Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose jacka i danmark billigt

Ny optimism för en framtida Cleantech
Om du inte har betalat mycket uppmärksamhet för att rengöra teknik i sista stund äkta canada goose jacka i danmark billigt . är det dags att sitta upp och notera.

Eftersom post Solyndra canada goose jacka i danmark billigt . cleantech fick tyst fart canada goose jacka i danmark billigt återförsäljare .

Vi hade chansen att ta en närmare titt på grunderna i ren teknik i de senaste två månaderna i Kalifornien-baserade stödgrupp. medförfattare till en ny (och gratis.) Research rapporterar 38-sida tillsammans med Oakland. Som man sår och ansvariga Brooklyn förening begåvningar, canada goose constable parka dam säljes . New York.

Cleantech ny definition titeln Varför nästa våg av ren teknik infrastruktur canada goose jacka i danmark billigt . teknik och tjänster kommer att växa i det tjugoförsta århundradet. analyserar tidningen den senaste forskningsinvesteringar finns i ett antal branscher och stora islagsområden. Den identifierar viktiga faktorer och projicerade marknadsstorlek för olika kategorier av ren teknik. Det ser på exempel på produkter och teknologier på marknaden billiga canada goose jacka i danmark billigt . Slutligen belyser det en handfull stora. medelstora och små företag och fonder som potentiella ingångspunkter för investerare i varje lock industrin.Papperet gör ett bra jobb med att införa ren teknik och dess betydelse (till exempel. även bara vara relativt ny investeringstema är ren teknik fortfarande. även nu. efter en avmattning locka nästan en fjärdedel den totala tillgängliga riskkapital) canada goose jacka i danmark billigt . Han upprepade cleantech flera dollar -trillion individuella adressermarknadsinflytande. vatten. jordbruk. transporter och andra canada goose jacka i danmark billigt barn . Och bekräftar vikten av ren teknik förare. och de kommer inte att försvinna från sitôt.Mais för mig. en av de mest intressanta delarna av rapporten jämförs den våg av ren teknik till andra tekniska bommar 50 senaste åren. som dot com boomen. förälskelse nätverk. bioteknik. PC och mikroprocessor. Vi hittade ett antal parallella och ett antal skäl att vara optimistisk jämfört cykler. Efter 20 år inom teknik köpa canada goose tundra bib . personligen. ju mer jag såg på datan canada goose citadel parka online Sverige . det var mer som jag har sett den här filmen förut.

Till exempel. nedgången i riskkapital. Riskkapital spikar ofta tidigt i tillväxtkategorier. senare att ersättas av mer traditionella investeringsnivåer och andra kapitalkällor som industrier utvecklas canada goose online shop danmark billigt .Det hände i internetåldern. och denna övergång började i ren teknik real canada goose down . som anges nedan; Riskkapital spelar en mindre viktig roll i genomförandet ledande avancerad teknik. eftersom det kommer att ökas med företagens investerare och andra finansieringskällor. Mer detaljer i vår rapport.

Det finns en annan relevant kurva nedan. ungefär som den ovan. Vår hypotes i en analys i sommar cleantech hade nått botten på Gartner hype cykeln. Vi är den mest detaljerade fallet i vår rapport som ren teknik. som i var och en av de tidigare vågorna just nämnde. hade upplevt samma initiala entusiasmen. samma skum. samma "irrationella överflödet" som Alan Greenspan sade, fejk canada goose solaris priser Sverige . att dessa andra tekniker som de första förväntningarna översteg verkligheten.

Gartner som modell nedan visar. i vart och ett av dessa tidigare vågor, buy canada goose takki ale på nätet . det var en korrigering och en gradvis utjämning av förväntningar och exécution.Notre analys som beskrivs i vår rapport är att ren teknik nu börjar av vad Gartner kallar "tråg en besvikelse" och "lutning upplysning" (hur mycket Zen.)

