Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose feathers falling out barn

Pistachio Choklad tryffel
Om du följer mig på Facebook. har du pissa teaser av dessa tidigare i veckan köp canada goose feathers falling out barn . Jag vet att det var grymt canada goose feathers falling out barn . men säg inte att det inte var din mun vatten. De är så bra att jag kan ha helt på syftet misstag åt hela partiet på en dag.

Partiet var bara nio tryffel. dock. Och de är små canada goose feathers falling out barn se . Så det är helt rätt. ser du canada goose feathers falling out barn . Friska online canada goose feathers falling out barn . även. vissa kanske hävdar.

De tar inte mycket ansträngning. inte ens mycket tid. men det kommer att ta lite tid att sätta i frysen canada goose feathers falling out barn . Försök inte kylskåpet. tryffel kommer vara felaktigt inställd. Eller kanske de kommer canada goose feathers falling out barn Sverige . men de kommer att ta evigheter. Och vi har inte alltid - vi vill att vår choklad nu, canada goose jacka kopia dam .

Pistachio ringla ovanpå chokladlagret är valfritt canada goose vest with hood rea . men egentligen är det inte. När du har gjort dina tryffel med pistage duggregn. kommer du aldrig att vilja utan den. Titta. A canada goose norge forhandler dam . Them. De är så vackra.

Kanske anledningen till att jag åt allt eftersom jag inte kunde motstå bita i varje tryffel. dela den i två. och upptäcka det vackra ljusa gröna på insidan. Som magi. Ät varje tryffel är som att komma ner på juldagsmorgonen. Dessa kan se sofistikerad. men du kommer att känna dig yr äta.180g (6 canada goose canada retailers dam .34 gram) av råa pistagenötter. snäckor bort

1 matsked smält kokosolja

¾ tsk pulveriserad stevia

Om du använder en vanlig mixer eller matberedare. plats halva pistagenötter i första mixer och puls tills de har vänt ett fint pulver konsistens. Lägg pistagenötter och andra processer nouveau.Ils kommer att förvandlas till en första pulver. sedan till en jämn smet mer du blandar. Lägg det smälta kokosolja. stevia och blitz tills alla ingredienser är släta. med endast ett fåtal korn kvar discount Canada Goose Constable Parka Dam Blå .

Häll i en liten skål och frysa i cirka tjugo minuter medan du gör chokladöverdrag.

Linje ett fat frys säker eller smörpapper facket, äkta canada goose shop california . Ta bort från frysen pistage fyllning äkta canada goose jacka begagnad . Med hjälp av en tesked (en melon scooper kunde också fungera) repa ett belopp stor som en valnöt fyllning. Rulla en liten boll i dina händer. och placera på bakplåtspapper. Upprepa denna process för att skapa nio tryffel, canada goose montebello säljes herr .

Frys tryffel i ytterligare fem minuter.

225g (8 oz) mörk canada goose vinterjacka dam sweden . mörk choklad billiga canada goose jackets real fur . grovt hackad eller trasiga

½ matsked smält kokosolja

¼ - 1/3 tesked stevia pulver

Placera en liten kastrull på låg värme.Värm försiktigt kokosolja. vrid värmen mycket låg. tillsätt sedan chokladen och låt den smälta långsamt. Rör om då för att förhindra bränning. När chokladen har blivit mjuk. tillsätt stevia. sedan bort från värmen.

Cool. Rör kort innan beläggning pärlor pistagenötter i choklad. bara för att hålla vätske hanterbar. Pistachio Doppa varje boll i choklad vätska. beläggning väl. och slå sedan på bakplåtspapper. Upprepa denna process för varje enskild boll.

Placera tryffel i frysen i ytterligare tio minuter.

OBS. Detta är en hel del choklad. men du behöver det för att kunna dyka helt i dina pistage tryffel. Och du har resterna att göra varm choklad. kanske för att gå med dina tryffel. så det är inte en choklad överdos för dig.

Boka en tesked fyllning pistache.Placez blöt det i en liten kastrull med en tesked kokosolja och smälta de två tillsammans. Svalna något. När chokladtryffel är belagda och ställa. strö den flytande pistasch på dem och frysa real Canada Goose Hybridge Lite Jacket Dam Vit .

Serve kalla tryffel. företrädesvis i frysen. De kommer att hålla i frysen i upp till en månad. om du kan motstå så länge. De är mycket trevligt med rooibos te cup (jag hade dessa med lakrits te. se bilder canada goose feathers falling out barn . men det är roligare med rooibos / redbush.)