Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose jacka monte bello dam Sverige

4 oktober 2013
Här är vad du behöver (varor köpta välkommen att göra allt från scratch. jag använde bara) ...

1. Blanda din vita kakmix enligt paketets anvisningar. Dela upp degen i fyra separata skålar och tillsätt karamellfärg till varje skål för att göra de färger du vill (jag tror jag använde cirka 15 droppar karamellfärg till varje skål)

3. Koka enligt förpackningens anvisningar och låt svalna. Sedan vända din tårta på plattan som du ska använda för tjänsten. (Oroa dig inte om färgerna verkar lite brun och dämpad. de är trevliga och färgglada på insidan av kakan.)

5. Använd en tandpetare för att skissa en grov konstruktion tie-dye virvel i din isbildning. (Min bild av skissen tandpetare var för låg. så jag drog på designen jag följde)

6. Lägg ditt tonade glasyr din tårta efter virvel design du skissade. Jag lägger alla mina färger först. därefter fylls i sektioner så att färgerna var rörande. (Notera min fantasi sked plast kaka dekoration. jag sa ju att jag inte ofta dekorera tårtor;.))

Kolla in dem .. billig canada goose jacka monte bello dam Sverige .

Nu ser hur lätt det är att göra.

Här är vad du behöver . canada goose jacka monte bello dam Sverige ..* Parchment papper (affiliate länk) - finns i bakningsgången

* Ett hårt föremål (att bryta godis)

* Lollipop sticks (affiliate länk) - Finns i kaka Utsmyckning avsnitt i de flesta butiker hantverk

Här är vad man ska göra ...

1. Packa upp godis och åtskilda av färg på plastpåsar. Stäng ditt bagage och använder ett hårt föremål att krossa ditt godis i små bitar. (Jag använde en stor pinne). Du vill inte att spraya dammet av godis. men en mängd mindre bitar.

2.För vårt parti. satte jag godis krossas i ett delat fack att flickor lätt kan ösa ut varje färg. men du kan bara gå från plastpåsar om du vill.

3. Klipp en bit bakplåtspapper storleken på din cookie blad och sedan rita cirklar med Sharples vara riktlinjerna för storleken på din klubba och placering. (De är spridda på ett anständigt belopp. så lämna lite utrymme mellan varje klubba) Vrid bakplåtspapper så att cirklarna av verkliga markörer ligger under, billigt canada goose jacka blogg . men du kan fortfarande se formen - på detta sätt gör Sharpie blödning inte på din riktiga godis.

4. Sätt ugnen på 225 * canada goose jacka monte bello dam Sverige dam . Låt barnen plocka färger / smaker av val och Butte-on former cirkel.Om du gör detta med fler än ett barn. så att de kan skriva sitt namn i Sharpie bredvid sina klubbor canada goose jacka monte bello dam Sverige .

5. Sätt din panna i förvärmd 225 ° ugn i ca 10 minuter. eller tills godis har smält.

6. Ta försiktigt din tallrik och omedelbart lägga dina klubbapinnar. rulla i smält godis helt täcka den övre delen av pinnen. Obs. Nappar hårdnar snabbt. så gå snabbt nog i detta skede.

När vi har olika idéer brainstorming för födelsedag av min 8-åriga flicka party. vi snabbt bosatte sig på ett tema med slips färgämne. Om du inte har funnits i åtta år under den senaste tiden. kan de vara allt om tie-dye. fredstecken på. hjärtan och regnbågar. verkade det som den perfekta planen.

Men när jag tänkte på det lite mer. var jag orolig att det skulle vara svårt att ta bort. Regelbunden tie-dö ofta innebär förindränkning trasan han dör. inslag och vänta flera timmar innan rincer köp canada goose jacka monte bello dam Sverige .Ce skulle säkert vara svårt att dra inom tre timmar för vårt parti. Dessutom är det ofta rekommenderat att använda 100% bomull canada goose jacka monte bello dam Sverige . och det skulle utesluta örngott och strumpor Vi hoppades tie dye.

Lyckligtvis valde vi ett alternativ som har fungerat mycket bra ... använder akryl målar sötade istället för vanlig färg.Kolla in det ...

Denna flaska regnbåge fylldes med vattnas färg som var riktigt lätt att använda och alla dessa färgglada skjortor och kuddvar var redo att ta hem i slutet av matchen canada goose jacka monte bello dam Sverige herr . (OBS.. De var fortfarande lite blöt äkta canada goose loro piana collection . men vi bara sätta dem i plastpåsar att flickor kvar och de hängde upp dem för att avsluta torkningen när de kom hem)

Här är vad du behöver.

