Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose expedition parka sale se återförsäljare

Öppet brev till vissa kvinnor av isoleringsläger Breitenworbis
Inom området distriktskontor kalibrering
Utländska medborgare Eichsfelder
Eichsfelder och socialkontoret

Vi bor i en villa. 2 km från staden Breitenworbis. Intill finns en avloppsreningsverk och en mast stinkande system som upprätt outhärdligt särskilt på sommaren stockholm canada goose expedition parka sale se . 120 personer - familjer och individer - måste dela vissa toaletter. duschar och kök canada goose expedition parka sale se . För att köpa. gå till doktorn. skolan eller dagis. måste vi gå flera kilometer på en släckt väg. En busshållplats ligger på plats.

Vi känner sig isolerade och utestängda från samhället. Speciellt för kvinnor som är sjuka och inte kan gå bra och småbarnsmödrar. är att livet outhärdligt. Dessutom är vi inte tas på allvar problèmes canada goose expedition parka sale se 2015 .Une vår tid. när en gammal kvinna är mycket dålig. är kvinnorna som tar hand om henne. gick till målvakten för en taxi licens i läkare eller att fråga om de kan ta någon canada goose expedition parka sale se . Kvinnan kunde gå till doktorn äkta canada goose expedition parka sale se . Eftersom vi fick höra att det skulle vara oss. men en kundvagn som vi kunde canada goose expedition parka sale se , buy canada goose for baby outlet . men reinsetzen kvinnor och skjut läkare. Detta absolut förödmjukande och nedlåtande om hur vi lever som mycket stressande och gör oss arga.

Det värsta är sjukvård.Det finns en läkare tillgänglig för oss. som behandlar alla samma droger - paracetamol. mage och lugnande medel. Vi kan på ett effektivt sätt kommunicera med honom heller. Dessutom är vi inte väl informerade om vad bistånds (t.ex. specialistläkare eller sjukgymnaster .. canada goose expedition parka sale se herr .) kan vi njuta. Även om vi har rätt till fritt val av läkare. är vi förbjudna av kontoret av socialförsäkrings ainsi.Ils hävdar att de har ett kontrakt med denna läkare och han skulle vara där och det intyg om Försäkring utfärdas endast för läkaren. Om vi ​​har fortfarande tid att få en remiss till en specialist, canada goose billigt på nätet . är vägen mycket brett och vi måste betala för resekostnader canada goose solaris fake herr . Först när det är riktigt dåligt och andra en hjälp att klaga. kan vi kalla en ambulans för att ta oss till sjukhuset. När ens en läkare på sjukhuset klagar av misshandel. men även det fick ingenting.

Många av oss behöver desperat psykologisk hjälp på grund av vad vi har upplevt i ditt hemland och nu isoleringen kommer hit för att göra canada goose kopia jacket Sverige . Vi får i detta avseende. men inget stöd och vi kan inte ens Ming info själv. eftersom allt är för långt.

Våra barn lider också mycket från den här situationen och vi är mycket oroliga för henne.Vissa barn fortfarande inte har en plats på dagis äkta canada goose yorkville bomber women . där de kan lära sig vad och leka med andra barn. Barnens rum i lagret är oftast verrouillée.Nous vill att våra barn ska lära sig tyska och gå till en riktig dagis med utbildade pedagoger. En bra utbildning för våra barn är väldigt viktig för oss billiga canada goose jakke dame .

Några av oss att hålla vid liv bara det faktum att de är ansvariga för barn canada goose jacka lund priser . Så de är ofta desperata buy canada goose winter jackets for men . Barnen skulle ha fred. var att syftet med flygningen. Nu har de landat i hålet. i detta läger. som i ett fängelse.

Det finns bara tre duschar för alla kvinnor som arbetar och så vi har ofta köa. Dessutom är det att det finns endast morgon och kväll varje hett vatten i två timmar canada goose expedition parka youth herr . Detta är särskilt för kvinnor med små barn och kvinnor svåra patienter som också har att vänta en kall dusch eller kön. Eftersom duschar finns i källaren canada goose chilliwack parka fake barn . som också är problematiskt när kvinnor har fler barn och är långt från rummen där invånarna andra barn.

Vår maskin kan inte vara laver.Nous måste ta tvätten kvinnan anställd sedan tvättas regelbundet canada goose expedition parka sale se . För detta måste vi betala även om vi föredrar att tvätta. men valet kommer inte att låta oss.

På varje våning finns ett kök för 40 personer. men bara en spisar. Detta innebär att alla kommer att laga lägret.De sanitära förhållandena i köket och duschar är så dålig att det finns insekter och möss i lägret. På vintern behöver radiator inte alltid fungerar så rummen är för kallt.

När vi inte gör vad concierge. sade han hotar att ringa polisen, discount canada goose expedition parka women outlet . Polisen kommer därför sant men inte många är rädda och därför göra vad vakten sagt. även om det inte är i ordning.

Under en lång tid klagar vi om de fruktansvärda förhållandena i lägret. men vi var inte tas på allvar och vår oro för din egen lägenhet förlöjligades. Det enda som har förändrats så här långt är att vissa väggar var repeints.Mais detta inte förändra våra liv i isolering. En vacker fängelse är ett fängelse.