Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose down fill barn

Min första stimulering Opportunity
En lokal kille som heter Jonathon Crampton. som är chef för de Utah race Pacers. frågade mig pacing 02.20 gruppen för Salt Lake City Half Marathon den 20 april. Naturligtvis hoppade jag på chansen. men i hemlighet stockholm canada goose down fill barn . jag var rädd för döden. Jag gick aldrig förr. men jag ville. Att ha en fri ras posten är en imponerande fördel. skulle jag säga. Salt Lake Halvmarathon är en mycket viktig fråga och en dyr ras och jag hade beslutat att inte skriva under det. Så när tillfälle gavs till mig. bestämde jag att ge det ett försök. Adidas är en av sponsorerna för denna stora tävling och vi alla Pacers gratis skor att springa. så detta var ett stort plus också.

Tja canada goose down fill barn . spara några veckor tidigare till idag. Jag fick frågan för en tid sedan om jag ville hoppa in och halvmaraton takt Strider vintern i Ogden Canyon. ovanför Eden. Utah, canada goose womens mystique parka billigt . Jag visste direkt att jag ville eftersom härskare denna rytm grupp canada goose down fill barn dunjacka . Walter Brown. sa att jag kunde ha en följeslagare för att hjälpa mig canada goose down fill barn . Min vän Hollie sade att hon skulle vilja göra det med mig och jag var redo för ett så kallat "praxis run" i denna takt innan "big deal" i Salt Lake svart canada goose down fill barn . Jag och Hollie'd paced 02.30 gruppen är i huvudsak en rytm 11.26 minuter.

Jag Ställ in alarm för 03.55. Ja. det är inte ett stavfel. Eden Utah är typ av långt borta.Jag klädde och åt en bagel och vissa bananer och jordnötssmör och gick ut genom dörren 04 canada goose down fill barn .30. Jag plockade Hollie och Josh i Bountiful. då chef för Eden canada goose down fill barn online . Jag behövde vara där vid 06 discount canada goose mystique parka .15 ET vi har gjort med tid över.

Vi träffade några av de andra Pacers och fick våra haklappar fästs till våra skjortor och sätta på mer av vår chemises billigt canada goose shop in la , Canada Goose Chateau Parka brun Herr 2015 .Il är fortfarande ganska kallt på morgonen. särskilt i bergen så jag klädde varmt. Dessa raser tidiga våren är lite svårt att gissa hur kallt det blir när man kör buy canada goose takki ale . Jag var modig och tappade mina handskar och klänning på startlinjen och hade inga beklagar.

Det var kul att få människor kommer till oss och säger att de ville försöka umgås med oss. Vi sa "Bra äkta canada goose children . vi har en bra tid tillsammans billigt canada goose montebello england ."

Loooook är min vän Melanie Jag hittade också min sista halvmaraton i mars efter Shamrock. Vi löpare slags drag.

Vi hade en trevlig buss upp och hoppade ut snabbt att komma i linje för hamnarna. Vi gick till baksidan av denna grupp eftersom vår takt gruppen var den långsammaste delad. Vi beslutade att ta ett foto med våra bästa imitation av Cory Reese. mindre hoppet äkta canada goose trillium parka online . Stora ögon och tummar. det var tanken på Hollie. lovar.

Tävlingen startade klockan 08, canada goose återförsäljare skåne billiga .00 och vi lämnade.Det var en av de få gånger i ett lopp. kände jag så hungrig. Sista gången jag åt här var på 4.30 ET det var 3 1/2 timmar senare. Jag blev så glad när vi kom ungefär fem miles och de delade ut gu. Det var en behandling för mig lycklig. Jag hade en annan gu cirka nio mil.

Hollie var stor följeslagare och höll koll på tiden. Hon lämnade mig som ett tecken. Vi båda hade rytmen i band på våra handleder. så att vi vet exakt var vi behövde vara på varje mil markör. Vi var alltid på några sekunder. framför eller bakom. Hon sa. "Vi måste gå lite snabbare. eller att vi måste bromsa" Hon gjorde det perfekt jag kanske bara dölja den i min väska höst att stimulera Salt Lake eftersom det är ett arbete d. en man som helg och jag kommer att vara på min egen det.

Efter att ha lett av någon på din sida till en 13.1 miles var bara bra. Vi chattade med andra runt omkring oss också. men ofta var det bara hon och jag Josh hängde med oss ​​tills ca 6 mil. sedan sa han att han bleknade gå flirta med någon. Go Josh.

De miles tycktes flyga och nästa sak vi insåg att vi kom till mållinjen och det var det Canada Goose Victoria Parka dam militär grön priser . Det verkade så allvarligt som det snabbaste halvmaraton jag någonsin sprang. Det är fantastiskt vad några bra samtal och gott sällskap gör för en ras.Vädret var kallt men vackert. Landskapet var vacker och lugn. Vi åkte häst ibland köra också. Vi tillbringade ett par dammar med hög vass och grodor som galen. Jag sa Hollie var något jag hör aldrig där jag bor.

Vi fick veta att vi skulle försöka få in mållinjen inte mer än 30 sekunder före eller efter. Vi var så stolta över att vara där bara 15 sekunder. Jag tror att vi har klarat testet och nu känner jag mig lite lättad och lite mer villiga att gå Salt Lake Half Marathon i två veckor.

Följande racing erbjudanden yoghurt. frukt och spannmål. läcker frukt bröd och varm choklad.

Jag träffade en annan person som vandrar i Salt Lake Race. Paul Fulton. Han tog några läckra jordnötter sprött hennes fästman hade att dela med oss ​​racing Pacers. Jag menade inte vad han sa. tills den smälter i munnen som insidan av en Butterfinger discount canada goose vinterjacka dam . Yummy. Jag tog en bit och lägga den i en kopp hemma för Mark att prova. Nåväl. denna pjäs inte poäng. Det var alldeles för läckra.

Me. Walter Brown. chef för den amerikanska koncernen Flyers stimulans canada goose down fill barn . och Hollie Doyle. Vi hade så mycket kul och hoppas verkligen att få göra det igen.En annan fördel med stimulering förutom en notering i fria resor är en fantastisk skjorta och medalj.