Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose factory outlet ontario billiga

AboutAsia leder dig till Angkor Wat i Kambodja Utan Crowd
Strax före solnedgången. är Andrew Booth smuttar på en gin och tonic på en båt huggen som en gyllene phoenix i vallgraven som omger Angkor Thom. En av flera huvudstäder i Khmerriket (802-1431). är Angkor Thom del av Angkor Archaeological Park. 400 kvadratkilometer Unescos världsarv. den mest kända attraktion. Angkor Wat. lockar cirka 2 miljoner besökare år.

Tusentals av dem börjar på eftermiddagen slog upp för trapporna till templet i Bayon Angkor Thom att fånga solnedgången - en bedrift som liknar navigera Times Square i New York dagen på morgonen. kommer Bloomberg Pursuits tidningen rapportera dess fjäder fråga. Booth och jag är ensam med undantag för en enda roddare och två fiskare gjutning nät bröstet djupt i vatten spegling himmel. Några hundra meter efter en gigantisk Buddha dörr till huvudet. vi gå i land och klättra en vall för att njuta av utsikten över en alluvial slätt. där palm socker sol silhuetter flätade med ljusrosa dimma.

Booth. som gick i pension 2002 efter en investering bankkarriär 15 år i London köpa canada goose factory outlet ontario billiga . lovar "Angkor utan massorna" genom hennes resebyrå. ideell. AboutAsia.Medan guiderna erbjuder tips såsom stigande före gryningen för att slå krossa. använder AboutAsia undersökningar av fotgängare trafikmönster. verktyg såsom Google Earth och Booth egen erfarenhet över ett decennium bringade reser och att leva i Kambodja för att hjälpa kunderna att omintetgöra massorna.

"Det finns faktiskt ingen anledning att gå upp två timmar tidigare än alla andra." Booth och tillade att hans personal upptäckte också vägar sällan tar upp nås med cykel. till fots och med tuk-tuk eller auto rickshaw .Detta analys. utanför allfartsvägarna inflygningsvägen AboutAsia gjorde valet för dem företag som inte tvekar att släppa sex siffror under en tre-veckors turné i Asien. Men den största delen av sin verksamhet från en i huvudsak västerländska kunder som vill ha exklusivitet. men inte kräver presidentsviter eller helikopterflygningar mellan templen.

En femdagars privat guidad programmet (exklusive flyg) startar på endast $ 525 per person. inklusive boende i ett fyrstjärnigt hotell; avgiften är $ 3.600 per person i en svit på ett exklusivt hotell. Den Booth mål är inte vinst. men filantropi.Efter att ha betalat sina 34 anställda. 48-årige förre finans - som inte tar en lön själv - betalar alla vinster som stöder 100 kambodjanska skolor gynnas cirka 53 canada goose factory outlet ontario billiga .000 studenter.

"På grund av de år av röda khmerernas styre och förseningen i utvecklingen. har Kambodja några sista återstående vildmark Sydostasien och den mest sällsynta arter. så att landets turismpotential överskrider långt tempelbesök ". säger Booth. "Mitt mål är att expandera till den punkt där vi kan stödja en kvarts miljon studenter."

Booth. som med sin blonda hår och ljusa blå ögon canada goose factory outlet ontario billiga säljes . sandiga. liksom holländska skådespelaren Rutger Hauer i hans dagar "Blade Runner". vet förstahandsinformation makt utbildning. En av de få studenter i hans lant Gloucestershire skolan för att närvara vid universitetet i Oxford. ledde Booth i London 1986 efter att tjäna en kandidatexamen i atomfysik och fasta tillståndets. Han flyttade in i en lägenhet nära en roddklubb på Themsen. fast beslutna att bygga vidare på sin idrottskarriär racing lättvikts par collégiaux.Pour stödja hans åra, äkta Canada Goose Ontario Parka Spirit herr . tog Booth en rad tillfälliga jobb. inklusive konsult kontor i London för den ärevördiga skotska mäklaren Wood Mackenzie Ltd. canada goose factory outlet ontario billiga . vilket i sin tur leder till en heltidstjänst med den största Hoare Govett Ltd.Där han utvecklade kompetens inom risk arbitrage billig canada goose factory outlet ontario billiga . en handelsstrategi som utnyttjar prisskillnader mellan relaterade värdepapper som utlöses av diskreta händelser.

Som mest fick Booth en lön på £ 2.000.000 (3.500, canada goose jacka outlet se .000 $) - plus bonus - som chef för enheten för särskilda förhandlingssituationer ABN Amro Bank NV grundare. År 2002 Booth förlorat sitt jobb på ABN Amro i en management uppryckning.

