Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose jacka parka dam

Sammanställningen av Mike Oldfield I - Boxed (1976)
År 1976. Mike Oldfield var en av de viktigaste konstnärerna av Jungfru. Han publicerade tre LP billiga canada goose jacka parka dam . som hade fått den position 1. 1 respektive 5. Och singlar som släpptes kvar på bestsellerlistorna, fake canada goose expedition jacket jackor . som den sista "Portsmouth" som hade kommit till 3. Virgin och fansen letade fram för mer Mike Oldfield. även om detta fortfarande vägrade att göra någon Direkt tolkning.

Således var han erbjuds möjlighet att repetera de tre första albumen i en sammanställning som heter Boxed nyfikna canada goose jacka parka dam . Då de quadraphonic mixar var på höjden av sin popularitet. och många trodde dessa lag skulle vara framtiden för musiken canada goose jacka parka dam billigt . och så Oldfield gjorde en ny remix av hennes tre jobb hittills i quadraphonic ljud. Att följa de tre LP kom en nyfiken LP heter Anslutningar. vilket inkluderade ett antal problem med David Bedford och några singlar släpptes av Oldfield.

Så träffade butikerna första sammanställning av Mike Oldfield. kallas Boxed. Den nådde en anmärkningsvärd ställning 22 i listorna. och i detta sammanhang vi skulle hitta mycket intressanta saker canada goose jacka parka dam .

Tubular Bells var remixad av Phil Newell. Och det roliga är att Sailor Hornpipe var inte vad vi brukar få höra köp canada goose jacka parka dam .I den ursprungliga inspelningen. inträffade den enda Viv Stanshall till honom att det skulle vara lämpligt att beskriva The Manor medan promenader i korridorerna och bandet spelade temat canada goose jacka parka dam . Den här låten spelades in och övervägas för Tubular Bells ursprung. men Virgin ansåg att det var mycket djärv för en ny artist som var Mike Oldfield och det skulle bli hans första jobb var han kastades. Men denna version beslöts att spara.

Hergest Ridge har en historia på ett tag. Registreringsdagen. Mike Oldfield var aldrig övertygad om att albumet. och när han släpptes. trots deras missnöje. ännu värre att se vad som hände. fick han stark kritik i tryck. Oldfield lämpligt att vidta åtgärder för remixen av denna post Boxed. Och det har helt förändrats. Blandningen såg väldigt annorlunda från vad hördes i den ursprungliga 1974 Oldfield var så nöjd med denna blandning. beordrade Virgin att flytta blandningar LP som föll till Hergest Ridge separat av den nya blandningen.Virgin gick till honom. och fortsatte till LP HR att säljas med den ursprungliga blandningen. men det är intressant när etiketten är till försäljning CD upplagan av Hergest Ridge inkluderar blandningslåda i stället för originalet och för åren (till 2010) aldrig haft möjlighet att höra den ursprungliga mix på CD tills upprepning av 2010. för att göra saken värre. att ta en ny blandning av Hergest Ridge Oldfield utföras igen under 2010 canada goose jacka parka dam herr .

Ommadawn med lite eller ingenting kan vi dire.Les nya blandningar gjorde Oldfield och Newell canada goose outlet coupon billiga . med smärre skillnader. normalt är att föredra Oldfield album hittills canada goose säljes Sverige .

Den fjärde LP. hade följande teman.

1. Phaecian Spel - David Bedford i samarbete med Oldfield.
2, canada goose jacka lång säljes . Extrahera End Star - David Bedford med colaoración Oldfield.
3. The Great Rido - David Bedford. i samarbete med Oldfield.
4. Första Tour - David Bedford. co skriven av Oldfield.
5. Argiers - Portsmouth Verso
6 canada goose billigt online dam . Portsmouth - Cara One
In Dulci Jubilo 7. - Cara One
8. Diskussion Tho 'You Only säga adjö - Side B i enstaka Portsmouth i England köpa canada goose x yuki matsuda .

Av någon anledning. de flesta av de '' Samarbeten LP är samarbeten med Bedford, canada goose trillium jacket black barn . bortsett från vissa problem med Leslie Penning som fortfarande verkade under namnet Mike Oldfield som singlar och sju inches.

Lådan innehåller en omfattande häfte nyfiken text och bilder gjorda för tillfället Oldfield.Några nästan okänd sak hittills fotograferade sällan Oldfield kvar i den här säsongen. Dessutom har vissa versioner av ärendet inte förstår det här skriptet.

Tillbaka i 1989. dök CD-versionen som dessa åtta låtar kondenserades i tre CD med remixer. Remixes CD är naturligtvis i stereo canada goose kensington vs trillium rea . quadraphonic mix proveniendo. Därför är dessa tre första album av Mike Oldfield är de enda tre olika blandningar formellt redigerade.

Slutligen återstår det att säga att nyfikna titeln är inspirerad av arbetet av MC Escher. en underbar designer. född i slutet av artonhundratalet.

Enligt min ödmjuka åsikt är det svårt att behandla detta fall som en sammanställning. men det är. På sätt och vis. för mig. är som en "fjärde verk." Mike Oldfield. Men det är faktiskt en underbar turné i allt det engelska musikern hade gett oss så här långt. Visst tre av hans bästa verk sett annars canada goose shop manhattan 2015 . Även om detta arbete har remixat många gånger beror på att det finns en hel del inne. för mig. lyssna Hergest Ridge 74. 76 eller 2010 är som att lyssna på tre olika diskar. vilket förvånar mig. Jag växte upp med HR rutan remix billiga canada goose outlet düsseldorf . det är en du honung canada goose aviator hat Sverige . om det är sant att den första minuten av lek är mycket tystare än originalet. men inte gör något speciellt. De andra två remixer är säkert nyfikna. men inget mer canada goose jacka parka dam .Är det uppenbart förändring en sammanställning av en ung som Oldfield har tre album på sin meritlista. ja och nej. Tänk på att vi talar om Jungfru. de var på väg att explodera med Sex Pistols. men innan dess ville utnyttja hans mest erkänd konstnär. Och så är det. Minst ger denna sammanställning oss något som vi inte ger den tjänsteman i en verklig nyfikenhet av LP. men saken ifrån nu.

Gå till nästa entrga av "Sammanställningen av Mike Oldfield.