Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose herren weste billigt

Måndag 26 augusti. 2013
Idag vill jag dela något Azizan. Denna artikel är di tulis Oleh Azizan. § eller Dalam. underströk han att Kalau nak berjaya Dalam PeRnIaGaaN. kita yang dah kenalah curry mentor terbukti berjaya

Det är så sant.

Alhamdulillah. i den här branschen och i denna grupp. jag har en stor mentor som Maisarah Ibrahim CDM och CDM Hanis Haizi. De har visat framgång. Dah banyak kali dan keluar tidningen magazine vits.

Åh. för att inte tala tv Dalam jugak .)

Jadi Jag behöver bara göra är att följa. Yer, canada goose victoria parka billigt . ikut dan apa yang BUAT diajar. Se till att utbildningen atau pergi av kelas setiap kali untuk diri siapkan menerima ilmu. Dan ITU Följ dan DUPLICATE Sahaja.

Denna verksamhet är lätt

Menggunakan online marknadsföring Sahaja. duduk kat rumah vits Boleh buat affärer.

Saper gräver vits Boleh Buat.

Nak Buat Tinggal atau tak Buat Sajer.

Dan Syarikat sekarang mempunyai produk yang banyak berkualiti. Tak tertumpu pada satu produk Sahaja .)

Här är artikeln av Dr Azizan. Baca dah pelajarilah. Semoga ilmu ini bermanfaat .)

Macam mana saya saya Välj mentor

Fadderföretag antaranya saya yang tidak ialah seorang Cina pernah Masuk sekolah. blek Tinggi hanya O-Nivå hanya dribbling tulis nama dia sendiri Dalam tulisan dan Cina seorang matta salleh brittisk lagi Yang. Persamaan Kedua-duanya ialah Jutawan Mula Dari kosong atau banyak masalah kewangan. Keluarga bukan Keluarga berniaga mereka dan Benar-Benar berniaga sehingga mempunyai PeRnIaGaaN fizikal yang Sangat Berjaya köp canada goose herren weste billigt .Många idag vill hitta en mentor men lättsinne, canada goose chilliwack dam . än mindre om bisnes.Si voulez vous être un entreprenör Miljonär. vous ne pas d'apprendre voudrez des gens qui travaillent Gomen sur la science entreprise. Portes de drôle parce que le noshörning.

Défunt Mon père ne serait pas que les affin mig enseigner et les företagare millionnaires. je peux apprendre d'autres frågor liées à la philosophie de la vie ou d'autres principes. mais pas sur les företagare et le sujet de kejutawanana; apprendre pouvez vous avec quelqu'un d'autre. mais pour moi. tout le monde ne se veut asseoir Investir ansikte à moi et mon temps pour ne pas mes insatser mentionner mig apprendre l'argent pour être à devenir une entreprise ou des företagare. nous pouvons mening de nombreuses personnes. mais nous ne pas nécessairement pouvons acceptent ce qu'ils disent. Parce que ceux qui sans parlent preuve de la réussite est sv affaires ne pas ce que je veux entender. Desole de parler. il ya grand-mère doctorat en entreprise est ne pas être nécessairement toujours en mesure de votre entreprise commercialiser ou même un jeu de mots de stylo.

Pourquoi est ce je aime apprendre de Datuk Dr Johan Hamid et ai jamais je assis dans sa classe sv 1992. quand je étudiais encore. ne il était pas seulement facteur de soi-disant motivation mais sa propre entreprise Ul industrie. la sécurité et le développement immobilier.Det är vad jag är idag Alhamdulillah ackrediterade Redaktör 4A reklam och marknadsföring och mediebyrå inblandade i branschen sedan 2001 och deltar i reklam och marknadsföring av olika företag i TM Celcom. Maxis Digi HSBC Bank till SCB Bank. Makna WWF. SingTel och StarHub av de tusentals små och medelstora tagg för detta företag jour.Notre är ackrediterat för alla företag som vill lansera en reklam och marknadsföringskampanj i något media tv. tidningar canada goose herren weste billigt . tidskrifter canada goose herren weste billigt Sverige . affischer. online och alla typer av ens medium i Malaysia inom reklam på planet. Jag också eget företag event management. IT-lösningar företag. secretrial tjänstföretag. tillgångar fastighets investmentbolag fastighetsutvecklingsbolag och det är lite flera andra företag. däribland ett börsnoterat företag offentligt som har en GMP fabrik och byggprojekt värda mer än RM6 miljarder av projekten.

Säg mig att göra. Hitta en mentor som visade sig vara framgångsrik. kommer du att bli utmattad en dag om det absorberas väljer fel. Vår tid är begränsad. välj en beprövad framgång.I den öppna klassen och vill knulla avtal. kan många människor gör. be dem att visa där verksamheten kan vara en referens.

Love. SHIMA

Kontakta mig för att köpa produkten eller utredningen

Jag har läst och jag vet att jag måste dela.

En inspirerande råd och bra för mig själv Hanis .)

10 misslyckade Regler

Jag delar framgångar alltid på ... nu vill jag dela ett fel på ett av tipsen (förhoppningsvis vi undvek.) Och detta som en påminnelse till alla mina affärspartners kolleger att inte följa fotspåren av misslyckanden ok .

