Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Hyacinth Dam se

North Col erbjuder förbättrad North Country Road
Hooksett. NH - 27 juni 2013 avslutade - projekt flyttar norrut. föreslog en kraftledning uppnå billig förnybar vattenkraft i New Hampshire och New England idag föreslagit en förbättrad väg i avsnittet norr om projektområdet. Värd 1 köp Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Hyacinth Dam se .4 miljarder dollar projektet omfattas av en offentlig process för statliga och federala heltäckande och bör vara i drift i mitten av 2017. Kunderna kommer inte att ersätta rättegångskostnaderna i samband med projektet. eftersom det kommer att finansieras av sina utvecklare.

Det nya förslaget innehåller en förbättrad väg. delvis under jord. genom New Hampshires North Country. och utvecklades som ett svar på oron potentiella visuella effekter och äganderätt. "Under de senaste två åren. träffade vi markägare Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Hyacinth Dam se . medborgare. viktiga intressenter och tjänstemän från hela New Hampshire i ett försök att bättre förstå deras oro med vårt ursprungliga förslag". säger Gary Lång Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Hyacinth Dam se 2015 . President och Chief Operating Officer för Public Service i New Hampshire (PSNH). ett dotterbolag till moderbolag i projektet. nordöstra Utilities. "Vi har arbetat hårt för att utveckla ett nytt förslag som är bäst för New Hampshire och känslig för den feedback vi har fått."

Med det nya förslaget vägen på plats. planerar projektgruppen att öka sina gemenskap uppsökande insatser i de kommande veckorna och månaderna att federala och statliga tillståndsprocessen på allvar fortsätta. En ändring av presidenttillståndsansökan kommer snart lämnas in till USDepartment of Energy (DOE) Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Hyacinth Dam se . följt av en insättning 2014 med utvärderingskommittén i New Hampshire platsen. som övervakar den statliga processen rigorös.

Den nya föreslagna sträckningen North Country inkluderar 32.25 miles från den nya underjordiska bygg förkörsrätt. och delvis i transitkorridorer utvecklas och följer en bana till det ursprungliga förslaget under 2010 online Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Hyacinth Dam se . Vägen var strategiskt placerade för att minimera potentiella visuella effekter. North Col försöker lokalisera de återstående 147 miles från 187 mil projekt om befintliga rättigheter PSNH. där överföringsledningar och distributions finns idag.

De antenn delar av linjen i norr är mer avlägsna och skyddad från insyn genom att utnyttja skogs buffertar mellan linjen och befolkade områden, äkta canada goose återförsäljare i göteborg .Och. som en del av pågående arbete med att förfina och förbättra förslaget Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Hyacinth Dam se . reducerar en reviderad konstruktion höjden på en struktur upp till den maximala strukturen 135 meter till en aktuell höjd på 85-95 meter i Vita Mountain National Skog. som på andra håll längs DC delen av linjen som går från den kanadensiska gränsen i Franklin. Dessutom har projektet också omgjorda en 17 mil avsnitt av växelströmsledningen ligger i Franklin föreslog ledningsrätter och befintliga Concord i ett försök att minska höjden strukturen. Denna redesign reducerar de vanligaste struktur höjder längs detta avsnitt till 80 fot och innebär 92 procent av strukturerna kommer att vara 100 meter eller mindre. där tidigare endast 51 procent av de strukturer var 100 fot eller moins.Travailler med markägare som vill i North Country. kunde projektet att förvärva mark eller servitut främjar minimera den visuella påverkan av linjen. "Den nya delen av vägen huvudet är en förbättring jämfört med den ursprungliga rutten eftersom det har mycket större. isolerade egenskaper, billiga canadagoosebutik com fake online . och är belägen i mindre befolkade områden", discount canada goose pläd Sverige . säger Long. "Det kommer att bli mycket mindre synliga för allmänheten. I själva verket kommer en del av vägen som kräver flygbolagen placeras i en ny rättighet att använda 83 procent färre egenskaper än det ursprungliga förslaget och kommer att vara 70 procent mindre befolkade än det ursprungliga förslaget Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Hyacinth Dam se barn ."

Som en del av tillståndsprocessen New Hampshire. kommer projektgruppen fram en bedömning av den visuella påverkan. Dessutom kommer den amerikanska DOE genomföra en egen oberoende utvärdering av det visuella intrycket.

Den nya vägen North Country har två sektioner av undermarksbyggande. En sektion av 2.300 meter under jord föreslås att korsa Route 3 i Pittsburg. och en 7.50 mil avsnitt föreslås inom staden och statliga vägar genom delar av Stewarts och Clarksville. Projektet planerar att göra dessa viktiga investeringar i undermarksbyggande för att möta allmänhetens respons när du fyller i en kraftigt förbättrad väg i North Country.

