Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose banff parka herr

Ngong Ping 360 & City Gate Outlet
Efter att ha fyllt våra magar med Kam Wah Cafe breaktfast Mongkok. fortsätter vi till vårt nästa mål köp canada goose banff parka herr . Big Buddha @ Ngong Ping.

Jag tror att de filmade några hälsningar av kinesiska nyåret. när vi var där. det var mycket nära till CNY.

Vind så stark canada goose banff parka herr . smällde mitt hår mitt ansikte = =

Efter några bilder canada goose banff parka herr sweden . klättrade vi för trapporna och vi är hungriga. Och vi stoppas av ett stall för några svarta sesam & tau fu fa canada goose banff parka herr .

Sedan gick vi till utgången av City Gate. känd för sina märkesbutiker till rabatterade priser. från 21 Club billiga canada goose banff parka herr . Burberry canada goose banff parka herr . CK canada goose banff parka herr shop . Esprit mer canada goose coats real fur .., canada goose trillium fake rea sweden .

Och för de fattiga människor som mig billigt canada goose ladies kensington parka sale . det är bara fönster shopping och mat i foodcourt som ligger på översta våningen.

Du kan inte ha alltför höga förväntningar på maten foodcourt rätt.

På väg tillbaka till Mongkok canada goose mantra fake 2015 . vi stoppas av Disneyland. bara för att ha en uppfattning om vad.

Vi lyckades fånga en bild av fyrverkerierna från utsidan av stationen som vi är bra skridskor marknaden .)

En gång i Mongkok. vi är så hungriga. gick vi till en restaurang för middag slumpmässig. Och vi trodde mycket av maten vi hade hungriga till vård.

Men till vår förvåning buy canada goose jakke fra sverige . maten var god. färska galliards med räkor.Maten stjärnan är ingen annan än den "Pou Zai Fan" eller bättre känd som Claypot ris här i Malaysia, canada goose children barn .

Med vårt ris Pou Zai fejk canada goose jacket sale rea .

Förvänta dig inte något så enkelt kan smaka så bra. vi beställde en med saltade ägg. Och var är ägget canada goose trillium parka i sverige Sverige . måste du undrar cheap canada goose shop canada , cheap canada goose girls jackets online .

De gömde sig i botten av claypot. oskalade ett saltade ägg stor taille.L'œuf älskare är så glad när han hittade skatten .)

Spelet är bra nog för 2 personer. och det kostade runt RM13 + per person för detta Zai Fan Pou canada goose billigt på nätet .

Det vi har lärt oss av vår resa till Hong Kong är att du kan gå in i någon random butik och maten kommer fortfarande smaka bra. Eller var det vi som är lyckliga canada goose banff parka herr .