Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose chilliwack bomber dam priser

Olja för blåbär
I juni Europeiska centralbanken (ECB) den negativa inlåningsräntan för banker i EU. Anledning och motivering utsågs till ECB enligt följande.

"Det är en uppgift för ECB är att säkerställa prisstabilitet genom att hålla inflationen under men nära 2 procent på medellång sikt. Liksom de flesta centralbanker. kan ECB agera på inflationen genom räntor. Om centralbanken vill motverka de höga inflationsökningar i allmänhetens intresse och göra det dyrare att låna och mer attraktivt att spara. Men om vi ska kunna motverka den låga inflationen minskar räntan.

Eftersom den förväntade inflationen i euroområdet väntas förbli klart under 2 procent under en lång tid. styrelsen bedömer behovet att sänka räntorna. ECB har tre priser stationsförvaltare. utlåningsfaciliteten för lån till banker över natten. de huvudsakliga refinansieringstransaktionerna och inlåningsfaciliteten billig canada goose chilliwack bomber dam priser . Den huvudsakliga refinansieringsräntan är den ränta till vilken bankerna kan låna från ECB regelbundet canada goose chilliwack bomber dam priser . Räntan på inlåningsfaciliteten är den ränta som bankerna får när de är parkerade medel från centralbanken. De tre priserna sänktes.För en penningmarknaden där affärsbankerna lånar ut till varandra för att fungera. är dessa priser inte ligger för nära varandra autres.Comme inlåningsräntan redan är låg på 0 procent och refinansieringsräntan till 0.25 procent. resulterade i en minskning av refinansieringshastigheten till 0.15 procent deposition hastigheten sänktes till - 0.10 procent för att bibehålla denna korridor canada goose chilliwack bomber dam priser 2015 .

ECB skrev sedan vidare att investerare inte behöver oroa sig för det eftersom de inte är "direkt berörda" är bara banker som investerar i vissa konton hos ECB som måste betala ... I Samtidigt erkände ECB till kommersiella banker. naturligtvis canada goose chilliwack bomber dam priser . kan "välja att sänka räntorna för spararna köp canada goose chilliwack bomber dam priser ." men det är positivt för då de "konsumenter och företag att låna billigare och hjälper till att stimulera återhämtningen Ekonomisk ".., canada goose online butik Sverige .

För "på en viss marknad räntor på sparande i utbud och efterfrågan canada goose chilliwack bomber dam priser . Låga räntor på lång ekonomin. till exempel till följd av låg tillväxt och otillräckliga investeringar intäkter" ... därav beslutet att räntorna för ECB "i slutändan gynnar investerarna eftersom dessa beslut kommer att stödja tillväxten och skapa en miljö där räntorna gradvis kan återgå till högre nivåer" .Wise som ECB. s svar på den tiden var det självklara följdfrågan. "Varför straffa sparare och belönings låntagare.

"Huvuduppgiften för en centralbank är att göra det mer eller mindre attraktivt för hushåll och företag att spara eller låna. det är inte på straff eller récompenses.En sänka räntorna. vilket gör det mindre attraktivt för människor att spara och attraktivt att låna dem. uppmuntrar människor att ge centralbanken mer pengar eller investera. Om en centralbank canada goose chilliwack bomber dam priser på nätet . dock räntehöjningar har stimulerat istället för människor att spara mer och låna mindre. vilket kan hjälpa till att kyla en ekonomi med hög inflation. Det är inte bara ECB som gör på detta sätt. alla centralbanker. "

Ok klartext sagt. ECB. För tillväxt fortsatte vi. måste vi låna mer och spara mindre billigt Canada Goose Constable Parka Dam Röd . Det finns bara ett litet problem med det. För att ha oändlig tillväxt krävs oändliga resurser att ta hand om ett oändligt antal människor som annars skulle behöva dela en kaka (planeten jorden) med resurser per person. men med fler och fler lån personen mindre ...

Ofrivilligt dras parallellt med utvinning av olja idag.Med samma logik som används av ECB canada goose ontario parka Sverige , canada goose montebello billigt se . skulle det innebära att det helt rätt att använda mer och mer energi för att få en mängd mindre energi att dela ombordstigning kommer vi inte att nå en punkt där mer pengar inte nämner billigare energi.

Det är tyst. ECB skulle dire.Il Skriv bara den lilla och nollor på datorn canada goose barn outlet säljes . så att vi inte bara framkalla oljeriggar. oljebolag kräver oändlig avkastning på eget -vi väcker också en stor och billigare mängder olja i jordskorpan canada goose down vest men barn . Den underbara värld cheap canada goose white fur fake .

Någon slog historieböckerna och börja undra hur banker och lån började undra kanske om de hade alltid varit så klok och framsynt ...

Titta på videon nedan för en sammanfattning ... Canada Goose Camp Down Hoody Svart Dam barn , discount canada goose jacka online shop .

Men om bankerna inte vill använda mer guld eftersom det begränsar hur mycket pengar de kan skapa ur tomma luften och de kan inte sätta in pengar med ECB gratis. vad.

De kan inte hålla mer pengar och väljer att inte låna ut pengar till en annan.

Nej. säger ECB canada goose online store europe 2015 . bankerna väljer att inte göra. klok ECB beräknat att.

"Om en bank som håller mer kontanter än nödvändigt skyldighet diskretion och om det inte låna ut till andra affärsbanker är de enda två alternativ..Investera pengar på ett konto i centralbanken eller hålla kontanter är dock inte gratis att hålla kontanter eller -. inte minst eftersom det kräver en säker lagerlokal där pengar kan lagras Så det är osannolikt att någon bank väljer att göra det. är det mer sannolikt att antingen bankerna låna ut pengar till andra banker eller betala en negativ inlåningsräntor .. "

Cirkeln är sluten. de kontantlösa samhället ligger hjärt svenskar till ECB och andra banker verkligen ett bra exempel peka på. Här lånade och konsumeras färskt så det är mycket trevligt att en win-win.

Nu. om folk fortfarande väljer att inte använda sin lånade öre trots Black Friday. och liknande ceremonier för att fira världsreligion "ovärderliga tillväxt". det finns alltid knackar på IMF andra trollformler i hatten.

Tvivlar på att någon. Den ECB've fortfarande fick svaret canada goose online shop de säljes . Eftersom vi inte kan göra att Schweiz i morgon rösta för att begränsa mängden pengar som en bank kan skapa utan koppling till verkligheten. Särskilt i form av något som kommer att ta och finns i begränsad ... guld till exempel.

Nej. nej canada goose chilliwack bomber dam priser . begränsar vi utrymmet för centralbanker och kommersiella banker att hantera kriser som skapats hmm ... Jag vet inte riktigt ihåg. men tror att det var något mycket guld och olja .. .Tänk om sig själva och lyssna på Financial Sense glad lördag program som specifikt berör Schweiz Golden initiativ och att inlåningsräntan lånet negativ ECB.