Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose jacka naturkompaniet sweden

Den funktionella analfabet
Jag klagade häromdagen. med Luciana Gil och min son. skrev jag många texter och ingen läste. "Varför gör du inte en blogg." "Ja. faktiskt en blogg. pappa." Jag bara log köpa canada goose jacka naturkompaniet sweden . Ingen tillfredsställelse men den djupa okunnighet de avslöjade om mig. "Och jag vet att han vad en blogg är ... "─ svaret kom omedelbart och uppriktig canada goose jacka naturkompaniet sweden . För mig. gör en" blogg "är lika absurt som att göra en" hund "eller. mer lämpligt. göra en" groda ". är att jag är ─ ─ igen en halvkunnig virtuella eller bättre definiera funktionella analfabeter i datorn. Nej. jag har inte stolthet och de få gånger jag har försökt att lära sig lite. även lärt men nästa dag hade glömt.

Använd alltid datorn för ett par saker; steg för att rengöra mina texter och lyssna på CD-skivor. Jag spelar också några små spel medan du lyssnar på musik. oftast vunnits rådde mig år sedan. spelar för att börja ha mer intimitet med maskinen och musen. Dator för att säga till mig är skrivmaskinen. skivspelare och däck. Men en "blogg" är bortom min fattningsförmåga.

"Det är lätt". sade de. "Det är lätt" canada goose jacka naturkompaniet sweden barn ., canada goose reversible billiga dam .. Ofta denna fras ovan förklaringar insiders till datorn när eventuellt be om hjälp.Och för dem. i själva verket är alltför lätt. stone förstå min brist på identifikation med ordinateur.Je lärt sig att skriva "bläck" (som sades vid den tiden) med en penna. de som väta pennan i bläcket och sätta på våta läsk ord för att absorbera överflödigt bläck. Efter min pappa en reservoarpenna, canada goose jassen outlet säljes . en blå guld mössa Parker. vacker. och först senare började dyka pennor. inte så vacker, real canada goose outlet authentic . men praktiskt. Med penna. ja. jag identifierar mig själv. Till denna dag. jag skriver med en penna. som idag. Senare ska jag flytta denna text för att rengöra datorn. som ni kan se nu att de andra avläsningar.

Yeah. Jag är av den tiden användes skrivmaskinen canada goose jacka naturkompaniet sweden . vilket naturligtvis var typ. där de använde tio fingrar att skriva. vad man ska göra nu på din dator. Men jag måste erkänna att datorn är en skrivmaskin effektivare. För att korrigera. helt enkelt ta bort felet (jag talar radera.) Utan att använda den vita pojke eller ta bort felet med gummiskiva. röd cirkel som användes innan (den som hade ett metallhjul i mitten) . Jag hade också en elektrisk maskin. mycket modernt. det hade en korrigeringstejp och distribueras en vit eller gummi online canada goose jacka naturkompaniet sweden .

Och det är att jag inte har haft möjlighet att förstå mig med datorn. Jag minns första gången jag såg en.När dessa maskiner började dyka. bjöd in mig för att skapa en fjärrskrivkurs för en professionnelle.Invitez Rädd utbildningscentrum och stannade. tog en bit av rått kött för att spela på dator om den attackerade mig. Men han var försiktig med hennes lilla skärmen löjligt som dök upp i en ljusgrön alfabetet. som är en väldigt olika lastströmanteckningsböcker. skrivbord. tabletter och andra. Och det var första gången de sa till mig "lätt" och första gången jag förstod inte allt som talade till mig. en situation som skulle upprepas flera gånger. tills den sista bloggen. (Naturligtvis detta inte ske i distansutbildning ...).

Min vän Ausonia Donato nyligen köpt en dator. ger efter för påtryckningar från vänner och kollegor canada goose jacka naturkompaniet sweden . Som jag (eller värre än mig). inte identifiera sig med maskinen canada goose jacka naturkompaniet sweden dam . men är fast besluten att lära sig att använda och tänkte på jakt efter College of Computer Science Team pojke att fråga efter vägen. Desaconselhei häftigt levde som jag är. för att göra det. "Nej. nej. De som vet en hel del är det värsta. Han kommer snart att säga" lätt "och du kommer att känna sig dum och få ännu svårare. Bäst att be om hjälp från någon som vet lite och du förstår. "

Men Luciana berättade. efter att ha förgäves mig förklara vad en blogg var. "Jag gör en blogg för dig."Det ja jag får det. jag menar. jag behöver bara skriva text och stod hon faktiskt är jag tiden breven stod ;. De publicerade många för flickvänner. vänner och familjen. Good times ... och inte med att göra en blogg för mig. gjorde hon en facebook. jag jag har ingen aning om vad det är. trots de detaljerade förklaringar av hans och Gil. Jag känner en lite engelska och "ansikte" är ansiktet. ansiktet. ansiktet. "Bok" är boken "Face Book".. "Face bok." "Face Book." Varför har det att vara allt på engelska.

