Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose jacka på nätet säljes

Mikrovågsugn Gajar ka halwa / Morot Halwa & Giveaway
Igår Lil'M komma ut och jag hade ingen aning om var de ska ta henne. Jag tänkte ta henne till parken ... men det var mycket solig . billig canada goose jacka på nätet säljes . canada goose jacka på nätet säljes . så jag tänkte att jag tar henne till grönsaksmarknaden canada goose jacka på nätet säljes säljes ... men hon inte kommer att njuta av att gå ... .Finally I Jag beslutade att ta honom till "Total Mall" som är nära min plats och jag kan köpa mat och grönsaker som behövs också. Vi hade vår lunch lite tidigt och lämnade köpcentret.

Var dag veckan. fanns det ingen nödsituation. Jag tog min tid roaming runt gallerian med Lil'M var glad att sitta i vagnen. Efter att ha gjort mitt fönster shopping för tillbehör canada goose jacka på nätet säljes . jag stannade vid grönsaks montern. Jag gillar färska frukter och grönsaker som lagras i gallerior. Efter plocka upp frukterna av säsongen. jag plockade upp lite grönsaker också. Smal. långa morötter och rosa färg fångade min uppmärksamhet. De ser så vacker ... rodna rosa online canada goose jacka på nätet säljes ... Jag packade en klilo där. Efter runt kläder och köpa nödvändiga dagligvaror runt . canada goose jacka på nätet säljes .. Jag avslutade mina ärenden för dagen. Just nu ... Lil'M också utmattad och ville åka hem. Så. på det sätt som vi packade några munkar och återvände hem.

Vid tiden fick vi till huset canada goose jacka på nätet säljes shop . Lil'M sover .. canada goose solaris parka säljes dam .Jag gömde sig i sängen och gjorde lite te för att lugna mina sinnen och började organisera saker i skafferiet. Sen när jag var att hålla morötterna i kylskåpet. tänkte jag om att göra halwa med dessa skönheter. Som jag besökte en vänner placera på helgen. jag trodde att jag kommer att ta med mig halwa och ge det som hon gillar Gajar Ka Halwa.Au när jag riven morötter. reste sig från sin Lil'M tupplur och gick för att delta i hans frågar mig hur jag ska halwa .. fejk canada goose chilliwack bomber barn . Efter en tid. då Lil'M var upptagen spela runt och titta på sin favorit "Tom & Jerry" köpa canada goose baby snowsuit ebay ... Jag rusade in i köket för att göra halwa ... .men lil'M hålls buggning mig leka med henne ... Jag kan inte undvika hans ... Jag trodde att ge det ett försök till Gajar ka halwa mikrovågsugn. Så för första gången. jag Gajar ka halwa mikrovågsugn.

Om du vet min blogg sedan början cheap canada goose jacka vit . då vet du kanske min smak mot Gajar ka halwa. De mjuka morötter. skarpa och saftiga när kokta i mjölk. ghee och socker .., canada goose webshop säljes . med aromatisk kardemumma pulver ... ..The Resultatet är droolicious. Ändå Gajar ka halwa är min andra favorit recept i serien favoritrecept ... .När jag fira min kärlek till mat denna månad dag. Jag älskade att göra detta i mikrovågsugn eftersom det tog mindre ansträngning och jag behövde inte ens stanna en längre tid i köket. under omrörning canada goose fake tags herr .När jag packade och bar den till en vän. hon var mycket glad över att se sin favorit söt och glad att veta att det gjordes i mikrovågsugn med minimal ansträngning. Här är receptet. som innebär enkla steg för att göra denna underbara dessert.

INNEHÅLL

Tre långa vinter morötter rosafärgad. skalade och rivna

1 dl socker

1 ½ dl lättmjölk

½ c canada goose yorkville parka beige barn . mald kardemumma

3 c. Ghee

2-3 c. silver Mandel

Silver Leaf (Chandi Ka Varq)

BEREDNING.

Serveringsförslag.

Nu dags att gissa och vinn tävlingen .... som jag nämnde i mitt tidigare inlägg att jag kommer att fira Månaden Alla hjärtans dag med tre av mina favoritrecept för att hedra min kärlek till mat, billiga canada goose snow mantra falsk Sverige . billigt canada goose outlet ontario .. jag redan postat två recept. Gissa min tredje recept favorit och vinn en kopia av matlagning kokbok med kärlek av Sanjeev Kapoor. Denna giveaway är öppen hela världen. Om du vill ange present bara pop ditt svar i kommentarerna canada goose outlet vestby 2015 . Du får bara en chans att svara canada goose jacka på nätet säljes .

Du kan kontrollera detaljerna i boken på Amazon. Fria ändar 27 / Feb / 2013, canada goose jacket real vs fake säljes .

Ytterligare poster.

Följ min blogg på Facebook. Twitter. Google+. Pinterest och RSS