Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose freestyle vest white priser barn

Myter, canada goose trillium billig herr . legender och lögner från Discovery (III)
I föregående kapitel (i) - (II)

Syftet med denna artikel är bara att försöka visa att i femtonde århundradet kartografer naturligt accepterade bland experter förekomsten av okända över Atlanten. det mörka havet mark, köpa canada goose jacket retail store herr . som det också kallas då . Jag hade inte för avsikt att skada Columbus. men avmystifiera figuren. Sätt den på den plats det förtjänar. eller mer eller mindre. Igen citera exempel på en påstådd prospektering till Mars. är en sak att utveckla tekniken för att göra det. och hitta en annan planet. Vad jag vill göra i dag är att visa att mars s.XV redan kända; eller bättre. vilket detekteras dess existens, buy canada goose shop california . var det inget nytt att prata om. En annan sak är att han aldrig hade koloniserat platsen eller storleken och formen var oändligt överlägsen respektive misstänks eller upptäcks annorlunda.

Vi är öar nära kusten. Vid denna tidpunkt svart canada goose freestyle vest white priser . med tanke på den befintliga tekniken. dominerade kallad cabotage. dvs med hänsyn till jorden. Skeppen gick inne havet när de visste vart de skulle. så upptäckten och koloniseringen ägde rum inte långt från kusten.Således portugisiska. som alla tog XV-talet Afrika på jakt efter en rutt till Asien från havet. gjorde andra upptäckter. såsom Kap Verde-öarna (se bilden mer söder) i 1444 canada goose freestyle vest white priser . har också nästan côte.Cela sagt. vilket ledde portugis att navigera direkt till väster i slutet för att upptäcka Azorerna i 1427 canada goose freestyle vest white priser säljes . Med tanke på de synpunkter på flott teknik av tiden. är någon i huvudet som var galen och sa. "Jag kommer att gå i havet av mörkret för att se om jag hittar en förlorad ö" Antingen canada goose freestyle vest white priser . Uppenbarligen är detta inte logiskt. Normalt är det innehålla bevis om förekomsten av marken i väster och organisera expeditioner för att upptäcka.

Och hur dessa signaler erhålls. Tja äkta canada goose freestyle vest white priser . ibland var det Atlantis legender eller typ Isla San Barandán. Enligt honom en irländsk präst. tillsammans med några av sina munkar. började en lång resa som tog honom över havet till Barandán. korsar flera öar innan man går en tät hav dimma och komma till slutet att landa på Edens lustgård var. Historien eftersom det tillåter honom att göra vettigt senare.Men det var det naturligt att dokumentationen erhölls marina vittnesmål som har avvikit från sin rutt på grund av väder och "såg något"; eller eftersom havet efter en storm. sätta West står av löv eller trä; eller bara titta på fåglarnas ankomst i dessa breddgrader.

Tänk dig en handelsfartyg är vägen mellan Sevilla och London. och under samma över flera miles från Atlanten i väster av kusten portugaise.Si från fartyget observerade ankomsten av träavfall i väster. eller bara spendera svärmar av fåglar i denna riktning. är det normalt att tro att någonstans därute finns inte marken. Det är framför allt kungen beslutar att finansiera utforskning av vissa sjöman djärvt steg.

Azorerna är symptomatisk. Om portugis erhålls bevis på förekomsten av öar på en plats borta från den normala vägen för deras segling (Afrika). är helt acceptabelt. en gång där. också få landet bortom.

Nu titta på nästa bild.

Christopher Columbus påstod sig ha rest "Ultra Thule" under sin portugisiska turné. I det femtonde århundradet var det känt att vägen till de nordligaste öarna i Atlanten. som. om vi tror att vår karaktär var på Island. Grönland och / eller Färöarna. Om så är fallet. då. var i kontakt med ättlingar till vikingarna.Vi vet att viking. i hans berömda expeditioner kom till Newfoundland. en ö som nu tillhör Kanada. Och vi vet att i denna ö fann resterna av denna civilisation.

Det är underförstått att de kom dit. men av någon anledning inte stanna. De har inte colonisé.Cependant. de nordiska sagorna (anonyma på bedrifter de Vikings berättelser). särskilt i den så kallade "Grönland sagorna" talar fyra regioner kallas Grönland (gröna jorden) Helleland (mark bäckar) canada goose freestyle vest white priser . Markland (skogsmark) och Vinland (mark av vinodlingar). Den första är naturligtvis Grönland. medan de övriga tre är i den aktuella Kanada förra Newfoundland. där vikingabosättning som heter L'Anse aux Meadows . som nu är en UNESCO kulturarv som bevaras.

Därför är det fullt möjligt att Columbus höra förstahands beskrivningar av förekomsten av mark i väster. Detta skulle inte bara nya bevis canada goose freestyle vest white priser jackor . till exempel de skandinaviska sagorna blandnings fantasi med verklighet. forskarna fick arbeta hårt för att uppnå. delvis för att skilja agnarna från vetet. Men indikationer på bevis. verkar det logiskt att Columbus aviserade planer i hans tid seglar under det portugisiska.Han Paolo Toscanelli (1397 - 1482) var en matematiker. astronom och italienska cosmographer gott rykte i sin tid. trots att han aldrig skrev i sin kunskap. så att vad som är känt om honom är den lärde hans studenter eller deras samarbeten med olika härskare som serveras. En av dem var kungen av Portugal. som varnade för möjligheten att det var lättare att nå Indien genom att segla västerut till Afrikas gränsen. eftersom de i cherchent.En 1474 två år före ankomsten av Christopher Columbus i detta land. sände han till och med ett kort till den portugisiska kungen som bevaras inte. men tack vare Bartolomé de las Casas (Columbus biograf). vi vet att det kan vara liknande som ses på bilden.

