Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose constable parka men priser dam

Å andra sidan
Förra helgen var en av mina få sociala åtaganden säkrade året online canada goose constable parka men priser . en konvention som heter Radcon. Det är en fråga om tre dagar fulla av vänner och roliga och minnen. Från slappa runt. diskutera "stora saker" med främlingar och familj. Distribution lite visdom jag har samlat i mina decennier en beundrande skara nya ansikten. och samla sig detsamma av andra.

Det var den 22. a sådant årliga sammankomst. och jag har ännu inte missa en en. Jag ska vara ärlig. har det varit år då jag bara inte vill vara där canada goose constable parka men priser . Där jag vandrade på den andra dagen av showen undrar hur mitt liv hade kommit till denna. Jag var nu en av de gamla killar som har något att göra. men arg hela tiden. och det faktum att jag var 29 år gammal inte riktigt verkar vara ett giltigt övervägande.

Den dagen. i stället för att packa min lastbil och kör hem. satt jag i stället och spelade ett spel med en vän canada goose constable parka men priser barn . Jag hade drycker / middag med en annan uppsättning av släktingar. och så småningom jämnas de grova kanterna på min helg. Sedan dess har jag aldrig ifrågasatt igen min fortsatta närvaro.

I Radcon. För de övriga 362 dagarna på året, canada goose sweden priser . tog jag bort det mesta från livet av ett okonventionellt kongressman. En del av detta avstånd är att jag inte betalt för att delta i dessa årliga möten 20+.En annan del är att jag inte är riktigt mycket intellektuella värdet av de flesta av dessa händelser. En lokal utställning i synnerhet faktiskt tillför negativt eget kapital i mitt liv mig besviken månader i förväg och göra mig fråga en massa saker om mitt valda yrke.

Ett tredje skäl till varför jag inte längre en så synlig närvaro är boisson.Je verkligen kan inte festa som jag en gång gjorde. och som några av er som läser detta kanske minns canada goose constable parka men priser . Jag tycker festa hårt köpa canada goose constable parka men priser . Jag ser ibland i sitt slag i spegeln canada goose constable parka men priser . minns hans hårda laddning inställning till livet och tar inga fångar attityd som har tjänat honom väl canada goose constable parka men priser säljes .

Honom. mig inte. Eftersom molekylerna i denna rotation ungen ur min kropp länge sedan äkta canada goose outlet hamburg . Allt som återstår av den man jag använde är slumpmässiga bitar av kol arrangerade ledande mönster som utgör mina minnen tillsammans. Det finns många av dem som sparkar runt den skadade hjärnan till mig. och mitt liv är så mycket bättre för resan. Men elektro prat. minnena av årets konferens är inte annorlunda än 1992 canada goose store paris se , canada goose banff parka herr .

Så varför göra skillnad. Jag borde inte ha varit både roligt som jag en gång var. och även känna sig lika låg för att vara där discount canada goose stockholm butiker . Det är inte alkoholen i sig. jag har fortfarande en chockerande hög tolerans för grejer. Detta är innebörden jag tillskriver att detta har förändrats.Det är inte längre en del av min lycka. Jag är inte fly mitt liv. kom jag. Jag vet vem jag är. och mer eller mindre vad jag vill vara. Jag accepterar mina brister och fira mina olikheter, buy canada goose jacka kort säljes .

Så bortsett från souvenirer. ekonomiska överväganden canada goose fake eller ekte priser . och alkohol (som alla kan skickligt tillhandahålls av andra). den främsta anledningen till att jag inte "gå runt" är att det är bara så Jag kan ta andras liv innan jag kommit nära. När jag ser någon som behöver prata. jag har mer eller mindre till en écoute canada goose lodge jacket men herr .Regarder någon snubblar i korridoren som en ung utlöser mina kol mönster i samband med din nära leder mig till en plats för säkerhet och healing. och sedan ska jag efter dem för att se om de kommer ihåg sitt rumsnummer. eller hur många fingrar jag höja.

Jag var inte dödad inom loppet av en döende planet och inga radioaktiva utbyte med lokala livsformer har gett mig stor makt för att rädda världen canada goose outlet i danmark 2015 . Jag måste göra en konversation i taget. och andra bör vara mer eller mindre i samma utrymme som jag Utbyta det själv är utmattande. och jag tillbringar ofta minst en vecka efter en konvention stressad. sjuk. och inte roligt att vara runt.

Och ändå. folk säger till mig att jag är en cool kille i tre dagar canada goose chilliwack parka 7950m black barn . dela historier om saker jag gjorde med dem och för dem canada goose shop stockholm herr .Ibland skulle jag vilja träffa den person som finns i deras koldioxidutsläpp. Andra gånger. jag vill be om ursäkt för att acceptera en sådan värdefull fastigheter. I slutändan. är allt jag kan erbjuda detta canada goose constable parka men priser .

Vid en konferens. se det bästa av mig. Även när jag är på min värsta. Jag är inte där för att släppa eller att blåsa full fart. jag är här för att jag vill vara. Jag måste vara en del av världen. även om jag inte riktigt gillar mycket.

Så bli inte alltför förvånad om du får en glimt av mina lerfötter. Jag är bara här killen. du vet. Den som kämpar lust att krypa under täcket och gör dig redo för action nästa år.

Vi ses där.