Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose chateau jacket säljes canada goose chateau jacket säljes, canada goose chateau jacket säljes, canada goose jacket online 2015, canada goose butik kbh billiga återförsäljare, canada goose jackets sweden 2015, cheap canada goose outlet stores, buy canada goose jacket trillium herr, canada goose trillium xxs black se säljes, discount canada goose trillium billig säljes, canada goose europe shop billiga
5 4.6 1 663 488

canada goose chateau jacket säljes

Glädje och lidande genom gatorna i Barcelona
När dagen kom. men dagen för Rader. Sedan saknade 17 dagar för maraton Barcelona. ​​satte jag i en Facebook-nedräkning och varje dag jag uppdaterades. Den Twitter-konto var sista maraton dagen och hängde motiverande filmer, real canada goose trillium parka billig dam . för mig och för andra har vi inför finalen. inklusive min favorit. min vän Lucho Runner.

På måndagen var det dåliga nyheter. förlusten av en kär vän Paco. och beslutade att ge vår kärlek och tillgivenhet i maraton. Veckan gick med färre nerver än väntat. men ser fram emot varje dag som gick. fotografera de blå linjerna som indikerar vägen maraton. ingen parkering underteckna den dagen. har sett reklam maraton buss etc. allt som har vuxit denna illusion och leendet som drog på mitt ansikte. det var som när man är ett barn och du förväntar dig att få hem Magi. Barcelona förvandlades för att rymma cirka 18.000 löpare som kommer till staden i världen.

På fredagen åkte vi till Felix och jag tar tillbaka. men som alltid. tillbringade vi en rättvis och sammanhängande snabbaste löpare. den här gången felet var mitt. bestämde sig för att bli en tidigare maraton ben massage den dagen och det var gång vi besöker var låga. ca 30 minuter. samla rygg och besöka fyra montrar.Veckan var ganska bra. men ibland saker inte går som planerat och det liv du är lite mer komplicerat. Resten av tiden vi skulle göra i maraton och oväntade veckan min son faller feber lördag eftermiddag. en tuff psykologisk slag för mig. min fru och barn skulle inte komma till den viktigaste tävlingen på året. Min far under tiden. bekräftade att det skulle vara på 06.00 efter jobbet. liten man sju timmar på nattbussen och kom till mig och hjälpa mig i det jag inte kunde sova.

På natten innan sängen. jag får ett samtal. min vän Lucho Runner ringa mig via Skype. våra kontakter var för Facebook. Twitter och WhatsApp förra veckan. men nu hade vi möjlighet att tala. Det var bra. vi pratar om maratoner. tävlingar, billigt äkta canada goose jacka . filmer och vi hade några skämt idag. En av de bästa moral injektioner avgångstider äkta canada goose chateau jacket säljes . är mycket viktigt för mig och Argentina.

Han ringde min far och jag började förbereda mig estrenábamos nu nya team jersey. blå linne med vit logotyp. När alla redo gick att kyssa min dotter som fortfarande sov. och sedan gick jag till mitt rum där min fru var med lite. sa jag adjö till henne. upphetsad. jag önskar er lycka till med denna bild jag förberett att lämna huset och gick till tunnelbanan.Kolla in var vid 08.30 och till min förvåning vi kom en timme innan vi beslutade att ta itu med en bar i den parallella och tog något med Felix och hans vänner. vi tittade lite TV när F1 var huvudperson. Jag tog på toaletten och nerver började gripa mig. minuter flög och innan jag visste var 08.10 ET vi fortfarande fanns. Vi sätter lådorna. satte vi ett svart band i minne av mor Paco. gjorde vi de obligatoriska foton och sa adjö till min far en stor kram. eftersom jag ledde mot utgången. jag hade en sista trodde för min fru och synd.

Jag började lite stretching inne i lådan. nedräkning och sång Freddy Mercury med Montserrat Caballé. Barcelona. ​​ringer inte. börjar röra alla löpare där framför mig. jag ställa klockan canada goose chateau jacket säljes . titta bälte med geler som tryggt och börjar att öppna en liten lucka mellan cyklisterna vid fronten. några meter innan de passerar avfarten bågen börjar sång Barcelona är push jag behövde att starta.

Första meter börjar se min far. men med så många människor är en omöjlig uppgift och ägna mig åt det jag hade att göra. springa och idag ska jag äta för mycket. koncentration och försöka hålla en takt av 4 ' 30 "Jag korsar Spanska trappan och Piazza fick de första 2 km.Sants Street. även om det är lite uppförsbacke. är nu omärklig. och tid att följa relativt facile.Tourner kvar på Avenue de Madrid och fick en bit av Numancia att hitta Travessera de les Corts. här kom till Camp Nou Camp. men är inte Messi och Puyol. FC Barcelona eller någon att uppmuntra oss med hur många gånger jag har varit att uppmuntra kampanjen. lol. Vi ger en återgång till fältet och montera av Joan XXIII i jakt på Diagonal. i år har spelat ner och ta tillfället i akt för detta avsnitt för att gå lite snabbare och slå några sekunder av klockan canada goose chateau jacket säljes Sverige .

