Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose expedition parka youth herr

Google officiella blogg för arbete
Min passion för mat började innan min sjunde födelsedag. när jag lärt mig hur man gör svamp och olivolja pizza påsken Matzo. Mer än ett decennium och många pizzor senare. beslutade jag att göra mat i min karriär stockholm canada goose expedition parka youth herr . Jag öppnade en livsmedels lastbil canada goose expedition parka youth herr . lime lastbil under 2010 och vann Food Network "The Great Food Lastbil Race "under 2011. ett år senare canada goose expedition parka youth herr sweden . Vi har flyttat full fart framåt canada goose expedition parka youth herr .

Jag gillar att köra en livsmedels lastbil företag. men det är också en kaotisk verksamhet. Vi sysselsätter mer än 25 personer äkta canada goose expedition parka youth herr . tvätt minst sex menyalternativ canada goose expedition parka youth herr . och stannar på mer än 30 platser i Los Angeles varje vecka canada goose expedition parka youth herr sweden . Organisation är nyckeln och ha lämpliga kommunikationslinjerna är viktigt buy canada goose jacka turkiet . Jag flyttade till Google Apps verksamhet i juni 2011 främst för mail som är tillförlitlig. men vi insåg snabbt Kalender och Dokument var också viktigt.

Vår gemensamma Google kalender är vår hörnsten i time management. Vi har en inbjudan för varje lastbil som detaljer på menyn och schema varje dag skift. så att alla kan se vem som arbetar där. när de måste vara där. och vad de tjänar oss. Ännu viktigare. kan vi uppdatera när som helst och vet vårt team ser till rätt information.Detta sätt. om vi saknar Crab Ceviche och måste passera i Sandwich Yum Yum Lamb canada goose outlet factory säljes . uppdaterar vi bara den delade kalendern bjuda in canada goose solaris fake herr . och alla vet vad som finns på menyn.

Vi hade en av våra partner gårdar byter till Android. och det gjorde vår kommunikation med dem mycket snabbare och enklare. Nu följer vi alla Docs - ingredienser. kvantitet och leveransadresser - så all den senaste informationen i en endroit.Obtenir meddelanden när någon lägger en kommentar i en doc tillåter mig och vår fasta vet exakt någon behöver hjälp eller något förändrats.

Innan du använder Google Apps. kände jag mig mer som en projektledare för en företagare. Nu får jag fokusera på det jag älskar - att hjälpa mitt företag att växa. Jag öppnade precis min första restaurang. mat TLT i Westwood och jag skriver en kokbok. Mat är mitt liv och min passion Lime lastbil - Jo. och vår fantastiska sätt tonfisk Poke Nachos - och jag skulle inte vara där jag är utan att använda Google Apps.

Sweetgreen började som en idé jag hade med två av mina vänner. nu. mina grundare. medan vi studerade verksamheten vid universitetet i Georgetown. Vi var frustrerade över bristen på friska restauranger i Washington. DC och ville göra hälsosam mat prisvärda och enkelt alternativ, canada goose fake nettsider sweden . särskilt på våra budgetar grundutbildning.Vi beslutade att göra det själva hända. och lanserade vår första Sweetgreen restaurangen strax efter examen 2007.

Vi säljer lokal och ekologisk mat. men vi är för en levande. att vara frisk och miljövänlig samtidigt som man skapar stora upplevelser kring mat. Alla restauranger Sweetgreen är utformade med återvunnet material. användningen av biologiskt nedbrytbara redskap och kompost avfall. Våra träbord och stolar är gjorda av pre-1980 bowlingbanor. och våra skålar. bestick och koppar är tillverkade av 100% hela växter canada goose kopia jacket Sverige .

Google Apps tillåter oss att vara mer traditionell tegel och murbruk restaurang. Vi utvecklas hela tiden. förändras och växer. och vi insåg tidigt att vi behövde vår teknik för att vara så flexibla som ingredienserna på vår menu.Nous växer snabbt - vi öppnar två nya marknader i år - och vi har behöver teknik som kan växa med oss.

Vi ändrar vår meny varje månad för att markera säsongens råvaror och hålla saker fräsch. Våra kunder är i allmänhet nyfiken på vad de äter och vad stänger ingredienserna kommer äkta canada goose yorkville bomber women , billigt vad kostar canada goose jacka . för att så vi skickade prata punkter butikschefer. Lakan och Google Docs är allt för oss billiga canada goose jakke dame . Vi har ett kalkylblad som kör med lokala råvaror och planera varje månad i förväg.Kalkylbladet sedan omvandlas till ett nyhetsbrev. och den stora sak om Google är hela denna process varje grupp har en chans att hoppa in och hjälpa till canada goose jacka lund priser . När detta är klart skickar vi nyhetsbrev till våra butiker.

Vi använder även Google Drive, canada goose nya modellen billiga på nätet . som ger oss möjlighet att arbeta över avdelningarna buy canada goose winter jackets for men . Marknadsföring. ekonomi och HR kan alla titta på en dokument samtidigt lägga till sina tankar. och hålla koll på de förändringar varje person gör på vägen med översynen av historien. Det gör lätt transparent kommunikation canada goose expedition parka youth herr . särskilt när vi flyttar mycket snabbt (som alltid).

Fem år efter att den första fröet planterades för denna idé. vi har över 400 anställda och 17 restauranger i fyra städer. På Sweetgreen. tror vi på att skapa upplevelser som går utöver transaktionen har Google Apps bidragit till att göra det möjligt.