"Jag var 37 år gammal och trött på den obevekliga takten". minns han. "I 15 år arbetade jag från 7.00 till 00.00. och jag minns inte att ta en ledig dag eller försöka ha en balanserat liv. "

Tio dagar efter att ha lämnat banken. inledde han med sin italienska fru och 2 år gamla son på en resa runt om i världen med hjälp av Star Alliance frequent flyer miles. Trion flög till USA och i Nya Zeeland och Australien innan du besöker Siem Reap på förslag av sin barnvakt London.

Booth. som växte upp på en liten fårfarm av hans föräldrar. värmde till vänlighet av landsbygds kambodjaner. Han slogs av kontrasten mellan fattigdom lokalbefolkningen och löftet om turism canada goose factory outlet ontario billiga .

"Jag kunde se direkt att en utländsk investerare skulle göra bra hotell i Kambodja. men rätt väg. om du var en kambodjansk. turism antagen av dig". sade han."Jag minns människor utan synliga materiell rikedom med stekt syrsor i mina två år för att de ville vara trevligt och det är allt de hade."

Booth observerade också obehagliga aspekter av den lokala turistnäringen. resebyråer skickar kunder på rutter formler. uttråkade guider certifierade av regeringen utan tid eller incitament att vara kreativ och en uppsjö av turist-orienterade buss att öka antalet kortvariga besökare.

För många templen i 19th century explorer Henri Mouhot beskrivs som "större än allt som återstår av Grekland eller Rom" uppgick markerade objekt på en hink lista.

"Turister kommer för en lång helg att få sin bild tagen framför Angkor Wat." sade Booth. "De har köpt paket med utländska företag och inte spendera riktiga pengar i landet canada goose factory outlet ontario billiga online ."

Insikten att han hade hittat en plats där hans affärskompetens kan ge goda resultat i en radikal förändring av karriär. Booth sa. som stoltserar med att sätta nya utmaningar var 10 år "att leva många liv i en . "

Dess ledande "brutalt naiv" var att starta en turné företag med guide som hade tagit honom runt templen under sitt första besök canada goose expedition parka dam xxs se .Inledningsvis Booth trodde att han kunde leda verksamheten på distans. kommunicera via Skype från sitt hem i Padua. Italien. Två år senare. i början av julen 2007 topp resor. upptäckte han att dess lokala partner hade beslag tuk-tuk förare och guider för att starta egen verksamhet.

Kambodjanska jurister avråds Booth bekämpa fallet i de notoriskt korrupta domstolar. (Berlinbaserade Transparency International rankar Kambodja 22 sämsta i världen i sina korruptionsindex.) Istället flög han tillbaka för att lansera AboutAsia ett rum på en av de tre-stjärniga hotell Siem Reap.

"Jag skulle kunna göra mycket mer pengar med mycket mindre krångel starta en fabrik. Men jag ville bevisa att det var möjligt att få turismen just här och att jag kunde göra det bättre än någon annan." återspeglar "alltid konkurrenskraftiga engelska. som i 1994. mitt i en högtrycksbankkarriär. vann det nationella mästerskapet Dubbla sculls lätta brittiska män. "Vissa människor kan kalla det ett tecken fel. men när det gäller att hålla sig-med-det-ness. jag är olympisk klass."

För en novis som mig Angkor Wat köpa canada goose vest freestyle . Booth rekommendera att se största religiösa monument i världen i ett annat ljus - stjärnorna.Vid 05.00. en Mercedes skåpbil faller Master Guide Chem Bunchay och jag använde ungefär östra porten i templet. vi itu på en grusväg upplyst av ficklampa Chem.

I stället för den uppgående solen. ser jag de fem bergs tornen imitera siffran med Vintergatan canada goose jacka online shop dam . är skapandet del av de mytiska scener representerade inom ett rektangulärt hölje mil lång. Det mest fascinerande panelen och anmärkningsvärt bevarade demoner och soldater är ett spottar ocean av mjölk drar en orm ringlar runt en fluga Seamount jätte. I centrum. multiarmed Lord Vishnu står på en sköldpadda som svänger runt undervattensberg. skapa en virvelvind till vilken krokodiler. fiskar och mytiska varelser canada goose fake dunjacka säljes . alla trasiga sönder av kaos. sugs. "Havet Mjölk är Vintergatan ". säger Chem." och panelerna skildra hur konstellationerna som kretsar ovanför oss skapades och hur personliga kamp för att höja sig över kaoset pågår. "

Medan vi är på insidan. ensam i omringa relief paneler. turister (och makak-apor förutse handlingar) möts i huvud västra porten. vilket tabletter. stativ och kameror för att fånga den första Flash soluppgången bakom tornen."Hur kan du ha en fin bild med så många människor i det." Undrade Chem. som använder sina vinster AboutAsia att betala sig igenom juristlinjen.