Jag närmar KM 9. vi är nu Avda Sarria canada goose chateau jacket säljes . passa på att ta min första frosten. allt är i ordning billiga canada goose chateau jacket säljes . jag vill undvika eventuell förslitning och försöka utvidga allt du kan vägg. även om att arbetet var under veckan onsdag började jag last hydrater och depositioner krävs.

Vatten Cojo. och bege dig till gatan Tarragona. finns det möjlighet att träffa min far. gatorna är trångt och animering. alla hjälpa till att hålla leende. Jag ser min far nästan av en slump och jag möter Gran Vía. är nu platt och en bra sträcka. ca 2 km. canada goose chateau jacket säljes . Tills Passeig de Gràcia. väl där spelar klättra. en halv mil. och slår på Rossello nådde 16 km och ner Sardenya gå förbi en av de viktigaste monumenten i Barcelona. ​​Sagrada Familia canada goose chateau jacket säljes online . här jag söker en vän Paco nu vara en del av cykeltur och ta några bilder. inte hitta den.

Sigo av Valencia och anländer till Avda. Meridiana. nu måste lida lite. klättra lite över 2 km.et benen börjar känna sig trött. jag når 20 km och sväng tillbaka Meridiana men den här gången rör ner och gå under halvmaraton arken. Med så många människor som jag har läst följande tecken. "Chuck Norris har aldrig springa ett maratonlopp" omöjligt att inte le.

Jag vet att jag måste ta det bryta ner Meridiana för att spara tid så när jag ser mer oundvikligt. väggen. försöker att inte tänka. jag är alltid rätt och gå för 24 km på Gran Vía. jag är nära Prim och förra året vid denna punkt började lite kris. för nu men jag är trött och även om det fortfarande finns krafter. Dessa tankar är på en mäklare mellan människor. ger mig en fråga. "Jag säger dig. jag känner inte dig" nej. jag kan inte tro. Alfredo .... hända mig och börjar undra. Hur mår du. Hur mår du. Du behöver inte prata och jag pratar ....Vi vet inte hur contestase ville utan att tala. ha ha ha. en riktig spricka. slutar inte klappa varje gård hade ett ord från honom som ledde mig närmare målet. Top Diagonal. men i år har inte gått fel. Alfredo bredvid mig i slutet av gatan var säker. min far. men här hade en enastående tanke. min vän Carlos berättade han trodde Diagonal honom under nedladdning. är inte en svår sträcka. men efter 25 miles på ett bra tempo. är som att klättra branta sluttningar. och tillsammans med Alfredo bredvid mig blev det bästa av gels.Atteignant nära Torre Agbar Jag såg äntligen Paco canada goose europe shop billiga . med sin cykel. hjälm och kamera i högsta hugg. var det dags att visa min kärlek. sprang den dagen med oss.

Jag såg min far jag log. jag visste att han skulle uppskatta. förra året som han led av att se mitt ansikte på detta avsnitt och jag var bra idag. även om jag visste att det värsta var ändå att komma.

Jag började ner Diagonal och även ville öka takten. jag såg att det började bli svårt. även i nedförsbacke och kunde inte överstiga 4'40 ". Jag kom på Passeig Taulat. och Alfredo översyn fanns 10 miles och nu startat enheten. tiden. allt skulle vara enkelt. men en liten avsats några meter för att straffa lite discount canada goose trillium billig . men bär 2'que jag ville avancera började sjunka canada goose trillium xxs black se .Känslan i kroppen är obeskrivlig. du har en inre kamp som fortsätter till slutet. Mina ben skrek åt honom att sluta. var mitt hjärta att pumpa blod be ens bryta också. men hans huvud var fortfarande ge order att inte sluta.

Jag kom på 34 km. kommer att börja inom kort klättra Marina Street. men innan en annan bekant ansikte buy canada goose jacket trillium . han var min vän Wai-shan. ge uppmuntran till alla ryttare när han såg mig cheap canada goose outlet stores . började han skrika mitt namn. nickade och gick som jag kunde. bär stenar verkade pieds.Je kom till Marina. 2'vanished och började förlora tid. och endast en sak i åtanke. alla ansträngningar tider förra året och hitta ett behagligt tempo var mycket långsamt även försökt att ta honom till slutet.Innan du flyttar in i Pujades gatan. såg jag Paco. jag undrar om bad något eller säga något och vet inte om jag har sagt. allt jag lyckades höra var. "Gör missade mig. jag väntar på Passeig de Colón "Jag tror att jag har sett helt fel att säga det. men vände Passeig de Sant Joan och ser fram emot. stod han Triumfbågen. försökte skynda att gå som i slutändan var där. jag vet inte om jag lyckades. men jag gav bråttom att ta itu med Ronda Sant Pere. daglig scenen här med bussen och som fick mig att ta ett litet leende när de passerar genom Katalanska Farms cafeteria. där varje natt jag tar mitt kaffe och en croissant. som jag nu ge en av dem.

