Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose butik kbh billiga säljes

Stål Klipp Oatmeal natt i en burk
För några dagar sedan, real canada goose online sale fake . organiserade jag min skafferi och jag hittade en låda med Steel Cut Oats Jag köpte det nästan ett år sedan. Jag trodde att jag använder bäst här billiga canada goose butik kbh billiga . eller det kommer att gå i papperskorgen. Jag vet inte riktigt varför jag köpte den för att jag inte gillar gröt canada goose butik kbh billiga . Jag hatar inte det canada goose butik kbh billiga dam . men det är inte något som jag vill ha.

När jag tittade på lådan canada goose butik kbh billiga . såg jag att det tog ca 30 minuter av matlagning. Visst. jag ska gå upp på morgonen innan arbetet och laga något jag inte riktigt gillar i 30 minuter (inte hända), canada goose vest med pels rea Sverige . Sen märkte jag på lådan en variant av metoden för matlagning billiga canada goose butik kbh billiga . Han säger att koka vatten. till havre och låt sjuda i några minuter. Efter sjud satte pannan i kylskåp över natten och koka en kortare tid på morgonen canada goose butik kbh billiga .

Jag såg bilder av havregryn i krukor runt nätet men aldrig betalat mycket uppmärksamhet. Jag tänkte. jag ska göra gröt per instruktion på lådan och lägga den i burkar och se hur det fungerar. Verkade mycket trevligare än att sätta allt kastrullen i kylskåpet canada goose butik kbh billiga säljes .

Här är hur jag gjorde mina havre i en burk.

Havregryn i en burk

Tvätta fyra pint stora mason krukor

Tillsätt 4 dl vatten i en kastrull och koka upp.När vattnet kokar till en kopp Steel Cut Oats

Sjud i 4-5 minuter havre

Detta är vad det ser ut när man tar av kaminen

Häll varmt havregryn i rena burkar

Sätt på locken på dem och låta dem sitta på disken tills de svalna. Jag lämnade den på disken i en timme. Peazy lätt.

När burkarna är cool pop dem i kylen och glömma

När du är redo för en rejäl varm havregrynsgröt till en drink i réfrigérateur billigt canada goose outlet köln .Ce är hur det ser rätt ut ur kylskåpet.

Mikrovågsugn för 5 minuter

Ta metall omslag och täck med en pappershandduk eller vax papper och mikrovågsugn i 5 minuter billiga canada goose jacka dam . Var noga med att röra om havregryn kring varumärket än 2 minuter för att hålla havregryn skum överst i potten canada goose europe shop billiga . Du kanske måste flytta ett par gånger discount canada goose trillium billig . åtminstone jag gjorde.

Samla din favorit pålägg Oatmeal

Jag använde lönnsirap canada goose trillium xxs black se . hackade pekannötter. hälften och hälften. hallon buy canada goose jacket trillium . vindruvor och min man lagt cheap canada goose outlet stores .

Du kan äta direkt från burk eller lägga den i skålar. Jag röstar på potten; vem vill tvätta en annan maträtt.

Oatmeal smakade riktigt bra. Det var typ av nutty provsmakning canada goose jackets sweden 2015 . kanske är det för att jag har lagt till några nötter. Jag tror att jag föredrar smaken av brunt socker i lönnsirap. plus att det är lätt att ta till jobbet.Min man älskade det och sade att det var något som jag måste göra det igen. Lyckligtvis har jag 3 andra krukor i kylskåpet. Efter redo att pop i mikrovågsugn är en stor bonus i min bok, billigt Canada Goose Lodge Down Väst Svart .

En burken var full för både min man och jag själv; det är mycket fyllning.

Det skulle vara en bra sak att ha till hands för övernattande gäster under semesterperioden eller när som helst. Varje person kan göra sina egna havre när de vill. Mycket bättre än pack omedelbar grejer canada goose butik kbh billiga .

Har du någonsin havre liknande förut. Dela dina erfarenheter och tankar. Vilka är dina favorit tillägg till havregryn. Jag tror körsbär eller torkade tranbär skulle vara bra så här års.

njuta av din måltid.