Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose dam parka sweden

Penguin 2.0. Hur Gäst blogging kommer att påverkas
Blogga gäst är det mest populära sättet att binda. Det fungerade lika bra för de flesta sökmotoroptimerare som bloggare bombarderas med är dussintals mejl om dagen som frågar om de accepterar anonyma inlägg, discount canada goose womens kensington parka red outlet .

Även gäst blogging fortfarande fungerar efter uppdatering Penguin 2.0. jag tror det sätt du bygga länkar genom gäst blogging kommer att förändras.

Här är hur jag tror gäst blogging kommer att påverkas, äkta køb canada goose jakke i sverige .

Ju fler tweets. Facebook gillar åtgärder och även ett inlägg blir det bättre. eller hur äkta canada goose dam parka sweden . Även om detta är sant i de flesta fall har vissa författare varit fusk systemet med hjälp av Fiverr.

För $ 5 kan du köpa mer än 100 tweets. gillar. eller någon annan typ av sociala åtgärder där.

Du vet redan sökmotorer ser sociala signaler för att avgöra rangordningen av en webbplats. men efter Penguin 2.0. tror jag att de kommer att fokusera mindre på den sociala och mer om vem som delar canada goose dam parka sweden . Om någon med ett starkt nätverk av 200 inflytelserika personer (och verkliga) delar din position. vilket kommer att väga tyngre i Googles algoritm dels av någon med ett nätverk av 2.000 spam bots och leverantörer. Om inte nu canada goose dam parka sweden outlet . då snart.

Dessutom kommer Google förmodligen leta efter bevis för att du delar dina egna anonyma inlägg på dina egna sociala profiler canada goose dam parka sweden .För om du inte är redo att tweet eller gillar din egen klient. är chansen att du inte har skrivit en stor post.

Lösning. Skriv bra innehåll som du kan vara stolt ... så stolt att du ska dela dina egna profiler sociaux billiga canada goose dam parka sweden .Suite detta. måste du börja nätverka med påverkare som har en bred social publik för om innehållet är riktigt bra. kan de även besluta att dela den. Du bör också budskapet alla författare som finns i ditt område med populära sociala följande. När du skriver en stor kund. pinga dem för att se om de kommer att Twittra om det. Det är mycket lättare att få dem att tweet eller gillar ditt meddelande är att få dem att länka till den.

Författare rang är mer vanligt förekommande av författare idag canada goose dam parka sweden . Detta gör att Google kan se var du publicerar ditt innehåll och hur väl den gör över nätet.

Om du skriver bra innehåll permanent. kommer Google så småningom lägga mer tyngd på ditt innehåll ... oavsett vad du skriver på webbplatsen.

Samtidigt. om du fortsätter att sätta ut skiten. kommer de att hålla koll på det och devalvera länkarna i ditt inlägg. Det spelar ingen roll om du bloggar på Huffington Post blogg eller okända canada goose dam parka sweden till salu . kommer de att nedvärdera allt som du länkar till om du märker helt enkelt uppmanas att blogga för länkar.

Detta innebär att Google kommer inte bara vara tureplatser. men nu också författare.Lösning. vara ännu mer kräsen om det innehåll du lägger real canada goose jakke dame lang billig . Om du inte vet hur man skriver exceptionellt bra innehåll. ser bloggandet som Copyblogger och Problogger eftersom de lär dig allt du behöver veta om att skriva. Om du vill lära dig hur jag skapar mitt innehåll. kan ni följa mina instruktioner här eller besöka Bloggar hemma guide för din verksamhet.

Du vet redan att de länkar i din författare bio är inte lika effektiva som de brukade vara. Jag har en stark känsla av att dessa länkar kommer att ta mycket mindre vikt än de gör maintenant.En Dessutom kommer Google att vara mer kräsen om vilka länkar de ger en hel del vikt och dem de inte discount canada goose outlet real .

