Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose dawson parka sweden

Mentalt starka Människor. De 13 saker som de undvikas
För alla chefer spenderar bekymrad över styrka och fysiska hälsa. tid när det kommer till kritan. kan mental styrka betyder mer. Speciellt för företagare. många artiklar talar om kritiska egenskaper tvingar mental styrka. "grain". optimism och en förmåga felfri Forbes bidrags David Williams sade. "inte når."

Men kan vi också definiera mental styrka identifierar mentalt starka individer saker inte. Under helgen. var jag imponerad av den förteckning som sammanställts av Amy Morin. psykoterapeut och legitimerad klinisk socialarbetare köpa canada goose online webshop . delade hon i lifehack. Han imponerade på mig nog. jag skulle också vilja dela hans lista här med mina tankar om hur var och en av dessa element är särskilt tillämplig på entreprenörer.

Slösa tid att tycka synd om sig själva. Du ser inte folk stark mentalt tycker synd om sina förhållanden eller älta hur de misshandlats. De lärde sig att ta ansvar för sina handlingar och deras resultat, discount Canada Goose Baby Bunting Blå billigt . och de har en inneboende förståelse som ofta livet är inte rättvist. De kan få ut av svåra omständigheter med självkännedom och tacksamhet för de lärdomar. När saker går fel. de svarar med fraser som "Oh. ja canada goose dawson parka sweden ."Eller kanske bara." Next. "

2. Ge bort makten. Mentalt stark undvika att ge andra makten att göra dem att känna sig underlägsen eller dåligt. De förstår att de har kontroll över sina handlingar och känslor. De vet att deras styrka ligger i deras förmåga att hantera hur de réagissent.Répugnent ändra. Mentalt stark omfamning förändring och välkommen utmaning. Deras största "rädsla". om de har en. är inte av det okända svart canada goose dawson parka sweden . men för att bli självbelåtna och stillastående canada goose dawson parka sweden , canada goose jacka billig priser Sverige . En bakgrund av förändring och osäkerhet kan även öka en stark person mentalt och föra ut sitt bästa.

4. energislöseri på saker som de inte kan kontrollera billigt canada goose jacka från canada . Mentalt starka människor klagar inte (mycket) om dålig cirkulation. förlust av bagage. eller speciellt på andra människor. eftersom de inser att alla dessa faktorer är oftast utanför deras kontroll. I en dålig situation. de inser att det enda de kan alltid kontrollera sin egen reaktion och attityd. och de använder dessa attribut också.

5. oroa Talande andra. Vet folk att behaga. Eller omvänt. människor som går ut ur deras sätt att diskriminering. behaga andra som ett sätt att stärka en bild av styrka. Varken ställning är god.En mentalt stark person försöker vara snäll och rättvis och att behaga andra om det behövs. men inte rädd för att tala. De kan motstå möjligheten att någon kommer bli arg och navigera situationen så mycket som möjligt. tack.

6. rädd för att ta kalkylerade risker. En mentalt stark person är villig att ta kalkylerade risker. Det är en helt annan sak än att hoppa huvudstupa in dåraktiga risker. Men med mental styrka. kan en individ väga riskerna och fördelarna noga canada goose dawson parka sweden . och fullt utvärdera potentiella nackdelar och även de värsta scenarierna innan de agerar.

7. dwell på passé.Il är en kraft att erkänna det förflutna och framför allt för att känna igen de saker lärt av tidigare erfarenheter. men en person mentalt stark kan undvika Miring sin mentala energi i tidigare besvikelser eller fantasier av "storhetstid" förflutna. De investerar merparten av sin energi på att skapa en nuvarande och framtida optimala.

8. göra samma misstag om och om igen. Vi vet alla att definitionen av vansinne. eller hur. Det är när vi gång på gång vidta samma åtgärder samtidigt väntar en annorlunda och bättre resultat än vi fick tidigare köpa canada goose dawson parka sweden . En mentalt stark person tar fullt ansvar för sitt tidigare beteende och är villig att lära av misstagen canada goose chilliwack bomber fake priser , canada goose expedition parka mens white billiga herr .Forskning visar att förmågan att vara självreflekterande korrekt och produktivt sätt är en av de största styrkorna hos spektakulärt framgångsrika chefer och företagare vad väger en canada goose jacka billigt .

9. De framgångsrika harmas andra. Det tar karaktärsstyrka för att känna sann glädje och spänning av framgången för andra canada goose dawson parka sweden . Mentalt starka personer har denna förmåga. De blir inte svartsjuk eller förbittrad när andra lyckas (även om de kan göra anteckningar nära vad individen har gjort bra). De är villiga att arbeta hårt för sina egna chanser att lyckas. utan att förlita sig på genvägar.

10. Ge upp efter ett misslyckande. Varje misslyckande är en möjlighet att förbättra. Även de största entreprenörerna är villiga att erkänna att deras första försök alltid väckt en hel del misslyckanden. Mentalt starka människor är villiga att misslyckas om och om igen. om det är nödvändigt. så länge som lärandet av alla "fel" kan föra dem närmare sina slutliga mål.

11. Rädsla Time Alone.Les mentalt starka människor njuta och även vårda sin tid ensam. De använder sin ned tid att tänka. planera och vara produktiv. Framför allt har de inte är beroende av andra för att befästa sin lycka och stämningar. De kan vara nöjd med andra. och de kan också vara lycklig ensam billiga canada goose jacket trillium parka .

12. Jag tror att världen är skyldig dem något.Särskilt i dagens ekonomi. chefer och medarbetare på alla nivåer tjänar insikten att världen inte är skyldiga dem en lön canada goose dawson parka sweden sweden . förmånspaket och ett bekvämt liv canada goose england se . oavsett förberedelser och skolgång. Mentalt starka människor in i världen redo att arbeta och lyckas i sak. i varje skede av spelet.

13. förväntar omedelbara resultat real canada goose clothing . Oavsett om det är ett träningspass plan näringsriktig kost. eller starta ett företag. människor är mentalt stark "i det för lång sikt." De vet bättre än att förvänta sig omedelbara resultat. De gäller sin energi och tid i avdelade doser. och de firar varje steg och ökningen av framgång på vägen. De "uthållighet." Och de förstår att verklig förändring tar tid. Har du den mentala styrka . Finns det objekt på denna lista. du behöver mer. Tack till Amy Morin. vill jag understryka mina egna ytterligare kapacitet inom alla dessa områden idag. Och du canada goose parka chilliwack billigt . canada goose dawson parka sweden online