Är det inte lustigt hur Canary placeras nära en ö som heter Antilia. Och är det inte ännu mer nyfiken Columbus kallas Västindien första öarna som kom äkta canada goose womens montebello parka white . Än idag. är så kallade. Det är också slående att kartan innehåller ön San Barandán (vilket egentligen inte existerar) eller ö utanför Irland kallas "Brazil".

Även om det finns några som ifrågasätter dess sanningshalt. enligt många historiker skulle Christopher Columbus ha haft tillgång till detta kort. Även många av dem säger att de skulle ofta motsvarade Toscanelli själv. är han skickade real canada goose återförsäljare skåne .Å andra sidan. en del undrar även om detta kort skulle vara anledningen till Don Cristobal tvungen att fly från Portugal med problem med lagen. men det är ren spekulation. Det finns spekulationer om att orsaken var inte att han var tvungen att fly. och att slutet bekräftas av den portugisiska kungen själv i detta brev han skickade och vi pratade om tidigare.

Liksom många saker i livet upptäckare. är ett mysterium. Men det viktiga här är att dessa teorier inte var unik i Columbus. Det var han som myntade västerut mark kunde hittas canada goose real coyote fur billigt . men det var något som hade många indications.Et detta var inte ens den första att anta öppet som Toscanelli rätade detta kort tidigare.

I den östra delen av Asien en stor bit mark som inte matchar känt ingenting dras. Det är som om Kina utvidgades i väster och söder. Därför geografer s. XV var längre och göra kartor över sin egen. eftersom den tyska Henricus Martellus. som sträckte sig från den västra delen av södra Asien. vilket gör en kon som ser för mycket som Sydamerika på grund av detta går obemärkt . Det finns även forskare som vågar hitta fler likheter. jämförelsen dras på kartan med den existerande verkligheten i den södra konen latinska floder.Den senare är långsökt canada goose vest sverige billiga . men det faktum att så konstigt att bit mark i femtonde århundradet borde få oss att se sedan gissade att det finns områden utanför Indien eller Kina dras.

Observera att kortet återlämnas. Södra är upp och öst till vänster. Detta kort gäller inte uppskalning Sydasien canada goose jackets outlets sweden . men direkt den separeras nästan helt. vilket skapar en stor bit mark med mycket lite förnuft och har ingenting att göra med de kort som är kända hittills. I detta stycke land ett paradis på jorden rätt representativ slott i födelsen av en flod dras. Och på denna punkt. finns det forskare som minns en poäng av Columbus saknar förnuft alltför logique canada goose påslakan sweden .Ce var 1498. under hans tredje resa. när han upptäckte och kartlagt Venezuela och mynningen av Orinoco canada goose hybridge lite hoody women billigt . Han skrev till den katolska monarker se till att han såg en flod som kom från paradiset. Det finns historiker som kvalificerar detta som ett delirium av amiralen. men andra kommer att försöka hitta en relation med legenden om förekomsten av paradiset i ett okänt land. Kom ihåg legenden sade inför munk som korsade det vardagliga Barandán Havet. där det var paradiset. Toscanelli och Behaim inkluderar Barandán Island på sina kort (som visar att detta hav var Atlanten) och Walsperger. det jordiska paradiset på din (skulle behöva korsa Atlanten till det land där är himlen).Legender och tolkningar. utan tvekan. Säg inget. det är sant (främst eftersom vi nu vet att det inte är). men det är sant att i det femtonde århundradet var starkt kände att landet bortom Svarta havet.

Med detta namn är känt onubense påstådda förare. ur kurs av en storm. hade släpats till några av de karibiska öarna. Där han kontaktade indianerna. som välkomnade honom och hans besättning när de förberett returresa. En månad senare. de landade på den portugisiska ön Porto Santo. Madeira. som sedan var bosatt med sin fru Felipa Colón.Alonso var en av de få överlevande och berättade vår karaktär som hade hänt och var han var.

Denna historia berättas av Fray Bartolomé de las Casas i sin biografi om Don Cristobal. Det är nyttigt att påminna om att denna biografi och det av Hernando Colon. är grunden för den officiella historien om amiralen och upptäckten av Amerika. Det är sant att Las Casas inte räknas som något som verkligen hände. men som en berättelse med stor prestige bland de människor som bodde vid kusten i Huelva. I själva verket. i Huelva är en staty till minne denna karaktär.Du kan inte bevisa att den personen fanns. men många historiker tror starkt på möjligheten att Columbus fått bekräftelse på vad vi redan kände (förekomsten av öar över Atlanten) av någon som gjorde något liknande det som hände sade att Alonso Sánchez.

Som ni har sett. den här artikeln är full av spekulationer. legender och relativt lite historisk korrekthet. Jag menade det inte hade någon annanstans. Allt jag låtsas allt jag har sagt är att visa att. i det ögonblick då Columbus levde. säger han landar på andra sidan Atlanten var ingen skandal real vart köper man canada goose jacka . Vanliga människor. okunniga och outbildade. markbundna paradis legender och fantastiska platser conduite.Mais även bland människor av högre kultur bland experter navigering. kartografer och andra. idén att jorden inte var känd vid utomlands var helt acceptabelt. Bara saknas någon att utarbeta en trovärdig plan som ska lanseras och upptäck varför eftersom det var känt (eller gissat). men som aldrig nådde (eller bättre. än aldrig koloniserat) canada goose freestyle vest white priser . Christopher Columbus var att någon. men inte först fick idén.