Om du har en rik länk ankare text i första stycket eller två i en klient. kommer denna länk troligen att devalveras.

Om du bara skicka samma gamla grafiken på många bloggar. kommer dessa länkar att devalveras.

Sökmotorer har anledning att göra detta är att det är lätt att få ditt innehåll distribueras över nätet. Det tråkiga är. jag kan betala folk för att bara driva min grafik på populära bloggar som Mashable och Huffington Post och generera tillbaka länkar billigt canada goose mens freestyle vest ... så varför skulle dessa länkar som mycket vikt jämfört med länkar av en författare välkänt som sätter dessa band i hans / hennes redaktionella rummet.

Lösning. Gå inte för de enkla metoder för att stärka banden. utan snarare fokusera på att ge värde.Om du skapar något som är bra. kommer människor naturligt att länka till den. Om du kommer upp med ett kreativt sätt att illustrera ditt innehåll canada goose outlet california dam . till exempel med hjälp av datorgrafik. kommer du att ha större framgång i att bygga kvalitet länkar om du har endast grundläggande datorgrafik eller text. Ett bra exempel på detta är SEO Avancerad handbok. Är en bild som innehåller mer än 45 000 ord.

Webbplatser som alltid länkar till webbplatsen kommer att få ett straff. Google vill du länkar på många platser. helst de som är auktoritativ. Om du skriver bra innehåll köpa köpa canada goose jacka från kina . kommer du naturligtvis göra.

Till exempel har jag en länk på Wikipedia. Forbes och några andra vederhäftiga hemsidor mycket ... Det är inte för att jag är Google Play canada goose outlet stores priser . men eftersom dessa platser ger utmärkta informations.Alors varför inte länka till dem om det gynnar dina läsare.

Webbplatser som också visar relevant innehåll kommer att straffas. och deras länkar kommer inte bära mycket vikt. Till exempel, canada goose jacka naturkompaniet sweden . varför en hemsida om hundmat är kopplad till en avlöningsdag lån webbplats. Det bara inte vettigt.

Bloggar som växer skräppost länkar i deras innehåll kommer att devalveras. Om du gör det en eller två gånger. men jag tror inte det kommer att bli ett problem. men om du gör det på regelbunden basis. kommer det verkligen skada dig så småningom.Lösning. När plocka en plats till gäst-blogg. se till att du väljer en som inte länka till spam webbplatser. men är mycket relevant. När du skriver din klient. visa lite kärlek genom länkar till andra webbplatser som kommer att gynna dina läsare ... även om den andra platsen är din konkurrent.

Har du någonsin märkt att i många fall när man pratar om dig eller din hemsida. de inte länka till dig. Detta händer ofta med mig. speciellt när det kommer till bloggar myndighet.

Forbes. och de flesta nyhetssidor som nämner Quick Sprout. fortfarande inte länka till webbplatsen.

När jag gjorde en sökning och tittade igenom de senaste 100 webbplatser som citerar mig. jag har märkt att 29% av den tid de inte har en länk till min webbplats.

Om du gör ständigt Inlägg kunder och länk till din webbplats. kommer det att skada dig i det långa loppet. Google vet att anslutnings procentsatser är naturligt. och om du inte passar in i det intervallet. jag tror att det kommer att skada dig.

Lösning. Inte alltid länka till din webbplats. Skriv bra innehåll för att du vill utbilda människor och dela vad du appris.Cela bör också bidra till att förbättra de webbplatser rapporterar att du nämner och länka dig till platser du nämner och länka tillbaka.

Några av förändringarna som jag nämnde ovan kan inte förekomma i Penguin 2 canada goose montebello parka womens black Sverige .0. men det är de som jag tror kommer att vara i uppdateringen av algoritmen.Om de inte är. jag tror personligen Google så småningom kommer att genomföra canada goose jacka stockholm butik herr .

Vilka andra förändringar gör du med Google Penguin 2.0 canada goose dam parka sweden .