Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose jacka butik herr

Hunger Games (2012)
En av de mest lönsamma filmerna förra året. På den tiden kunde jag inte se i filmer och. av olika anledningar har jag skjuta upp din visning tills nyligen. Nu kan jag ge min åsikt om detta ämne ljusare.

I en post-apokalyptisk framtid. det är USA nu indelat i 12 distrikt där befolkningen bor i extrem fattigdom i en totalitär regim som kallas The Capitol och har alla rikedomar innan. Tidigare 13 distrikt billiga canada goose jacka butik herr . men den trettonde förstördes av Capitolium under en revolt. För att förhindra att detta händer igen uppror. El Capitolio rum varje år vissa spel. The Hunger Games. där varje distrikt måste hyllar en pojke och en flicka som står inför döden bland dem och bland hyllningar till andra distrikt att endast en återstår vid liv.

Katniss (Jennifer Lawrence) är en 16-åring som bor i distrikt 12 till vårdnaden om sin mor (Paula Malcomson) och yngre syster. Primrose (Willow Shields) canada goose jacka butik herr . 12 år sedan hans far dog i en olycka gruvan där han arbetade. Så ingen tvekan genom stängningen av sitt distrikt att jaga i skogen och marknadsföra sitt byte; något som ibland ofta att hjälpa sin bästa vän Gale (Liam Hemsworth), canada goose mens resolute parka rea barn . När 74th Hunger Games nära förestående. District 12 gör den vanliga lotteriet. känd som skörden canada goose jacka butik herr outlet . för att välja pojken och flickan kommer att skickas som hyllning.Primrose väljs medveten om att hans syster är på väg mot en säker död. troligen Katniss som volontär och gå istället. Så sänds längs en annan hyllning Peeta Mellark (Josh Hutcherson), real canada goose england outlet . en plats där canada goose jacka butik herr . innan begå självmord. först måste sälja din bild för att hitta sponsorer för att hjälpa under spel skickar förnödenheter billiga canada goose jacka butik herr . droger eller häftklamrar verktyg. För att göra detta. uppfann Peeta som är förälskade. något som till en början inte gillar Katniss. men så småningom accepterade. Bedrägeriet fungerar. problemet är att Peeta är kär i sanning Katniss.

Filmen är en anpassning av den första boken i en serie av populära böcker. I det här fallet. en trilogi skriven av Suzanne Collins dystopiska romaner och komponerad av The Hunger Games (2008). In Flames (2009) och Mockingjay (2010) canada goose jacka butik herr . Hans argument är mycket lik Battle Royale (1999) Koushun Takami. en japansk roman framgång som också gjordes till en film med framgång; men den har också influenser av 1984. George Orwell. Fahrenheit 451. Ray Bradbury canada goose jacka butik herr på nätet . Kör Logan. William F. Nolan och George Clayton Johnson och The Running Man av Richard Bachman (Stephen King).

Naturligtvis för filmens tonen reducerades för att passa mer för den unga publiken. eftersom en av avsikterna med skaparna av denna film och saga som returnerar är att fylla tomrummet efter slutet av Twilight Saga .

Filmens framgång var brutal.Med en budget på $ 78.000.000 i USA ensamt har tagit upp 408 miljoner och 278 miljoner mer i världen. totalt $ 686.000.000. Naturligtvis är det redan filma senare anpassning In Flames. med utsikt över den första senare i helt nya 2013 och liksom andra sagor som Harry Potter och Twilight ovan. den sista romanen, canada goose women sale 2015 barn . Mockingjay canada goose citadel parka online se . kommer att delas upp i två filmer som kommer till teatern 2014 och 2015 .

Men att tala om den här filmen är det viktiga canada goose chilliwack dam .

För mig. jag gillade det buy canada goose for baby . men var varken att dra många raketer. Det är inte förvånande. men om det är en film helt acceptabelt och väl gå främst för tonåringar. är lämplig för alla åldersgrupper. Detta har lite att göra med Twilight du vill fylla ditt utrymme.

Dess chef. Gary Ross. träffas halvvägs. Å ena sidan leder skådespelarna mycket bra och fungerar perfekt dialoger och dramatiska och känslomässiga tider. Men det är i actionscener tydligt upphängda. Det finns de som är frälsta. men de flesta av de actionscener är mycket svårt att se. Kameran rör sig för yr och straff kan mycket väl se vad som händer; särskilt om kör genom natten.

Filmen håller i allmänhet. men takten avtar flera gånger och ibland blir det lite tråkigt. Det finns scener som har gått för fort och andra som är oändliga.Ett bra exempel på detta är den del där huvudpersonerna måste säljas till sponsorer eller förbereda för spel. När de börjar den mest trafikerade delen men det finns tillfällen där historia kollapsar.

Tekniskt sett går det bra.

De specialeffekter är på plats; men det finns vissa saker som misslyckas billigt canada goose fake pels . Till exempel när Katniss verkar bestämmelser noterbar en kilometer är beredd explosion.

Vid utformningen av produktionen om de är rätt för en mycket sjuttiotalet stil som gör det mer fascinerande. Det är mycket väl hur man återskapa Campitolio med denna futuristiska stilen blandat med antika Rom canada goose womens trillium parka pris se . den franska revolutionen Europa eller pre-Nazityskland och hur det i kontrast till elände stadsdelar. Allt detta är mycket framgångsrik.

Manuset är inte fantastiskt. men det gör det billiga canada goose snow mantra falsk . Eftersom anpassningen är mycket trogen och. även om mycket klippa och fördöma den våldsamma tonen att göra filmen mer för en tonåring publik som jag sade tidigare - fortfarande ganska intakt bokens budskap. Även om det minskar våld och gjorde inte en Disney-film och vi ser blod och död hos barn; Så ja. mycket väl täckt av församlingen och kamerarörelser för att förhindra att filmen glider av PG-13 rating fake canada goose expedition jacket .

Om tolkningar. här är förmodligen den första priset går till sin stjärna canada goose trillium jacket black barn . Jennifer Lawrence. väljs från en lång lista med skådespelerskor för rollen. en av de mest eftertraktade på senare år.Jennifer är en utmärkt skådespelerska och gjorde ett bra jobb här. även för att överskugga veteraner som Woody Harrelson. Stanley Tucci och Donald Sutherland. Det är förmodligen den bästa av filmen. Det är vackert i de dramatiska ögonblicken och utmärker sig i actionscener canada goose jacka butik herr . desto mer leder till den totala vikten av kontroll av filmen. Visst. de gjorde ett bra val med den här tjejen bara 22 år och har två Oscarsnomineringar för bästa skådespelerska; även om det är en förolämpning inte kunnat ge honom.

Övriga nämner skådespelarna är värda Elizabeth Banks. som alltid har betraktas som en bra men inte bra skådespelerska. men blev förvånad här. och mycket. på papper det såg ut som det var för stor. och Isabelle som spelar Furman kryddnejlika dotter dåligt District 2. vilket verkar född att spela onda karaktärer. skrämmande bara titta på hans ansikte.

Summera.

Filmen är väl bättre. jag kommer inte att förneka det. men det är en bra film efter. ovan. har en huvudperson som tjänar poäng. För mig är han älskade mig och jag vill se henne på.