Om jag går in i denna okända och mystiska världen av datorer. bara för att jag kände mig som folk att läsa texter jag har skrivit och skriva. Jag har inga stora pretentioner utanför. Jag vet som lärare i skrivande jag. som alltid skriver för någon att läsa. inte för sina texter som ska förvaras i lådor eller till minne av en dator. som mitt. Jag överväger möjligheten att en blogg publicering (dvs att offentliggöra dem) och låta alla läsare gillar det eller inte vad jag skrev. När allt. det är därför jag skrev.

Men häromdagen. vid middagen. då Luciana sa min son att Fabiano mig en blogg. rådde han mig att inte publicera långa texter. eftersom folk inte läser canada goose jacka nypris se . "Varför." ─ fråga. "Varför är långa" ─ var svaret billiga canada goose jacket retail store .Jag vet inte om jag vill läsarna som inte gillar att läsa discount canada goose original site ... Det som driver strålar är det. Inte läsa böcker. Jag minns hur många gånger jag var ledsen för att den bok som jag läste var på väg mot sitt slut. och att om det fanns fler sidor ... Kommer det vara en annan skadliga effekter på datorn. Kanske är det ett kännetecken för de tillfällen då saker ska ätas snabbt. denna kultur av snabbmat där många var undernärda. Inte bara; Jag vägrar att ge min framtida blogg takt MTV klipp. Jag vill sätta mina texter utan att oroa om de är långa eller korta; och om vi inte har tålamod att läsa. inte bättre att läsa canada goose constable parka säljes . I själva verket skulle dessa människor har slutat att läsa denna text här. eller ens började läsa när de såg att det var en lång tid ...

Jag trodde att jag kronisk post. Varför kronisk. Jag vet inte. eftersom ja canada goose alberta vest for sale barn . eller varför inte. Är texten mellan vissa av dem. skriven för länge sedan nittiotalet. Men andra är mer aktuell och en av dem (köttgryta lår) publicerades i tidskriften Gula. Kanske om jag verkar levande och läsare. skriver andra bara för att publiceras här. Låt oss se ... Men först vill jag visa någonsin skrivits. Dessa förslag skrevs nästan alla kroniska problem jag föreslog till mina tidigare studenter på högskolan och det är mycket möjligt att de känner igen. om du ger mig tillfredsställelse av mina läsare.Det skulle också vara ett bra tillfälle att hämnas min kritik av hans skrifter kritiserar mig och lindra eventuella trauma ...

För dem som inte var en student (a) gruvan (gruvan). är det ett förtydligande av varför jag anser att dessa texter som chronique cheap canada goose for women .Il har att göra med skrivandet av pedagogik som Jag utvecklade men går inte in på överväganden om det. eftersom det skulle behöva sträcka för mycket. Om du vill veta. kommer att ta en Segall Museum lektioner med mig och jag ska förklara. För nu bor vi så här. är berättelser där jag står som ett tecken och berättar historien från insidan. (Kanske i framtiden. posta berättelser. också). Faktum är dessa berättelser uppfanns. det är bra att säga. även om jag försökte verka som egentligen hände. Finns det någon sanning att minnas riktigt levde situationer. men alla situationer produceras av min imaginaço. Naturligtvis vill jag alltid säga något bakom berättelserna ─ Ja. det är sant (vilket är sant min dator funktionella analfabeter tillstånd). Så vad är sant och vad är falskt i fiktion .. billigt canada goose toddler jacket .

Det är också intressant information om de andra karaktärer som förekommer i berättelserna. De flesta av dem kommer ihåg de människor jag kände eller känner faktiskt. Men bara det "minns".Jag anser att det är en ära för dem. även när de sätts i pinsamma situationer uppenbart påhittade. Till exempel är det en kronisk sjukdom där jag dansar lambada ─ jag någonsin gjort och jag kommer inte göra det ─ och sätta min danspartner i en löjlig situation. Har andra tecken finns även uppfinningar. såsom knapp eller Nicanor. utgivna Numas.Sont historier uppfann eller riktiga tecken äkta canada goose märke priser . om någon identifierar sig med dem och känner sig förolämpad. säg. parodierar Drummond canada goose jacka naturkompaniet sweden . var vänlig avboka min Historia.

Vad tror du. dyra (a) läsare (a). säga vad brukar alltid berätta för folk i min förening. Om möjligt. ha kul.