Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose dam trillium parka säljes

Svarta kvinnor vinna 2013 World Judo
Genom Bia Cardoso för Black bloggare

Under 26 augusti-1 september. som hölls i Rio de Janeiro den VM 2013 Judo Judo är en sport i Brasilien har alltid varit populärt stockholm canada goose dam trillium parka säljes . praktiseras av många barn canada goose dam trillium parka säljes . ger goda resultat i internationella tävlingar. Vad fångade min uppmärksamhet i detta tävlingen var det stora antalet kvinnor i brasilianska kvinnor som kom till podiet och det faktum att många är svart canada goose dam trillium parka säljes Sverige .

Sammanlagt sju medaljer vanns av den brasilianska delegationen. sex var resultatet av kvinnorna. Rafaela Silva vann guld. Erika Miranda och Maria Suelen Altheman vann silver. Sarah Menezes (som vann en guldmedalj vid OS i London 2012) och Mayra Aguiar vann brons. Förutom individuella medaljer, köpa canada goose freestyle vest herr . vann damlaget silver i lagtävlingen. En imponerande seger för en tävling som samlar de bästa judoutövare i världen. Brasilien slutade tävlingen i 4. e plats totalt canada goose dam trillium parka säljes . med män bidrog bara en medalj köpa canada goose dam trillium parka säljes .

Det är inte varje dag vi ser brasilianska svart från avlägsna samhällen uppnå stora saker inom idrotten. Att ha en idrottskarriär. tar han engagemang. utbildning och ekonomiskt stöd canada goose dam trillium parka säljes .Den första stora prestation av kvinnors judo i internationella tävlingar var bronsmedaljen tabeller Ketleyn Peking-OS 2008.Ketleyn var också den första kvinnan att vinna en medalj i individuella idrotter för Brasilien i den olympiska historien. Visste du att. Visste du att en svart kvinna var den första brasilianska att vinna en olympisk medalj i individuella idrotter. Jag har det inte. Och jag tror att många människor inte vet.

Med erövringen i världen. är Rafaela Silva den första brasilianska mästare kvinnliga judovärlden. Rio de Gud och reaktion för Institutet för idrottare, canada goose victoria parka dam se . en NGO förre judoka Flavio Canto canada goose dam trillium parka säljes till salu . som har stöd av regeringen i Rio de Janeiro. och körs i låginkomstsamhällen. med målsättningen att främja mänsklig utveckling och social integration genom judo, canada goose trillium jacket black barn . År 2012. i OS i London. var Rafaela elimineras efter att ha gjort en illegal drag i ett slagsmål. Av denna anledning kallades "apa" och andra rasistiska förolämpningar av människor i sociala nätverk.När jag tänker på stora brasilianska idrottsmän som fortfarande rapporteras i media Canada Goose Whistler Parka grafit dam säljes . glöm Maria Lenk simning (den första brasilianska att tävla i OS) köpa canada goose göteborg säljes . basket Hydrangea. Maria Esther Bueno tennis Canada Goose Snow Mantra marinen Män barn . Marta fotboll. Maureen Maggi hoppa Avståndet (den första brasilianska att vinna en guldmedalj i individuella idrotter) billigt canada goose jacket trillium parka . Kanske den första svarta idrottare att komma att tänka för många människor är Daiane dos Santos olympiska gymnastik. Äldre kanske minns Janeth basket eller volleyboll Marcia Fu.Mais svarta kvinnor som har banbrytande prestationer Ramar Ketleyn ange förteckningarna över de bästa idrottarna i Brasilien. Vi minns sina handlingar.

Liksom i den formella arbetsmarknaden canada goose outlet trillium parka black säljes . det finns också en hel del machismo i inkomst- och placeringar idrottsmän och kvinnor hamnar tjänar mindre i vissa tävlingar. Även i volleyboll där damlaget är aktuell dubbel olympisk mästare. uppskattas det att investeringen i lagen är ca 30 gånger mindre än de herrlag i Super League canada goose solaris barn . Kvinnornas fotbollslag nästan ignoreras av CBF. även om Marta. fem gånger valdes bästa spelaren i världen.I Brasilien. ofta gör oss ansvariga för idrottare som representerar vårt land i internationella tävlingar i en prestation utöver det vanliga vår hund hund syndrom. eftersom det i de flesta fall finns det inga goda förutsättningar för exceptionell prestanda. Det är därför vanligt att se idrottare som kränkt på sociala nätverk på den tiden få människor tänker på alla de hinder som måste övervinnas för att komma hit. I fallet med svarta kvinnor är ofta nödvändigt att ta itu med fattigdom. rasism. brist på förtroende. machismo och medan du spelar mot glans i ett område som kräver mycket koncentration. bortom den fysiska välbefinnande och psykologiskt.

Vi ser fler och fler svarta kvinnor vinnande ledande positioner i sports canada goose chilliwack storlekar Sverige .Le tennisspelare Serena Williams (som vann för femte gången i US Open-turnering förra helgen) är förmodligen den största internationella ikonen. I Brasilien har vi flera styrkor volleyboll feminimo Fernanda Garay och Fabiana Claudino. Och nu har vi fyra judoutövare bland de bästa i världen. Rafaela Silva. Sarah Menezes cheap canada goose expedition clothing outfitters . Erika Miranda och Maria Suelen Althernam. Nu är kämpa och hoppas att svarta kvinnor hitta utrymme på andra sätt och att unga svarta tjejer som drömmer om att vara idrottare erövra sina podier canada goose dam trillium parka säljes .

Rss • Diskussion Group • Facebook-sida • • • E Twitter Gplus