1) Brist på utbildning eller ingen tillväxt själv-

Om du är olydig eller inte är villiga att investera i tillväxt av dig själv som du kommer att misslyckas. Den andra änden av pendeln är hopplöst klagat men utan utbildning tillgänglig. Men normalt. för vissa människor. de gör ursäkter för att inte komma till utbildning för vissa raisons.Alhamdullilah GLAMPRENEURS vi ge alla utbildningscentra i hela regionen. inklusive Malaysia och östra Malaysia.

2) Nej tydligt mål

Som den berömda ordspråket säger. "Om du misslyckas att planera. planerar du att misslyckas." Du måste ha en mycket stark linsen när uppnå något på kort sikt och på lång sikt.De flesta människor tenderar att spela säkert och de är för rädda för att drömma stort

3) Åtagande

Försök Allt och alla program och aldrig begå till någon av dem. Det tar tid att bygga ett företag. och du kan inte sluta och prova något nytt eftersom det inte fungerade de första gångerna du försöker. Be någon att hjälpa som vet vad de gör. Be dem att titta på dig och ge dig förslag. Och jag ger bara ett åtagande att de som vill engagera sig med mig gärna.

Förhalande

Behöver jag säga mer. Framgång händer inte över en natt. Vissa människor vet inte vad. och när prioratise. De gör det affärer för du vet hur. när de vill göra canada goose herren weste billigt .., real canada goose junior återförsäljare . och naturligtvis du inte kommer att se många resultat i dig. Jag mindes min tidigt skede av företaget håller jag mitt huvud. min koncentration och fart. Låt dig inte distraheras - semestrar Raya. Shopping. Getting sjuka osv yada yada ... kan du ha listan kan göras lång. Men i slutet av dagen är din framgång. Inte ledare. billig canada goose herren weste billigt .) Så du bestämmer. Take Action.

5) brist på konsekvens

6) Rädsla
Det enda jag kan säga om det är att du har alternativ canada goose herren weste billigt . Din rädsla eller framgång. Du kan inte ha både och.Du kan kännas som ditt hjärta kommer att slå direkt på bröstet första gången du ska prata med en främling om dina möjligheter. (min gjorde). men när du får din första. sedan ditt 10. e och 50. e .. canada goose herren weste billigt shop . kunder canada goose jacka tjej barn .. resten kommer att bilda en rutin. Du vet i princip vad man ska prata om och hur. Allt du behöver för att följa enkla steg canada goose outlet counterfeit herr . Inte ens de steg att missa ..

7) negativitet
För mycket negativitet i ditt sinne och hjärta kommer inte att ge dig någonstans. I näringslivet. om vi ska lyckas tänka först och främst måste vi vara mycket positivt i och utanför. Om du befinner dig i en svår situation. kom ihåg detta är inte slutet på tiden . billigt canada goose yuki matsuda . det kanske värsta någonsin hänt att du inte kan tänka .. men livet måste. Vad det än är. se dina mentorer / ledare insyaAllah du hitta ett sätt. Mingla Alltid med dem. prata med dem. inte bara som en ledare som en vän också. På något sätt den positiva aura

7) Talk the Talk
De flesta människor vet inte hur man talar för att prata. de flesta människor att de glömde att gå. De bara delar nu alla sina drömmar real billige canada goose jakker til damer . mål. citat ... genom sociala medier och tänker det är nog köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr . Naturligtvis inte. Du måste bevisa honung. För mig är det mer som min stolthet när jag pratar nämns eller andra personer eller vänner.Jag ska göra ett åtagande till henne.

8) Apologin
Du kan få resultaten. eller så kan du ha ursäkter. Men du kan inte ha både och. Att förlora att be om ursäkt. de gillar att skylla på andra. eller saker eller vad någonsin gör dem att känna sig obekväma eller mindre skyldiga.

9) Ändra till långsam
Du måste anpassa sig till förändringarna runt omkring dig. är företag mer som samma sak som vi brukade göra på en quotidienne.Donc bas. är det dags intensifiera. att veta vilka åtgärder som behöver ta är mycket viktigt. Acceptera synpunkter och råd av dina ledare. De är de bästa lärarna för dig billiga canada goose alberta vest . Ta inte för lång tid att inse nu är den bästa tiden.

10) Brist på ledarskap

Jag letade efter en sann ledare som kan ta mig till min sida och jag hamnar inte. Från den dag jag gick med ett företag jag är head-mindre .. Jag är på min egen 100%. Men jag skyller aldrig någon på grund av det . Canada Goose Mystique Parka grafit dam se . det är förmodligen en av de utmaningar jag ställs inför i syfte för mig att gå vidare. Och ledaren leder genom exempel. Så jag vill inte bli som mina tidigare sk ledare .. Jag vill vara bättre än dem. Naturligtvis perfekta personen. kan vi inte behaga 100% av människor. Men vad det än är. försöka lära sig att förbättras från gång till gång. En ledare inte bara av titel eller position. men det kommer med en passion och ansvar.Med GLAM på vår egen är nu den största uppgiften någonsin. men Alhamdullilah med det stöd som ges från vår VD och GM i vårt team buy canada goose youth expedition parka . är jag mycket hedrad. Nu våra affärspartners inte bara i södra Asien. men expansionen till Asien-regionen och även europeiska länder.

Framgång är inte lätt canada goose herren weste billigt . du måste kunna gå framåt. Utveckla din mentala styrka är mycket viktigt också. Kom ihåg att du inte är ensam i denna resa. InsyaAllah vandrar vi att hand i hand tillsammans.

Jag ser dig på TOP .. *