Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose europe shop billiga canada goose europe shop billiga, canada goose europe shop billiga, billiga canada goose jacka dam, billigt canada goose outlet köln, canada goose dam parka billiga, buy canada goose norge outlet, köpa billige canada goose jakker damer, canada goose väst herr billigt, billiga canada goose womens kensington parka red sweden, äkta canada goose coat sale återförsäljare
5 4.8 1 901 235

canada goose europe shop billiga

Pagan Värden Månad. Service
(Obs. Detta är mitt bidrag för projektet Pagan Blog Värde 2013)

Förra veckan presenterade Wild Hunt blogg en pjäs om "hedningar göra gott köp canada goose europe shop billiga , discount canada goose expedition parka women outlet . Det började med en kritik av hedendom. den vanligaste klagomålet att det finns inga hedniska sjukhus eller hemlösa skyddsrum eller stora ideella grupper. Författaren. Heather Greene canada goose europe shop billiga . markerade därefter två aktivister som också råkar vara hedniska (och det finns fler var de kom ifrån canada goose europe shop billiga herr .)

Min enda kritik är att "tjänsten" är inte begränsat till dem som har möjlighet att ägna hela sitt liv åt aktivism. De flesta av oss har hushåll att stödja familjer eller för att öka eller skulder och räkningar att betala eller någon av ett antal andra förpliktelser som kan vi inte bara kasta ut dem genom fönstret för att gå till militanta heltid. Vi behöver dessa människor; Jag beundrar hängivenhet och jag erkänner att jag avundas dem lite. Men detta är långt ifrån slutet av hedniska manifestationer tjänst.

Jag dock inte prata om service till gudar eller andar eller andra immateriella varelser. Det finns en tid och plats för sådana saker. om du väljer att anta dem. men de är ingen ersättning för fysisk-värld action. En hel del av det är vad målet mätbar effekt av åtgärden är.Jag kan inte gå nerför gatan med min primära totem. Gray Wolf. och säger. "Det här är min första och dyraste djur totem; Jag vill att andra ska göra för att göra utbudet av Hir och ge starka hir hir vördnad han / hon beror "och förväntar alla att hålla med mig. Många kommer oense. faktiskt, canada goose montebello billigt se . och det är okej. Hur gör jag för att interagera med en värld som kanske eller kanske inte existerar utanför mitt eget psyke är mitt eget att besluta. och till och med hela monde.Cependant. kan jag mata en hungrig herrelös hund på gatan. och jag kan bjuda in andra gör i detta syfte; även om de inte har någon hundmat med dem. kan jag ge dem lite för att mata hunden så att de kan ha erfarenhet för att hjälpa en annan levande varelse. något som kan hålla med dem. Jag kan ta hunden till ett härbärge och säga "Här. du har utrymme för denna hund." Och folket där kan antingen ta hunden i och simma och ge honom en plats att stanna tills det det antas. eller så kan de hänvisa till en annan kvinnojour. Eller. om jag har i rummet och resurser. kan jag anta en hund själv och permanent förändra sina liv till det bättre.

För att vara ärlig. om jag kommer att kunna ge bara tid. ansträngning. resurser. eller från någon av dessa orsaker canada goose europe shop billiga . jag ska hjälpa de hungriga hunden.En av de centrala principerna för min personliga inställning till paganism standard första gången den här världen. eftersom det är den jag vet att jag finns och kan ha en positiv effekt på. I århundraden har en del av de människor av olika trosriktningar fallit i fällan att försumma helt fysiska världen i hopp om att deras agerande i namn av den andliga vinner något i slutet. Och det kan vara lätt att fastna i andliga aktiviteter så att om man inte medvetet kan skada världen. kan vi fortfarande ta itu med godartad försummelse och apati.

