Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose chilliwack storlekar priser online

Platt konstruktion anpassning
Med ett nytt år kommer en ny trend växer fram rehashed och ibland inom designvärlden och i år är det annorlunda. En trend som visas på många ställen är platt design.

Långa sidor ritningar med hjälp av stora fotografier eller illustrationer i stället enkla färgade bakgrunder trender för 2013 är redan flyter i och används i öser doser. Platt design används i iPhone-program. Windows 8. Windows Phone. webbdesign och mer.

Platt design fokuserar på mindre lutning användnings. fokus på användbarhet. tydligt gränssnitt och subtila färgpaletter.

Trots vad du kanske tror det platt design trenden är inte ny. I själva verket har det använts ett par år sedan. men i reklamfilmer äkta canada goose chilliwack storlekar priser . annonser mot ökända Apple iPod. och detta är bara en av de mest anmärkningsvärda användningsområden. Microsoft kan säkert vara en av de första att börja använda platt design i den tekniska enheten. Zune canada goose chilliwack storlekar priser . Trots misslyckandet med Zune på teknikmarknaden Microsoft underhålls med införandet av platt design i Windows-telefoner. även Google kom in i handlingen canada goose chilliwack storlekar priser billigt . Nu platt design gör ett framträdande. inte bara på webbplatser utan även gränssnittet av dina favorit mobila applikationer.Nu några av er kanske undrar varför någon skulle använda platt design inom deras hemsida. tillämpningen av telefonen eller ens grafisk design projekt, canada goose montebello parka dam black säljes . Vi lever i en värld av progressiv tekniska framsteg är det förståeligt att vi tar 3D till en helt ny nivå. När allt är inte det canada goose chilliwack storlekar priser . när vi går från däck med stenhjul. För att lugna rädslor. kan jag försäkra er om att användningen av platt design inte är ett steg tillbaka. I själva verket är det ett steg framåt oavsett hur kontroversiellt vissa kan se platt design soit.Certains anser även återväxande trend är något revolutionerande. men eftersom det fortfarande är i början av året inte kan fastställas så snart .

Även om det finns frågor som har tagits med en platt design används av webbdesigners. problem med användbarhet och upptäckten nämna några. det finns fortfarande upsides till trenden. Att använda mallar rätter är inte bara en uppfriskande paus från en värld som är så van vid de 3D-objekt i platt utrymme. men det ändras också utseendet på din slutliga utformningen. Platt användning av design tenderar att ge din webbplats och app bestämmelser akut och rent utseende stockholm canada goose chilliwack storlekar priser .Glöm inte att nämna att det är mycket snabbare att utforma en webbplats med en platt design som är med 3D-objekt eftersom det inte finns något behov av att krångla med CSS-egenskaper. Ritningar rätter kan också kopplas sömlöst med andra designtrender utan att ge dig en rörig resultat canada goose chilliwack storlekar priser .

Platt konstruktion tenderar att delas in i två kategorier canada goose chilliwack storlekar priser dunjacka , canada goose jacka kopia dam . både som kan ses på hemsidan och UI ansökan. Det är "sant" platt och nästan platt design designen. Vad är skillnaden mellan de två. Jo skillnaden är helt enkelt huruvida bilden och elementen är platt billigt canada goose yuki matsuda . En bild eller ett objekt som har en verklig platt design kommer att genomföras i enkla termer "platt" real billige canada goose jakker til damer . Det blir ingen skillnad mellan elementet och bakgrunden på den är tillverkad på köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr .

Samma element som har utformats för att vara nästan platt är just det. nästan platt. Dessa fick subtila skuggor och även eventuellt andra attribut såsom lutningar och lysande effekter. Även om dessa tekniker läggs subtila de lätt kan urskiljas från bakgrunden billiga canada goose alberta vest . Båda har sina egna distinkta utseende så subtil så det är formgivaren att avgöra vad som fungerar bäst.Den enda skillnaden är att den nästan platt design tillför ett mått på djupet för att tillåta användare att veta vad objektet är interaktivt och inte bara en illustration.

En sak att notera om användning av platt design är att den förenklar konstruktion och i de flesta fall kan och kommer att ge din design en minimalistisk känsla och layout. Med icke-dekorativa element inte bara spara utrymme men tillåter användare att enkelt navigera på webbplatsen eller programmet och för att fokusera sin uppmärksamhet på det som verkligen betyder något.

Med väljer att använda platta designen. är designern kunna kanalisera kreativiteten oftast tilldelats utformningen av 3D och CSS element infunderas i andra viktiga faktorer inkluderar färg. negativa utrymme, real canada goose outlet i danmark . formulär och typografi. Du kanske märker att de mönster som presenterar det designen är platt eller nästan platt ofta beroende färg. Dessa färger är ofta ljusa Canada Goose Mystique Parka grafit dam se . kompletterande och används i stora portioner för att dra uppmärksamheten till sig. och det är sant platt design förs. kommer de att vara fria gradienter och skuggor. De geometriska former. oftast cirklar och kvadrater. används och de har. skarpa rena linjer hålla det enkelt. medan det negativa utrymmet används bäst i designerns förmåga att hålla utseendet så minimal som möjligt buy canada goose youth expedition parka .Glöm inte att nämna att det belyser det faktum att den platta designen gör för bättre läsbarhet canada goose herren weste billigt . Sans-serif typsnitt väljs ofta över den andra för att flyta med den design som de tenderar att ha specifika egenskaper. rak.

Medan den platta designen trenden inte kommer att vara av intresse för alla är det en teknik som regelbundet görs rundor och kommer säkert att vara där för några temps.Design maträtt kan vara en snabb arbets runt om du gör är inte ett fan av mest dynamiska 3D-esque utseende Canada Goose Heli Arctic Parka svart herr billigt . men som alla saker i designen. den har sina brister canada goose chilliwack storlekar priser . En anmärkningsvärd utelämnande är UX avdelning som Windows 8 var ett offer så platt användargränssnitt gjorde det omöjligt för användarna att urskilja huruvida ett objekt är interaktiv eller inte. Trots dessa frågor den platta design teknik bör ha fälla eftersom det är. som tidigare nämnts. en trevlig frisk fläkt till design-community.