Istället tog han mig runt ett hörn för att möta Emeline Decker. 31. biträdande chef för ett team av tyska geologer upprätthålla nästan 2, fejk canada goose solaris priser Sverige .000 snidade devatas och apsaras Angkor Wat - hinduiska nymfer och gudinnor dyrkades av tillverkaren 12-talet Angkor. Suryavarman II.

Vi klättrar skrangliga aluminiumstegar på byggnadsställningar projekt för att undersöka upp nära till figurerna i sandsten buy canada goose real . alla med en unik ansiktshår. hållning och styrka canada goose päls 2015 .

"Varje regnperioden. sipprar vattnet in i sandsten och saltkristaller migrera till ytan. vilket skulpturer flaga". säger Decker.

Till synes sisyfosGruppens uppgift är att kamma varje tum av reliefer. med hjälp av tand instrument. sprutor och tandborstar att fixa dem. Vid 09.00 slutsats av mitt privat besök. jag går ner huvudgatan till bussar degorgering tempelturistgrupper. Medan den våg av lava. jag är på min egna rutter chemin real canada goose gloves men .Création och hjälpa besökare att undvika horder "är inte rocket science - och jag borde veta eftersom jag har studerat det här." ironier -t-Booth.Hans ledarstil blandar förhandlingsstyrka golvet med intellektuell generositet en Oxford. Förutom att betala guider att utforska området utan kunder en dag i veckan. har Booth konverterade ett rum på golvet i sitt kontor i en biograf och ett konferensrum. där han sponsrar personalseminarier ledda av experter på olika frågor. såsom arkeologi. astronomi. fågelskådning och fotografering äkta canada goose baby snowsuit international shipping . så guiderna kan erbjuda sina kunder mer än en recitation av datum och kungliga släkt.

En ivrig cyklist. gick han med personalen på tornen fyra timmar - Arbetet i klienten i förväg för vilka en snurra runt templen är ganska svårt canada goose factory outlet ontario billiga .

"Om vi ​​inte arbetar. vi spelar". säger Booth över en måltid av stekt räkor kakor och fisk amok - blåst nationalrätt av curry kokos Kambodja - Sugar Palm. en av hans favoritplatser . "Om jag rekommendera en restaurang för kunderna. är det för att jag åt det förra veckan och jag tyckte det var bra."

Dess lokala sociala nätverk ger mer resurser för resenärer.Vänner inkluderar arkeologer använder motorcyklar och satellit fjärranalys för att återupptäcka Angkor tempel vilse i djungeln. en brittisk zoolog utveckla expeditioner ser floricans Bengal och andra hotade arter. en helikopterpilot Nya Zeeland som delar sin tid mellan flygande turister till Angkor Wat i soluppgången. ferrying oljebolag till potentiella nya områden av kusten och letar efter amerikanerna deklarerade saknad i handling i Kambodja under Vietnamkriget.

Tjänste AboutAsia bortom turer. kajakpaddling Tonle Sap (den största insjö i Sydostasien) och picknick croissanter och draken frukt i djungeln tomma tempel - men han gör allt detta. I andra änden av skalan. skulle företaget bli att använda engelska lärare från hela världen. däribland studenter standardår. medelåldern karriär växlare och pensionärer som vill bidra och fördjupa sig i livet lokal.

Volontärer arbetar som klassrumsassistenter. som ger lokala studenter och lärare samt möjligheten att dra nytta av närvaron av en native English speaker.Till skillnad från reseföretag som tar ut utländska icke referee-granskad priset på en lyxig vistelse för symboliska volontärprogram AboutAsia kräver sina deltagare att ge referenser och betala en deposition på $ 200. som återbetalas när deras minst 30-dagars program är klar.

"Barn tycker det är förvirrande och skrämmande att möta ständigt nya ansikten. så jag uppskattar kravet på 30 dagar AboutAsia" säger San Aly. 33 år direktör för Föreningen för hjärtan Smile barn. en privat engelsk språkskola med 160 elever som AboutAsia soutient.San. som växte upp i en förort till Siem Reap. säger regeringen betalar lärarna så lite att de ofta inte skriver lektioner på skolsalar klass. i stället för att göra kopior för försäljning till studenterna.

"När jag var barn. jag kunde inte betala mutor