Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

Canada Goose Chateau Parka grafit Herr

Månad. Maj 2013
Aaaahhhh. nu har jag ett sommarlov .. Som jag ville för henne. Jag ska fira med ett glas vin och vitt salt pinnar i svingen på terrassen. med utsikt över betesmarker. .)

Nu har du bild bomb på mig när jag hoppar och Kazanova Pampas. Det var inte planerat. jag hoppade mig med New medurs tills Monica. och naturligtvis kameran, buy canada goose dame paris . Så medan jag ersatte hästen till Pampas och Marie tog sig tid att komma och apparater AXA mig .) both've el verkligen sina telefoner men tar bilder samt en kamera. Hur. då de är både där och skjuta mig .)

Nya fungerar fortfarande bra med det nya bettet. men idag äkta Canada Goose Chateau Parka grafit Herr . hoppade han av en slump. hoppade vi bana med många svängar och högst 1 meter pysty men han hade inga ben till det riktit ensam. Annors har det varit ganska bra och stannade lugn.
Här är vad det såg ut

Pampas var riktigt lat i början när vi hoppade sänka hinder och många varv men sedan när vi hoppade pystyn som uppgick till 1 meter så han vaknade. Jag frågade Monica att höjja 1.10cm och där. hoppade han bättre. Jag är så stolt över hur långt jag har kommit och pampas med skopan.Jag kommer alltid att minnas som barn och hatade att hoppa. jag trodde aldrig att vi skulle kunna hoppa så högt som 1 m Canada Goose Chateau Parka grafit Herr . Nu hoppar han premier10 utan problem och med stammen till hindret. .)
Mina Pampas skulle vara bara en följeslagare häst åt Nova blev min favorit häst hoppa.

Idag hade jag en fantastisk tid här på gården. el själva verket var det Elegia Kazelgia och underhållande gäster. och inte minst Camilla Sundman och Christopher Wegelius. För er som inte vet hästen Elegia Millan. och det är Wegelius som hämtade Ellu till Finland från Ryssland. sedan sålde den till Millan. .)
Det är alltid trevligt när de kommer på besök då och då Canada Goose Chateau Parka grafit Herr barn .

Fördröjningen till en helt annan sak .. Spinki SÄLJS .. och förmodligen rör sig redan i slutet av september. Det kommer vid en konkurrenskraftig löpare och inte långt härifrån. nämligen Salo. Så vi ska gå med det på tävlingarna här. Canada Goose Chateau Parka grafit Herr .)
När det gäller Kazstella jag alltmer övertygad om att jag inte kommer att sälja den äkta Canada Goose Chateau Parka grafit Herr . det är så vackert och har en mycket stark rumpa så jag tror det kommer att bli en bygel. men var tvungen att vara bra nu bara sätta en annons på sin .(

Det fanns inga lopp för oss i helgen. höga pampas Jojo både torsdag och lördag. och mest sannolikt att det kommer att bli igen i morgon. så att risken för racing idag var helt uteslutet , canada goose parka discount 2015 säljes ..Vi får vänta två veckor när de placeras i Broby V-NO Canada Goose Chateau Parka grafit Herr .Jag var ute och köpte slickar Lojo idag och kunde inte motstå att köpa en liten röd lampa åt föl grimma shettis Kazelgia. prinsessa så säkert du behöver .) klarröd
Sen hittade jag en regnrock för henne AXA Canada Goose Chateau Parka grafit Herr barn . som är gjord för hundar vad väger en canada goose jacka säljes . men när det är så litet att det inte kan bli ännu hästtäcken .)

Även shettis föl grimma så jag hade det på det sista hålet som skall hållas till det. Det är den enda som fortfarande så stor att jag inte vågar bära i hagen utan uppsikt. Så det är löst ..
Den lilla flickan sa ingenting när jag gör sitter på hans täcke el tog d. tarrorna för buller när du drar upp real canada goose junior . men hon reagerade inte alls. Det faktist orädd.

Då kan hon redan lyfta alla fyra hovar när du ber. övade han Monica med henne .. Det lärs ut i början, real canada goose outlet authentic . har Kazstella ännu inte haft omslaget men jag ska prova det här i ganska dag.

Lite fler bilder som Linda tog igår
den första en perfekt bild av prinsessan. särskilt huvudet.

Jag tar bara ett bastubad ... PLATSEN .. canada goose jacket real vs fake säljes . Han lyckades till och med för att vara mer på insidan än jag .) Det är så söt min lilla katt league stål när det blir alltid med dig överallt.Tja. det var inte vad jag skulle skriva canada goose ocean rea . hade vi idag Ellu. Elli. och Spinki Kazstella i grönt pâturages.Linda och jag höll spinki och Ellu så att fölen fick spela canada goose montebello parka dam black säljes . jag vågar inte släppa taget fortfarande tillsammans eftersom jag inte litar Spinki. är det ganska aggressiv så rädd liten bris Elli .)

Det är bra och Elli var den som var den svåraste av allt canada goose jacka kopia dam . hon kom för att hälsa Spinki och Kazstella medan kazstella var lite frönis och gömde sig bakom mamma..Den mindre var den modigaste burken -Var Pappa hade lite karaktär. .)

Det bästa de gör efter att de har varit igång energin i sig. som visas på bilderna ovan .. De båda gillar mycket att bara springa loppet. men detta är deras belöning. Två av dem vet vad som väntar efter att jag hoppade ner och sätet kvar. De traskar direkt till sandlåda .) Så vi var och galopp arbete idag billiga canada goose solaris parka svart .

Imoron det kommer att hoppa med dem båda köpa canada goose jakke sverige . och på kvällen. Pampas täcka SG Barbiq. Har fortfarande inte vet att jag är med Ms. Pantsus utbildning i juni hölls i Broby.Bara vet inte vilken häst jag ska ta med mig. ......... Tja. jag har lite tid att tänka på det igen.

För en förändring. kommer jag att skriva om Kazanova. inte hennes bedårande flickor Canada Goose Chateau Parka grafit Herr .)
För ungefär en vecka sedan skrev jag att jag skulle ta med honom eftersom han inte kunde ha. sedan dess. det var mycket trevligt på alla sätt. lydig. lätt att montera. hoppade väl .. . Så det du ser. ibland måste du påminna hästen vem som bestämmer.
Diagram