människor att hitta vad de vill och visa vad de har. "Vi har fortfarande en hel del saker och sparat en massa dolda saker. Den gamla bilen handeln kommer aldrig att sluta." han tror canada goose jacka storlekar Sverige .