Gör jag tror att alla som är djupt andliga övergrepp här världen online canada goose europe shop billiga . Naturligtvis inte. Jag vet att många människor som ansluter sig till olika religioner och hängivna metoder arbetar också för att göra den här världen till en bättre plats med concrètes.Mais åtgärder som jag inte tror att bön är ett substitut för medicinsk vård i fallet med ett sjukt barn canada goose europe shop billiga . tror jag inte att ritualer hedrar totemdjur är en ersättning för restaurering. kämpar för mer humana förhållanden för husdjur. eller för att ge vad pengar du kan råd att ge till ideella organisationer som arbetar för att skydda de akut hotade arter genom lagstiftning och andra åtgärder. (Enligt min erfarenhet. totems uppskattar ansträngningarna att hjälpa sina barn tillräckligt med fysisk ja. kan dessa saker ersätta de fest ritualer. men YMMV.)

Så vad gör vi om vi väljer som hedningar service till världen som en dygd att integrera i våra personliga hedniska vägar. Här är några tankar.

-Första. Bestäm vad som betyder mest för dig. Vilken grupp av varelser som du känner dig mest i behov av din hjälp. och du är bättre förberedd för att hjälpa. Är den naturliga miljön för din sak. eller medborgerliga rättigheter eller statlig insyn canada goose europe shop billiga Sverige . Om svaret är "mer än en / alla" äkta canada goose coat sale . av vilka några är högsta prioritet för dig.

-Då Bestäm vad du rimligen kan erbjuda i form av tid. pengar och andra resurser billiga canada goose womens kensington parka red . Det är okej om du inte kan sluta ditt vanliga jobb för att gå runt i Sea Shepherd och avlyssna valfångare. (Jag kan inte. för vad det är värt.) Kan du lägga undan en liten mängd av din lön varje vecka för att ge en icke-vinstdrivande som gör den typ av arbete du beundrar. Din arbetsgivare kan matcha dina donationer. i alla fall canada goose väst herr billigt . Låt oss säga att du är pank. arbetslös. och inte fysiskt tillräckligt bra för att gå stomping genom skogen drar invasiva växtarter eller besöka ett utvecklingsland för att utbilda fattiga barn.Kan du skicka ett brev eller e-post eller ringa ett telefonsamtal till en vald eller annan beslutsfattare att låta dem veta dina tankar om ett viktigt ämne. Om du har minst tid och energi och tillgång till sociala medier. kan du berätta för andra om dessa saker.

-Nu Ut om de specifika frågor till bästa förmåga. Var medveten om att det ofta är flera konkurrerande idéer till den bästa lösningen; till exempel i frågan om gårds upphöjda djur för kött. en del människor tror att deras villkor och slaktas enligt behov att vara helt omgjorda för mer mänskliga alternativ. medan andra äter kött köpa billige canada goose jakker damer . ökade de eller jagas buy canada goose norge outlet . och andra tror att ingen någonsin ska äta kött för någon anledning alls. Du måste bestämma var du står i en fråga; ta din tid canada goose dam parka billiga , billigt canada goose jacka från canada . och var inte rädd för att ta hänsyn till de gråzoner och extrem svartvitt.

-A När du är redo att vidta åtgärder. inte känner sig skyldig att göra allt på en gång. Pröva olika saker och se vad som fungerar bäst för dig och fråga eftersom du arbetar med.Du kanske upptäcker att du inte är ett fan av att gå till stora offentliga utfrågningar om potentiella lagar. men du är bra med make några samtal från privatlivet i ditt eget hem téléphone.Ou du inte känner ganska stabil på fötterna för en hel trädgård på din gård billigt canada goose outlet köln . men vissa ärt vinstockar i en pott på din veranda arbets.

Och om du vill fortsätta att stödja dessa saker med andliga aktiviteter som ritualer och besvärjelser och andra. gå för det billiga canada goose jacka dam . Det kan verkligen inte ont. Om de krafter som få saker gjorda. bra.

Som förkroppsligar värdet av tjänsten för mig personligen. det är mitt volontär miljö- och donationer. tillsammans med mitt nuvarande arbete som kvalificerad psykolog arbets med missbrukare i det straffrättsliga systemet. kontakta valdes på olika nivåer. och prata med andra om de frågor för att låta dem veta vad som händer. Naturligtvis är detta min ta på tjänsten och dess plats i hedendom canada goose europe shop billiga . Vad säger du. kära läsare.