Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose grape dam

Krossat myter om att anställa funktionshindrade arbetstagare 0
Anställa medarbetare med funktionsnedsättning är bra för affärerna canada goose grape dam se . Mark Wafer berättade en folkmassa samlades onsdag vid Brant Haldimand Norfolk Lunch Dag Sysselsättning Access, billiga canada goose sverige dam .

Ägaren av sex Tim Hortons restauranger i Toronto real canada goose jakke dame tilbud . Wafer har anställt 85 personer med funktionshinder i alla lägen. inklusive ledning. under de senaste 18 åren canada goose men chilliwack Sverige .

Wafer. född delvis döv. berättade en grupp samlades vid Brantford Golf och Country Club som punkterna Tim Hortons i GTA har en årlig omsättning på 75%. Verksamheten har en skattesats på 35%.

Under 2011 sysselsätter 36 personer med funktionsnedsättning inte har missat en enda dag av arbete, canada goose fake hjemmesider billigt .

"Jag hör hela tiden när jag pratar med arbetsgivare att de inte kan anställa personer med funktionshinder eftersom de tar mer tid. de arbetar långsammare och är mindre säker. Min operation bevisar dessa är alla myter. "

David Onley. Lieutenant Regulator av Ontario. talare vid onsdagens händelse. vet att med egna ögon canada goose grape dam . Efter att ha levt med polio och postpoliosyndrom sedan tre års ålder canada goose grape dam på nätet . sade han att han har "känt och övervinna olika hinder med funktionshinder."

I hans 22-åriga karriär med Citytv i Toronto. var han den första huvud presentatör av Kanada med en synlig funktionsnedsättning.När han fick sin vice kung position i 2007. blev han den högst placerade försvarare av nationen i händelse av funktionshinder billiga canada goose store hamburg .

"Under 15% av Ontario befolkning utgörs av personer med funktionshinder. Det är den största minoritetsgruppen i vårt län. Och vem som helst kan gå. av misstag eller åldring.

"När du tar hänsyn till medlemmarna i de omedelbara familjer med funktionshindrade personer. är 53% av befolkningen i Ontario affectée.La flesta av dina kunder eller har ett funktionshinder själva eller en familjemedlem som är äkta canada goose grape dam ."

Men rädsla, äkta Canada Goose Baby Bunting Blå säljes . missförstånd och brist på information. många arbetsgivare fortsätter att utnyttja den enorma pool av välutbildade människor som vill arbeta med funktionshinder.

Lisa Hooper. ägare av L köp canada goose grape dam . Tara Hooper and Associates. som hjälper personer med funktionshinder få arbete. organiserade Dag Sysselsättning Access som ett sätt att främja budskapet att de är "kapabla. utbildad och kunnig."

Omkring 120 personer. däribland många lokala arbetsgivare deltog i evenemanget.

"Vår förhoppning är att de kommer att öppna sina anställningspraxis". säger Hooper.

Statistiken visar att det finns cirka 800.000 kanadensare i arbetsför ålder som är arbetslösa men vars handikapp inte hindrar dem från att arbeta is the canada goose outlet legitimate rea . Av denna grupp. 340 000 människor har en eftergymnasial utbildning.Född med cerebral pares. Hooper sade att i början av sin karriär real canada goose online sale fake . står hon potentiella arbetsgivare "som gjorde antaganden baserade på det sätt jag gå.

"Det skulle vara spännande när jag pratade med dem på telefon. men när jag kom in. det var spänningen är borta. Jag jobbade verkligen hårt och kämpat för att inkluderas."

Under de senaste 15 åren. har Hooper hjälpt hundratals människor med funktionshinder att hitta arbete och har bistått arbetsgivare med sina anställa behov.

"Det verkar finnas en rädsla för att (arbetsgivare) inte förstår". sade Hooper. "Men när de anställer en person med funktionshinder real canada goose damen . de är förvånad över deras arbetsmoral. Om du verkligen har problem med att hitta ett jobb som du gör vad du behöver för att hålla buy canada goose lodge jacket . "

Onley sade många funktionshindrade människor tvingas leva på statliga stöd som ger lite över $ 10.000 per år canada goose grape dam . och åtagit sig att ett liv i fattigdom.

"Det är i bästa intresse för alla att låta dem bli skattebetalare och konsumenter för livet."

Även i staden. Onley också officiellt öppnat nya Mohawk Chapel Accessibility Project. vilket inkluderar en hiss. Han lovordade projektet att ge "en rättvis och jämlik tillgång till denna vackra plats - canada goose grape dam . En älskad landmärke i vårt län"

michelle.ruby@sunmedia billiga canada goose butik i säljes .ca

twitter.com/EXPMichelle canada goose grape dam