Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose girls coat priser återförsäljare canada goose girls coat priser återförsäljare, canada goose girls coat priser herr, canada goose trillium parka outlet se, real canada goose danmark billig säljes, real Canada Goose Camp Down Hoody Blå Dam, canada goose malmö 2015 säljes, canada goose outlet sweden billiga, canada goose girls coat till salu, real canada goose womens kensington parka på nätet, real canada goose canada shop
5 4.8 1 558 449

canada goose girls coat priser återförsäljare

New York Times Motherlode Blogroll
Nu äkta canada goose girls coat priser . många av er har hört nyheten om att min blogg valdes att ingå i New York Times Motherlode Blogroll. Jag är så glad KJ Dell'Antonia utgivare har valt att dela mitt skrivande med en bredare publik. Den ursprungliga web annons visas här. och texten visas nedan canada goose girls coat priser .

Det är spännande att se läsekrets växa. Jag var upptagen läser e-post. tweets och kommentarer från läsare som ansluter med vad jag skrev. Anteckningarna suppport och samtal till "fortsätta att göra det jag gör" uppmuntra mig. När någon skriver. "du har uttryckt vad jag känner" eller "Jag hör dig" Jag vet vad jag gör är rätt. Jag försöker att svara på e-post. även om det bara är en eller två meningar. men ibland kan jag inte. Vänligen vet att jag läser varje ord du skriver mig canada goose girls coat priser Sverige . om jag inte kan svara för sig hela tiden. jag ber om ursäkt canada goose girls coat priser .

Om du inte har läst min uppsats Mentorn jag aldrig träffat min egen introduktion till en bloggare med cancer. vänligen gör billiga canada goose girls coat priser . Detta är en av de viktigaste sakerna jag har skrivit. Det utforskar förhållandet mellan en läsare och en bloggare. Jag vet att det finns tusentals av er som läser dessa ord som inte känner mig personligen. Men det spelar ingen roll canada goose girls coat priser . Jag förstår hur man läser en logginnersta tankar från någon etapp 4 cancer för oss ansikte.Mina läsare och anhängare på Twitter här inkludera mig på ett sätt som till och med nära vänner kan inte. Detta är en anledning till varför jag gillar sociala medier. Det finns en länk som kan göras (åtminstone hur jag använder sociala medier) .Jag ser fram emot nya läsare som kom hit efter att ha sett tillkännagivandet av KJ. Jag värnar läsarna som varit med mig. uppmuntra mig från början.

Vissa rengöring innan du lämnar in tidsprofilen. Mitt blod arbete visade den här veckan stadig tumörmarkör (CA 15-3) siffror. Detta är bra canada goose girls coat priser billigt , canada goose womens montebello parka billiga på nätet . De biverkningar av kemoterapi varierade från irriterande / svårt / smärt ganska acceptabel. Det är allt jag kan hoppas. Jag skulle kunna tillbringa mycket tid med min familj denna vecka och njöt av att vara i skolan för konferenser och ett firande av att läsa Dr Seuss födelsedag.

Jag kommer att fortsätta med analysen som jag gjorde under de två sista rundorna (jag är på rundan 11). Jag tar 27 real canada goose canada shop .000 mg (54 tabletter) av Xeloda i en vecka och sedan har en vecka ledigt. Innan du börjar nästa runda jag ta blodprover. göra justeringar till dosen beroende på toleransen för biverkningar. och upprepa processen real canada goose womens kensington parka . Jag kommer att göra så länge cancern svarar på droger och inte sprids inte vidare. Jag kommer att vara på någon form av kemoterapi för resten av mitt liv.Jag fick min månads injektion Xgeva för mina ben som jag mycket bättre har tolererat denna månad att intravenösa infusioner av Zometa jag fick sedan oktober. Dessa behandlingar gav mig svåra biverkningar.

Tack för att läsa er alla. Jag uppskattar alla varma hälsningar som jag har haft hittills.

KJ Dell / Antonia

När jag ringde på läsarna att skicka in bloggar de gillar att blogglista Motherlode. ett namn kom mer än någon annan. Lisa B. Adams. Och jag kan förstå pourquoi.Les bästa personliga bloggar från människor på en resa genom något som är lika intensiv som allt de någonsin har känt canada goose girls coat . och Lisa är på en ingen resa av oss vill vara på. Hon har bröstcancer. och i höstas. fick hon veta att cancern hade spridit sig till hans ben. blir scenen 4 bröstcancer.