"Vi förstår intresset begrava linjerna som ett sätt att undvika eventuella visuella effekter. och vi tror att dessa underjordiska sektioner. i kombination med de mer avlägsna flygbilder delar av vägen kommer att gå långt för att ta itu med dessa problem "sade Long. "Vi tittade på många ruttalternativ. och detta förslag är ett compromis.Il tillåter oss att slutföra vår resa börjar den rigorösa godkännandeprocessen offentligt samtidigt som den innehåller delvis under jord. Vi ser fram emot ett nära samarbete med städer och grannar längs hela sträckan.Vi förstår att att potentiell påverkan som hålls som en del av staten och federala tillståndsprocess. och vi hoppas att detta kommer att ge den bästa möjliga projekt för New Hampshire canada goose mössa billigt . "Med tillägg av den underjordiska delen canada goose återförsäljare i göteborg säljes . innebär mer än 83 procent av hela vägen nu tekniken källare eller användningen av befintliga ledningsrätter.

Projektet beräknas minska de årliga kostnaderna för New Hampshire 20 MUSD till $ 35 (regionala besparingar på $ 200 till $ 300 miljoner euro) energi genom att flytta dyrare produktionskällor fossila bränslen som annars skulle behövas för att möta den regional efterfrågan. Miljövinsterna kommer också att vara viktigt. eftersom projektet kommer att minska regionala koldioxidutsläppen upp till fem miljoner ton per år motsvarar att ta bort de årliga utsläppen av nästan 900.000 bilar. Det är cirka 200.000 fler bilar än för närvarande registrerade i New Hampshire

En ytterligare viktig fördel med projektet är den betydande finanspolitiska effekten detta kommer att ha på lokalsamhällen. projektet förväntas generera cirka $ 28.000.000 i nya fastighetsskatt varje år. Den slutliga utformningen och kostnaden för projektet kommer att genomföra löpande skatter. och projektgruppen kommer att arbeta med lokala samhällen för att ge korrekt information om vad intäkterna de kan förvänta sig varje projekt.Den Manchester handelskammaren Grand citerade minskar energikostnaderna. förbättra regional mångfald bränsle och miljömässiga fördelarna med förnybar energi som en viktig drivkraft i att stödja projektet. "Den rena. förnybar energi från North Col ger New Hampshire till bränsle mångfald i en tid då vår region är allt mer beroende av naturgas. priset kommer förmodligen inte alltid vara så lågt". säger Robin Comstock. vd och koncernchef för handelskammaren i Greater Manchester Canada Goose Palliser Coat Berry barn . "Mångfald. vilket ger stabilitet. är bra för affärerna." Handelskammaren i Greater Nashua. vilket också godkändes North Col. citerade projektets betydelse som bevis på att det kommer att ha en positiv inverkan på minska energikostnaderna. "North Pass är den största och viktigaste energiprojektet i studien. inte bara här i New Hampshire billiga canada goose pris jakke . men över New England". konstaterade Chris Williams. VD och koncernchef Handelskammaren i Greater Nashua. "Det kommer att spela en nyckelroll i stora ansträngningar för att kontrollera energikostnaderna och ger större prisstabilitet i framtiden."

På den ekonomiska fronten. kommer projektet att skapa 1.200 New Hampshire jobb per år under sin byggtiden. och på grund av effekterna av lägre energikostnader på ekonomin. kommer ytterligare 200 arbetstillfällen skapas varje år efter linjen är körs. "I en tid när vår ekonomi är i trubbel och behöver ett lyft. kommer Norra Pass skapa hundratals arbetstillfällen i staten med goda löner och förmåner". säger Joe Casey. ordförande i Nya Hampshire State Building and Construction Trades rådet. "De ekonomiska fördelarna med detta projekt för samhällen. arbetstagare och företag är obestridliga."

Projektet kommer snart lägga fram en ändrad ansökan på US DOE som kommer att förklara den nya vägen och fortsätta den rigorösa federala granskningsprocessen. inklusive offentliga möjligheter deltagande. År 2014 kommer en tillståndsansökan lämnas in till Hampshire nya webbplatsen utvärderingskommitté som kommer att utlösa en process för att separera med nya möjligheter allmänhetens deltagande.

Dessutom kommer Norra Pass öka sina gemenskap uppsökande insatser i de kommande veckorna och månaderna billigt canada goose yorkville bomber . "Vi ser fram emot att arbeta med staten och alla dess medborgare köpa canada goose til kvinder . Som en del av detta åtagande. kommer vi att anordna en serie öppna hus i städerna och längs linjen ". säger Long."Allmänheten skall ha möjlighet att prata med ingenjörer och specialister inom projektmiljö finns visuella simuleringar canada goose tilbud sverige billiga . och ställa frågor om allt från design av strukturen på den plats i raden discount canada goose chilliwack jacket ." tillade Lång . "När vi går framåt. frågar jag de som har motsatt sig projektet att vara öppen för att arbeta med oss ​​för att bemöta de farhågor. Genom samverkan kan North hals förbättra den ekonomiska och energi framtiden för vår stat och samtidigt säkerställa den unika livskvaliteten för New Hampshire i årtionden framöver Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Hyacinth Dam se . "