Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose jacka solaris sweden

Siffror politiken. komplicerat proposition Farm-Math
Scenariot utvecklas på den aktuella debatten i kongressen om Farm Bill är en av partisanship amok att republikaner och demokrater om tornerspel dollar går i sina respektive valkretsar. Men siffrorna visar verkligheten är lite mer komplicerat äkta canada goose jacka solaris sweden .

Under årtionden är Farm Bill ett sällsynt undantag i Washington. ett lagförslag som vann lätt nog bipartisan stöd. Projektet version 2008 lag som antogs med stöd av tre fjärdedelar av medlemmarna i representanthuset och senaten - och det fanns tillräckligt stöd för att åsidosätta en presidentens veto. Bakom den traditionella överklagande av notan var något hon sexa tillvägagångssätt - jordbrukssubventioner för landsbygds republikaner och fördelarna av hälsosam mat för urbana demokrater.

Och nu. den aktuella debatten i kongressen hotar att underminera års partisan republikaner uppmjukning av House republikaner har lämnat jordbrukssubventioner på plats. minska det demokratiska matfrimärket program (kallas SNAP. programmet för Nutrition extra hjälp), canada goose expedition parka mens white billiga herr . Det är historien ändå. Hur det är korrekt.

Den del av partianda är helt sant. Den version av utkastet husräkningen passerade med 216 republikaner och demokrater inga.Men den nuvarande förståelse av den stora jordbruk / livsmedel stämpel bidrag. saknar republikan / demokrat klyftan många subtiliteter.

Spridningen av kontoren för jordbruk och fattigdom i landet innebär att i linje med Farm Bill länen mellan demokrater och republikaner. med hjälp av resultaten från 2012 presidentval som en avdelare canada goose jacka solaris sweden . är mycket mer suddig.

Det finns vissa farhågor för att tänka på här canada goose jacka solaris sweden sweden . Minns första av dessa är "median" inte moyennes canada goose jacka solaris sweden .Si man tittar på de 10 länen för jordbrukssubventioner eller mottagare SNAP snedvrida siffrorna annorlunda köp canada goose jacka solaris sweden . Nio av de 10 länen i jordbrukssubventioner röstade för republikanska presidentkandidaten Mitt Romney och nio av de första 10 SNAP deltagande länen röstade med president Barack Obama.

Siffrorna är medianer politik tror att ett bättre sätt att ta dessa siffror canada goose jacka solaris sweden . eftersom det från uppgifterna om median smidig och ser närmare på den miljö där de flesta län är faktiskt och tar bort vikten av extremvärden i varje ände.

Och för att vara tydlig. även när du använder median siffror finns det något av en mager republikan där jordbrukssubventioner går. Bidraget Median jordbruket för Romney län är ca 40% högre än median för Obama län.Ändå skillnaden är nog inte så stor som många tror.

Den verkliga överraskningen kommer rätt i SNAP nummer. där medianerna Obama och Romney län är mycket närmare. en skillnad på bara 1, äkta canada goose vest sweden .5 procentenheter, canada goose jacket real vs fake säljes . något peta ett hål i argumentet att minska dåliga matkuponger mestadels demokrater och deras valkretsar.

Vi kan inte med säkerhet säga hur dessa röstade SNAP mottagare canada goose jacka solaris sweden dunjacka . förstås. Det är möjligt att SNAP pengar som flyter i republikanska områden hjälpte huvudsakligen demokrater billigt canada goose trillium parka sale . eller vice versa. Precis som det är möjligt att de flesta av de jordbrukssubventioner som sprang i de republikanska områdena främst hjälpte demokrater. Men det är inte poängen. Federalt stöd strömmar in länen gynna länen som helhet - både demokrater och republikaner - och länsvis. siffrorna på SNAP same.However särskilt attraktiva canada goose freestyle vest dam billiga . blir ännu större missuppfattning om matkuponger klart när du titta där mottagarna är SNAP. Det finns många mottagare i länen runt Baltimore och Detroit och St Louis. men landsbygden Amerika är full av länen som är starkt beroende matkuponger. visar grafen och bifogad karta.Många djupa röda områden canada goose snow mantra säljes rea . vilket innebär fler deltagare SNAP. går genom Appalacherna canada goose ægte falsk herr . lant Deep South och längs stranden av Mississippi nedanför Tennessee River. Topp 10 SNAP deltagande länen är inte stora städer alls men mycket små landsbygdsområden som Shannon County real canada goose billig og ekte . SD. Perry County. Ala.. Och Owsley County. Ky. Den totala befolkningen i dessa första 10 län set är inte ens 75.000.

När man tittar på siffrorna på detta sätt köpa canada goose takki outlet . län för län. landsbygden Amerika vinner på båda ändarna av Farm Bill subventioner och matkuponger.

Detta är inte att bortse från det faktum att miljontals amerikaner i urbana / Demokratisk platser gynnas av Farm Bill -De gör köpa canada goose freestyle down vest mens . Och inget av detta är ett argument för att säga landsbygds republikaner bör stödja SNAP starkaste anhängare. Det finns otaliga skäl till varför de kanske vill inte stödja programmet.

Men den nuvarande formuleringen av argumentet i Washington Farm Bill - demokrater gynnar urban mot landsbygden Republikaner subventioner - saknar verkligheten i vem som egentligen vann Farm Bill och hur äkta canada goose cap . Partipolitiken kan vara motorn i hanteringen lantgårdräkningen i kongressen. men effekten av propositionen är mycket mer än bara den / röd fraktur.Capital Journal Daybreak Nyhetsbrev. Anmäl dig till det senaste på politik. politik och försvar levereras till din inkorg varje matins.Pour de senaste nyheterna från Washington canada goose jacka solaris sweden . suivezwsjpolitics

För analys utanför. suivezwsjthinktank