Och Cleantech klättra. Om man tittar på den breda cleantechfond som en proxy för temat ren teknik. har det skett en stark tillväxt under de senaste månaderna.Ja. cleantech avkastning var generellt låga för investerare under de senaste åren. Men det fanns ljuspunkter i vissa delsektorer såsom ren energi. sol tjänster och transporter. Lyft höga flygblad som cleantech Solarcity (NASDAQ. Scty) och Tesla Motors (NASDAQ. TSA) tar resten av klassen. vilket framgår av utförandet av Powershares Cleantech Portfolio Funds. en blandning av offentliga lager över definitionen cleantech .

En annan anledning till vår rapport finner optimism för området med ren teknik tittar olika branscher av ren teknik genom prismat av livscykelmodellen av teknik adoption. kurva populariserades av strategin företaget marknadsföring Regis McKenna i Palo Alto canada goose toddler barn . Kalifornien. där jag tjänstgjorde som seniorkonsult i mitten av 90-talet jag skrev år 2011 om vikten av denna modell för ren teknik. och vår nya rapport echo och utvecklar denna analys. Medan den stora majoriteten av ren teknik. tjänster och infrastruktur fortfarande utrymme att korsa klyftan billiga köpa canada goose på ebay . betyder det att risk och bekostnad för att komma dit. men det innebär också massivt större antagande av den andra sidan marknaden billigt vad kostar canada goose jacka .

I den allmänt accepterade modellen av livscykeln av teknik adoption. ett tomrum på marknaden mellan de tidiga användare av ny teknik och en majoritet av konsumenterna fejk canada goose expedition jacket se .Denna skillnad är särskilt farligt för företag som utvecklar banbrytande teknik. eftersom de tvingar en betydande förändring till sina målgrupper. Endast tillräckligt agila företag för övergången från tidigt inför marknaden (konsumenterna motiveras genom att köpa den senaste tekniken för konkurrensfördelar) till den tidiga majoriteten av allmänheten mycket bredare marknad (hellre köpa en etablerad teknik) är framgångsrika.

Olika ren teknik har mött sina avgrunder av allmänt antagande av olika tider. Exempelvis har vindkraft av solenergi redan fyllda gapet. De är nu allmänt förstådd och alltmer distribueras med beslutsfattare beslutsfattare i förnybar energi kraftbolag samt av företag och enskilda ägare. Alger bränsle. till exempel. är på den vänstra sidan av kartan-spännande. men till skalan.

Den avgrund av införandet av ny teknik kan skilja sig väsentligt från storhet. Massor av rena teknikprodukter har nålen på effektivitet och minskning av avfall tyst flyttar utan att i grunden förändra sina marknader. Belysningen är ett bra exempel. Övergången från glödande till lysrör. lysdioder (LED) som hände utan att störa den dramatiska marknaden.Konsumenterna hade en liten kurva teknik för att övervinna. men belysningen marknaden fortfarande kräver inköp av glödlampor. Vi förväntar oss en betydande del av övergångs cleantech hända här sättet. med en kostnad och effektivitet marginell beteende. men produkten förändras betydande resurser.

Så totalt. finner vår nya rapport att ren teknik är här idag maintenant.Il konstaterade att effektiviteten. en av de centrala principerna för ren teknik. är nu föremål för nästan allt nu gjort och hur den är konstruerad och tillverkad. Cleantech blir ubiquitous-det billigaste belysning. effektivare avancerad mätning programvara. Cleantech i alla dess former är redo för en snabbare expansion. särskilt nu när de största företagen i världen har upptäckt möjligheten och kravet på kostnadsbesparingar ... och nu när enskilda tekniker börjar korsa avgrunden till utbredd canada goose jacka i danmark billigt .

Som vår Rapportens slutsats. vi är bara i början av detta fenomen som kallas cleantech. De bästa investeringsmöjligheterna och den mest spännande är ändå att komma.

Denna artikel publicerades ursprungligen här och är publiceras här med tillstånd.