Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose fake eller ekte priser herr

Vikt och Styles
Medan jag var på Lyckliga Cog. vi designat och byggt vår egen blogg som heter Cognition. Det var en av våra första projekt med hjälp webb teckensnitt. Vi visste från början att vi skulle använda webb typsnitt. och bosatte sig på Clarendon för titlar och Franklin Gothic en sans-serif vi använde för navigering. legender. och olika småtryck hela webbplatsen.

Jag hade mycket roligt jag började koda platsen med den typ i åtanke. Jag är säker på att du kan relatera till känslan av att vi fick första gången vi såg alla dessa vackra typsnitt i webbläsaren. Men insåg vi att vi hade lite ett förbiseende.

I vår entusiasm för att lära sig att använda webb typsnitt. använde vi för mycket vikt till Franklin Gothic. som nu var kört fast vikten av sidan. Så jag satte mig ner med Chris Cashdollar. formgivare av detta projekt. och vi gjorde några tuffa beslut för att minska de val ner till några solid tyngd stockholm canada goose fake eller ekte priser .

I efterhand. slutresultatet var ännu bättre. Konsekvens erbjuds genom att använda mindre fett detta typsnitt canada goose fake eller ekte priser . men något tvingat på oss på den tiden. gör för en stabilare effektiv design.

Det vi har lärt oss är att det är lätt. alltför lätt att ryckas med webb typsnitt.Jag vet inte om dig. men när jag kom över en riktigt bra gjort karaktär som har massor av vikter och stilar. allt vackert anspelade och ser stellar i alla storlekar som du behöver. jag kan inte hjälpa vill använda dem alla.

Han fortsätter canada goose fake eller ekte priser dunjacka . "Den typ av äktenskap och text kräver artighet till svär. men det betyder inte att var och en av dem ska flytta till. eller att allt måste komma besök."

Bringhurst föreslår en enkel. mycket medvetet väljer typsnitt för design canada goose fake eller ekte priser . Låt oss arbeta igenom ett exempel.

Här är ett urval text i Chaparral. Det är en enkel stycke med en titel. När du väljer hur avdelning stil billig canada goose fake eller ekte priser . är min instinktiva reaktion på fet och stor. Återigen. föreslår Bringhurst utövar lite återhållsamhet. " canada goose fake eller ekte priser . Ändra en parameter i taget"

Så kanske valet att sätta i kursiv stil i textformat. är en stark rörelse ger flexibilitet när vi går i hierarkin. När vi börjar kamma de viktigaste titlarna (webbdesign jargong från h6. H5. och så vidare tills H1). kan vi göra små justeringar. Fortsätt.

För titeln "lite viktigare." Jag tog bort kursiv och fetstil valt vikt canada goose fake eller ekte priser Sverige . Storleken är alltid den ursprungliga texten storleken.För titeln "mycket viktigt". återvände jag till vanliga vikten text och använde en större typ storlek. I slutändan. jag har tre ganska nyttiga och olika titlar som byggdes från vanlig, billiga canada goose outlet priser . kursiv och fet. Jag medvetet fastnat med dessa tre canada goose montebello 2015 . eftersom eftersom vi arbetar med våran teckensnitt. fetstil och kursiv text är redan kommer att vara i min kit WebFont. Naturligtvis kan du packa allt du vill ha i ditt kit till att börja med. men i mitt fall. har texten ordinarie vikt. fetkursiv stil.

Hånade resten av uppsättningen är en enkel sak att göra fler små förändringar i parametrar samtidigt som den är trogen de police.Nous gjort h6 H1 gör endast måttliga justeringar naturen. samtidigt hålla sig med antingen normala . kursiv. fet eller versioner av Chaparral canada goose expedition parka dam brun dam . Jag tycker vi knappt skrapat på ytan av vad som är möjligt här. Andra små medel för att differentiera skulle kunna vara att använda färg. eller du kan även (gasp) använder en linje.

Betyder det att du undviker att använda andra än huvudtexten tecken något i dina värdepapper till varje pris. Naturligtvis inte.Kanske en Semibold slutar vara det bästa valet för några av de titlar eller. Jeepers. varför inte ett sans serif. Dock är mycket användbar i tvingar oss att noga överväga vilka tecken gör vårt projekt övningen och de som måste vänta till nästa gång. Ge extra vikt (pun.) Till dessa beslut är viktigt ur design och webbplatsens prestanda.

Vid utformningen av en komplett uppsättning av sådana värdepapper. är det en bra idé att börja med den minsta kapaciteten och arbeta dig som vi har gjort i dag. Medan du är där. se till att du designar hur fet och kursiv look i ett stycke. samt listor. citatblock och alla aktuella stilar som kommer att visas på en sida. Vi kallar det en sida "Allmänna Styles". Du kan infoga bilder. bilder. beskrivningar real canada goose dunkudde . och även formelement. Planera för stilar som du kan behöva i framtiden kommer att hjälpa dig att bygga en mer omfattande typsystem och undvika överraskningar real canada goose kopia jacket .

När jag omkonstruktion min egen hemsida. Be Good Inte illa. jag beslutat att sätta denna idé att arbeta under stress på prov. Från titlarna ner till texten. och allt däremellan var köpa canada goose rea . använde jag en caractère.La font jag tog var av Colfax Eric Olson halv ovala sans serif med massor av sperma.Den gement "a" omedelbart drog mig in och inte släppa taget, canada goose fake hjemmesider billigt . Jag visste när jag såg att jag kunde använda det enbart för min webbplats.

Jag använde tre vikter. regelbundna. djärva och svart äkta canada goose outlet hamburg . Det fungerade bra för denna design. höll min webb typsnitt är mycket liten och belastning. och var en rolig återhållsamhet övning canada goose store paris se , köpa canada goose göteborg säljes .

Ytterst vill jag inte för mycket järnväg eller ens webb teckensnitt med hjälp av en bit av vikt och stilar discount canada goose stockholm butiker . Jag älskar att webb typsnitt som Franklin kommit med en mängd olika alternativ. Det är vackert. och det är definitivt en tid och en plats för var och en av dem.

Den väg som jag tog med min blogg är definitivt inte ett krav för utformningen av varje plats. Jag gillar att blanda. och du bör också canada goose fake eller ekte priser . Vad jag rekommenderar är dock att börja i liten skala och hålla magert från get-go. Detta kommer att öppna dina köttalternativ när resten av din design.