Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose children barn canada goose children barn, canada goose children barn, canada goose vest med pels rea online, real canada goose heli arctic sverige, köpa kjøp billig canada goose jakke barn, canada goose drake buy 2015 dam, Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Vit Dam herr, canada goose discount sale rea Sverige, canada goose salu priser billigt, discount canada goose nelson billigt
5 4.7 1 642 412

canada goose children barn

Nationell framsteg trots en stram budget
Virginia Commonwealth University tar snabbt sin plats som en av de 50 offentliga forskningsuniversitet i landet. Det är en kredit till påtaglig enhet real canada goose heli arctic sverige . fokus. engagemang och talang av mina kolleger lärare och personal och studenter på alla nivåer köpa kjøp billig canada goose jakke , äkta canada goose girls jacket jackor . inklusive ledarskap och engagemang för kvalitet och framgång höja vår profil National.

Våra framsteg är särskilt anmärkningsvärt med tanke på den strama budgeten VCU har inför under de senaste åren. Medan det har aldrig funnits en tid då vårt universitet var i nivå med de resurser canada goose children barn . har finansiering under de senaste åren varit historiskt låg canada goose children barn . Detta kräver vårt engagemang för åtgärder för att förbättra intäkterna för VCU canada goose children barn barn .

VCU ekonomiska förhållanden står inför som är unika i Samväldet. VCU är hedrad att vara en av de fyra institutionerna Tier III Virginia. Tillsammans med dessa andra institutioner - University of Virginia. Virginia Tech och College of William and Mary - VCU är också ett nationellt forskningsuniversitet. Till skillnad från våra konkurrenter. men vi tjänar den största staten i population av studenter på de lägsta terminspriser mellan institutioner Tier III.

Detta lämnar mindre pengar per elev för att investera i en lärande upplevelse som måste vara i världsklass.Som ett statligt universitet. arbetar vi hårt för att hålla terminsavgifter i staten för de första ner doktorander. Med gott samvete, canada goose päls 2015 Sverige . måste vi också arbeta som flitigt. direkt. för att se till att program och utbildningstjänster är effektiv och meningsfull.

Medan vi är tacksamma för att vi kommer att se en liten bula i de medel som tilldelats av staten. förblir vår finansiering nästan 52 miljoner under 2008 års nivåer och kommer inte att kompensera för små inévitables canada goose drake buy 2015 .De kostnader avgiftshöjningar undervisning och avgifter kommer att generera intäkter canada goose children barn . men vi kan inte räkna med dessa medel för att kompensera de finansieringsbehov på annat håll canada goose salu priser . Dessutom har vi ännu inte börjat känna av effekterna av kvarstad på vår forskning företagande Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Vit Dam herr . som kanske borde upp till $ 21.000.000 och kunde kvarstå under de kommande åren i alla universitet.

Under de kommande månaderna måste vi fortsätta att ta itu med de allvarliga frågor om vår budget. vad som är och inte är nödvändigt för att uppnå våra ambitioner. och förstå att vi måste fatta viktiga och konkurrenskraftiga alternativ som inkluderar utforska effektiviteten och dela mellan enheterna canada goose children barn . omfördelningar inom vissa områden och ökar fokus på lämplig marknadsintäkter.Våra finansiella prognoser blir tydligare när 2013-14 budgeten presenteras för styrelsen för besökare nästa månad discount canada goose nelson . och jag kommer att ge en uppdatering efter mötet äkta canada goose children barn . Samtidigt fokuserar vi inte bara på att minska kostnaderna. men stigande inkomster. men vi kan. Till exempel arbetar vi flitigt med VCU stiftelser för att effektivisera och maximera avkastningen på våra personalinvesteringar. utnyttja vår kollektiva storlek i en konkurrensutsatt internationell finansmarknad canada goose children barn jackor . Vi försöker också att kombinera interna resurser och ansvar om det är vettigt. och eliminera projekt eller program som inte främjar vår dagordning som en nationell forskningsuniversitet. Jag är också fokusera mycket av min tid som möjligt på att bygga relationer och externa samarbeten, äkta Canada Goose Baby Bunting Blå säljes . bland annat insamlingar och andra möjligheter till resursuppbyggnad.

Trots dessa pågående ekonomiska utmaningar förblir jag fast besluten att ta itu med frågor om fakultets och personalens löner i årets venir canada goose discount sale rea .Mes kollegor har arbetat för hårt för länge för det här problemet kvarstår.

Tack så mycket för ert anmärkningsvärda framsteg under de senaste åren. Medan vissa av de leanest gånger i historien om vårt universitet. körde du engagemang till nya höjder som en institution med ett nationellt och internationellt rykte för kvalitet köpa canada goose children barn . canada goose vest med pels rea