* Plastklämflaskor (finns i Walmart vår i matförvaring avsnitt. men sprayflaskor kan också fungera)

* Akryl färger (De finns i massor av färger och ofta mindre än 1 dollar per flaska)

* Stöd textilvara (hittas med akrylfärger i de flesta hantverk butiker) Valfria. men jag rekommenderar

* Blusar och behållare för att fånga färgen (Vi använder engångs rockar och blusar är jättebra.)

* Olika objekt för färgning (vi gjort örngott. t-shirts och strumpor) och gummiband

Här är vad man ska göra ...

1. Lägg textil stöd av vattnet och tyget för din akrylfärg. Textil stöd är valfritt. men det hjälper till att mjuka lacken så att skjortan är inte lika styvt i torrt tillstånd.För varje färg. jag hällde en flaska akrylfärg och en halv flaska basvävens i kompressionsbehållare. Då jag fyllde tomma akryl flaskan tre gånger med vatten och tillade att i (Så förhållandet är textil halva rummet storlek. måla rummet. 3 delar vatten -. Men du kan experimentera med dina egna nyckeltal) skaka sedan väl för att blanda.

2. Upprepa med andra färger du kommer att använda på dina skjortor. örngott. etc. (Detta är en annan fantastisk sak om du använder akrylfärger canada goose muskoka jacket womens 2015 . det finns så många färger så det är mycket lättare att hitta den perfekta färgen för dig)

3. Om du gör detta för ett parti eller en grupp barn, canada goose jakke butik dam . men du vill få alla dina leveranser tillsammans och försöka minimera skadorna. Eftersom färgen fläcken när torra kläder, köpa canada goose montebello england jackor . gav jag varje flicka en blus. Jag faktiskt använde dessa engångs rockar (affiliate länk) och de fungerade riktigt bra för att täcka alla sina kläder.

Jag täckte mina bord med plast bordsdukar. Lägg sedan gummiband skålar och några sprayflaskor på ett bord. och färger canada goose expedition jackets dam . gummiplattor och handskar på en annan.

4 canada goose europe ab billiga .Sedan var det dags att dö. Jag hade flickorna Spraya lätt sina skjortor. örngott eller strumpor med en flaska sprut vatten. sedan lägga på gummiband. (Jag var tvungen att hjälpa en del av dem till det stadium av gummi banding) När allt var fast i. de var redo för färg. Jag frågade barnen att hålla spetsen till höger flaska mot tyget så färgen gick i tyget istället för att trycka överallt. men vi gjorde varje färg på engångs kokkärl för mig att samla all extra färg och lägga den i behållarna.

Några råd jag gav barnen ...

* Försök att hålla sig till två eller tre färger för bästa effekt canada goose jacka thailand .
* Försök att inte gul / lila concepts x canada goose orange parka . blå / orange eller röd / grön bredvid varandra eller de kan blandas ihop till en yucky brun. * Försök att se till att du får en massa färg i varje område. men inte så mycket att det droppar ut eller kommer det att köras i de andra färgerna.

5. När objekten har färgats. sätter vi dem på brickor och plastdukar att suga in och ställa in färgerna. Efter ungefär en timme. jag tog bort gummiband och lyfte varje mästerverk och barn kunde "oooh" och "ahhh" som sina konstruktioner avslöjades.Jag hängde upp varje bit så att den kan torka lite innan det var dags att ta hem.

(OBS. De flesta av artiklarna var bara blöt. men några flickor gick lite för långt och deras element var fortfarande ganska blöt när jag öppnade gummibanden jag pressade dem helt enkelt lite med en gammal handduk att absorbera en del av. den extra vätskan så att de faktiskt inte droppande på mina däck medan de torkade.)

Våra färdiga produkter billigt canada goose norge salg ...

Jag bad föräldrarna att låta objekten att torka och sedan kasta dem i torktumlaren för att värme ställa in färgerna canada goose väst billigt . Efter det kan du tvätta de artiklar som du skulle din vanliga t-shirts eller örngott.

En sista anmärkning på tyger. En av de bra sakerna med akrylfärger är att de kommer "stick". även om tyget inte är 100% bomull. Vissa kuddvar vi använde var en 60/40 blandning av bomull och andra var microfiber (alla syntetiska). Färgerna på dessa mikrofiber verkar inte lika ljus som bomullsblandning canada goose jacka monte bello dam Sverige . Det kan ha varit en kombination av färger som används. men jag rekommenderar att du hålla sig borta artiklar microfiber eller prov först om du vill ha ljusare färger.

Upptäck alla andra livsmedel och roliga aktiviteter i vårt ICI Tie Dye födelsedag.