Jag får till Plaza Catalunya. är surr enorma applåder från människor som inte känner mig bära på vingarna. jag hör folk säga namnen på de löpare. men ingen säger gruvan. tittade ner och se varför ta den vikta. Fortfarande förstår inte svartsjuka tillgång. men efter så många miles ingen är bitterljuv. jag lämnade det som det var och tänkte. "Du har använts och att oroa slutar" .Jag är förbi domkyrkan där. människor som kom för att uppmuntra nyfikna som inte riktigt förstår vad som hände och utländska personer som besöker byggnaden och ta foton var blandade.Jag gick ner Via Laietana. försöker hitta en gnista. och jag tror jag fick det canada goose jackets sweden 2015 . Jag kom på Passeig de Colón. alla personer och många rätter. för ett ögonblick. jag tror inte att jag springer. nära är monumentet till Columbus och många människor jag glömmer. plötsligt ropar jag hörde mitt namn. fortfarande bakåtlutad tvungen att vara någon du känner. när du får ett oväntat besök ser jag min faster och farbror John Lourdes heja på vänster sida. bara ge mig tid att hälsa och fortsätta tills du får parallellt.

Sedan kom den mest fruktade men också den mest eftertraktade. parallella. 2 km. Arise sedan belöningen att vara re-marathon. men allt han trodde att han hade återfått makten på Via Laietana. förlorade jag strax efter starten av klättringen canada goose butik kbh billiga . men slutet var nära och Jag kommer inte vackla. många människor runt mig och han stannade canada goose jacket online 2015 . tittade jag på min klocka. takten 6'00 "men en takt som tillät mig att flytta. men mycket långsamt.

Jag lyckades nå Plaza Spanien. 200 m canada goose chateau jacket säljes .Är allt omkring mig irrelevant. detta ögonblick är min. min far skriker på mig bara 5 meter. men jag kan inte höra dig. mitt huvud går alla som har följt mig under tävlingen i mina tankar. Carlos Lucho. min farfar som alltid minnas honom någon gång i ett maratonlopp. min mor och far. men de flesta av mina barn och Reme. att nu inte komma fira varje lopp jag påminde honom och säga adjö Jag gav morgonen glad att inte kunna komma. de sista metrarna är för dem.

Steg för meta äntligen gjort god tid. men innan han kunde titta på. Felix närmar gör ett ansikte. men verkar nöjd. frågade hans tid 3h 10 svarade jag. kan knappt gå. men jag vet inte inte hur de närmaste dagarna kommer att njuta av denna tid i sitt första maraton. Jag tittar på mina. 3h 20'35 "som visste, canada goose down fill power sweden . jag uppskattar det förr gruvan. Vi söker Felix vänner och min far. ser vi dem. men min far såg det inte. be dem där öster och gå i den riktning du säger. men jag kan inte springa. Vi smälte in i en kram och säga min tid. jag gillar att se ansiktet på min far. han ser stolt.

Sätt benen i fontänen. vattnet är kallt. men lättnaden är nästan omedelbar och ett leende kommer till mitt ansikte. jag gick tillbaka för att få dessa dagar. jag kom upp med en fras som uttrycker vad jag känner denna gång."Bara för att känna det igen. det är värt att försöka igen" och ja jag ska försöka så fort jag kan och låter mina ben.

Jag klädd och jag gjorde vad jag ville göra mer. ring Reme. Hör hans röst. kände jag en klump i halsen. jag var så glad. jag kunde bara stamma. "Säg till Aron att få sin medalj" och "gå hem" Hon var i sin tur förvånad att säga. den officiella tiden. efter alla online race. Sen ringde jag min mamma var också överraskad av bra väder och gratulerade mig att han var mycket glad. Sedan tog jag telefonen och ringde Carlos . var så glad att jag behövde säga och jag tackar er för dessa ord till mig dagen innan som tjänstgjorde mig motiverad och Diagonal Få hjälp.

Vi fick på tunnelbanan och letar efter alla nyheter om loppet för att se vem som vann och om Jaume Leiva haft tid jag behövde. jag läste en obehaglig Noticia. död av en pojke 45-årig bosatt i L'Hospitalet. många sinnen för familj och vänner. vila i frid.

HÄLSA OCH MILES ...