Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose baby sverige canada goose baby sverige, canada goose baby sverige, canada goose discount fake billigt, Canada Goose Chilliwack Bomber svart dam rea, canada goose återförsäljare karlstad 2015, canada goose billig på nett herr, canada goose expedition parka men sale billigt, canada goose damen sweden, canada goose winter jackets sale billigt, vart köper man canada goose jacka sweden
5 4.6 1 779 210

canada goose baby sverige

Pesto Köttbulle rullar
Jag har en liten bekännelse att göra. Jag var lite av en stalker Pinterest som för sent. Bläddra igenom mat och hantverk sektioner köp canada goose baby sverige , Canada Goose Heli Arctic Parka Röd herr herr . sätter saker här och där. Jag måste sluta canada goose baby sverige .

Men det finns saker där ute så där - det kan inte vara riktigt samma som den ursprungliga axeln canada goose baby sverige se . men det verkligen får min kreativitet.

Det ursprungliga receptet var mer av en rak köttbullar med mozzarella och marinara sås canada goose baby sverige . vilket är bra. men inte vad jag brukar gå till online canada goose baby sverige , Canada Goose Chateau Parka grafit Herr . Emellertid begreppet förbryllad mig. Jag var i en pesto humör som för sent canada goose baby sverige . så jag bestämde att det var den riktning jag skulle gå med dem. Jag bytte mozzarella för parmesan. sedan till pesto. och i sann "om du ger en mus en cookie" mode. jag kastade i vissa sautérade svamp och rostad röd paprika. Bara för att, billiga canada goose fake buy Sverige .

Värm ugnen till 350 grader F. Linje en stor plåt med en silikon bakning matta eller bakplåtspapper. Ställ åt sidan.

I en liten kastrull på medelhög värme. värmeolja canada goose baby sverige jackor . Lägg svamp och koka 5-6 minuter. eller tills svampen har släppt sina juicer och har i huvudsak avdunstat vart köper man canada goose jacka sweden .

Klipp dina två kex och placera på en ren arbetsyta.Toppa med vardera 1 tsk pesto. 1/4 tsk parmesanost canada goose winter jackets sale billigt . halv klimp canada goose damen sweden . rostad röd paprika och svamp canada goose expedition parka men sale billigt . Vik kakdeg kanterna på fyll ingredienserna och nyp ihop. Placera fyllda bullar på en beredd bakplåten (det är okej om de rör) canada goose billig på nett herr .

I en liten skål. blanda det smälta smöret och vitlökspulver. Pensla smörblandning över toppar av bullar canada goose återförsäljare karlstad 2015 . Strö över resterande parmesanost. Grädda i 17-21 minuter Canada Goose Chilliwack Bomber svart dam rea . eller tills bullarna är dorés.Donne. 16 rullar (förrätt servering. 2 bröd rullar)

Vi åkte till staden för middag på dessa häromkvällen canada goose discount fake billigt . men jag tror att de fungerar bättre som aperitif eller att följa en post. Sådant är livet för min man idag. jag svär de fattiga är aldrig en normal måltid canada goose baby sverige . .)

Jag kommer att säga. medan vi båda hittade dessa läckra. de var lite arbete och tog mer tid att slänga ihop än väntat. Det förmodligen inte hjälpa att jag försökte göra 24 av dem genom att skära kex i tredjedelar. inte halvor. Bara. Gör inte det. Degen blir för tunn och du börjar få hål i rullarna. Jag justerade ovan receptet för att återspegla en bättre mängd till mängden av ingredienser.