Det är svårt för mig att inte ta till klichéer när man pratar om bloggen Lisa - att säga saker som "det tar en dag i sänder" och jag misstänker att dessa bilder är ett bra sätt att "den hand som spelar Det har bearbetats. " komma bort från erfarenheten. Men det är en gåva av Lisa det tillåter inte avståndet mellan den och läsaren. Hon har en direkthet som drar dig i. och hon berättar sin historia på ett sätt som aldrig är gråtmild. Det är bara ... hans berättelse. Det kan vara vem som helst. men för henne. och hon är redo att berätta för oss hur det är i hans väsen.Jag skrev Lisa canada goose outlet sweden billiga . och bad honom att berätta för oss hur hennes blogg har startat och vad det innebär för henne. och beskriva några av hennes favoritpositioner.

Lisa.

Jag började nog blogga i omvänd ordning många. I stället för matte intensivt för mig och sedan senare inser att det var viktigt för andra. började jag att göra för andra och sedan insåg hur mycket han var en del av mig.

Jag ska förklara lite, canada goose butik odense Sverige . När du har haft cancer och är en av de första att få det. du blir riktmärket att andra diagnostiseras. "Åh. Lisa haft bröstcancer ... du borde prata med honom, buy canada goose pälskrage till salu . Gör det du." Det här är en naturlig utlöpare av sociala kretsar baserade maladie.En som en person som är bad om råd hela tiden ( vanligtvis omkring medicinsk information). blev jag tillfrågad flera gånger om råd om cancer och hur man kan hjälpa människor som hade vänner eller släktingar som har fått diagnosen canada goose malmö 2015 . När jag började skriva informativa artiklar att dela med dem och såg deras reaktioner. insåg jag att jag fyllde ett tomrum i blogging community om cancer på tiden. Som ett resultat. mina interaktioner med läsare och skrivprocessen blev fullständig på ett sätt som min tidigare skolarbetet aldrig haft.Jag försöker i mitt skrivande inte alltid fokusera på själva cancern. Några av mina inlägg är faktiskt tekniska uppdateringar på mitt tillstånd real Canada Goose Camp Down Hoody Blå Dam . Dessa är de budskap som jag älskar att skriva minst real canada goose danmark billig . Jag fokuserar på de känslor av cancer ... själva sjukdomen är oftast inte vad som är viktigt. Istället försöker jag fokusera på är de känslor som följer dessa svårigheter. rädsla. ilska. förtvivlan. hopp. sorg. kärlek.

"Den svåraste Conversation" (publicerad i The Huffington Post) detaljer ett långt samtal jag hade med min äldsta barn (14 år) strax efter att jag fått beskedet att min cancer hade spridit. Jag tror att en av anledningarna människor gillar att läsa min blogg. är att de vill ha ett fönster i en familj där svåra frågor diskuteras öppet och ärligt. Vi är ett företag som ofta inte behandla barnen som om de kan hantera sjukdomen. döden och tragedi. Jag tror att lära barn att klara kompetens är en av de viktigaste saker jag kan göra som förälder. Detta stycke var en av de mest personliga och viktigt att jag skrev.

En del föräldrar upplever att deras jobb är att skydda sina barn. Jag tror att skyddet inte bör likställa gömma informations.Pour mig betyder skydd genom att utbilda dem hur man handskas med vad livet händerna över de svåra sakerna."Till mina käraste barn" diskuterar några av de glädjeämnen i föräldraskap och förklarar att för att vara deras mamma är det bästa jag någonsin har gjort. Det är det enda jobb jag inte sluta. och roll jag tror att jag gör bäst.

Du hittar Lisas blogg här. och snart på blogglista Motherlode canada goose trillium parka outlet se . vilket kommer att visas i sidofältet när jag var värd ett par bloggar. Huvudblogroll blir kort. stark och lika bred som jag kan. Vi kommer också att lägga en resurssida - bloggar och andra webbplatser som du kan leta efter specifika ämnen eller att hitta nya behandlingar. Jag ska hålla så aktuell som möjligt - så om du någonsin klicka en död eller övergiven blogg. låt mig veta canada goose girls coat priser .

Blogroll Tagged. Motherlode. New York Times