Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose baby säljes

Naperville smarta mätare för att hålla koll på hemmet aktiviteter
Naperville. IL - Under det senaste året. staden Naperville och användbarhet som ägs av kommunen har installerat smarta mätare för nästan alla invånare äkta canada goose baby säljes . I ett försök att lösa vissa problem i staden inte längre dokumenterar "nuvarande" och "tidigare" läsningar användning av elmätare på månatliga räkningar. bosatt i Naperville staden skickade en Freedom of Information Act (FOIA) förfrågningar i en försöka få denna information på sin räkning. Vad hon fick tillbaka var motsvarande 15 minuter av varje kvantitet användning i kWh canada goose baby säljes . bokstavligen tusentals siffror utan mätaravläsningar associerade månaden. Vårdtagaren skickade informationen till mig att avgöra detta kunde jag göra siffrorna och visa mig att de faktiska uttalandena inte har tagits med i 67-sidigt dokument som hon hade fått från staden canada goose baby säljes sweden .

En del av mitt svar på den bofasta var. "OK. Ja. jag håller det finns ett problem med datatypen du tillhandahålls via det bifogade datablad för att det är bara 15 minuters steg "utan register över verkliga kumulativa räknare.

Uppgifter om användningen av granulat energi till den första sidan i dokumentet som jag skickade var för April 26. 2013.Jag skannade några sekunder och noterade tydliga trender i siffrorna (utan att först grafisk information) skrev följande meddelande Naperville bosatt.

Senare jag plottas tiden använda siffror från 15 minuter till 26 april 2013 som visas i bilden ovan. Med ingen mjukvara eller specialanalys. är det ganska lätt att härleda mänskligt beteende från graphique.Il är klart att människorna i familjen ägde rum på 4.30 ET började dagen med de typiska aktiviteter simning och mjöl eller göra kaffe canada goose baby säljes . Från denna graf kan jag inte säga exakt vad enheten används när. men diagrammet visar tydligt den diskreta mänsklig aktivitet. Det är också tydligt att det finns lite eller ingen mänsklig aktivitet runt 08.30 (kanske 8.15) till 15.00. Du kan också se hur avläsningAnvändar tappar plötsligt ner vid 22.15 vilket indikerar att familjen går i pension för kvällen.

Låt en annan dag den 28 april 2013 för samma Naperville bosatt. Se skillnaden. Huset är obebott billig canada goose baby säljes . Det finns ingen topp avläsningar energianvändning egenskaper canada goose baby säljes . Vad du ser är en belastning uppdaterad med intermittenta toppar i samband med ett kylskåp och förmodligen en annan enhet.Det tar inte ett geni för att urskilja att huset är nu vakant och är mer utsatta för inbrott med plats obemärkt, canada goose butik i kbh rea herr .

Eftersom jag är på ett fast program ställer priser för den användning av el. finns det ingen grund för affärsrelationer till förmån för att samla tusentals datapunkter per månad. Verktyget kräver endast en datapunkt per månad för att kunna beräkna min månatliga elräkning.

Som svar på en fråga om huruvida verktyget inte kan "se när jag är hemma, canada goose shop hannover dam ." staden av staterna (som visas i bilden nedan) som "Verktyget kan inte detektera närvaron av människor i deras hem. " Detta är en lögn canada goose baby säljes 2015 . Detta är propaganda. Det är en lögn canada goose discount sale rea . Om människor är vid liv och använda elektricitet. är deras närvaro detekteras och beteende kan vara déduite.La Stad säger också att "generellt" du kan inte "säga vad jag gör i mitt hus Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Vit Dam herr ." Så som svar på den andra frågan. täcker staden lite. Ordet betyder oftast "ingen specifik eller detaljerad." Min viktigaste punkten här är att om jag kan avgöra. med hjälp av en enkel analys på några minuter den exakta tiden när någon stiger upp på morgonen. när de lämna huset när de går hem. och när de går i pension till sängs ...då är det mycket mer specifik och detaljerad än vad som är godtagbart för mig. Vad tycker du.

Staden visar att detaljerad information om energiförbrukningen samlas så att "Kunderna har befogenhet att säkert se deras online energiförbrukning."

Jo. för att citera den Illinois justitiekanslern. "De allmännyttiga vill experimentera med dyra smart grid-teknik. inte bevisat. men alla risker för detta experiment kommer ligga hos konsumenterna. Marken är ... så smarta mätare kommer konsumenterna att följa sin elförbrukning. att hjälpa dem att minska förbrukningen och spara pengar. . canada goose drake buy 2015 .. [konsumenter och skattebetalare] bör inte tvingas att betala miljarder för smart teknik som kallas för att ta reda på hur man kan minska sina elräkningar. Vi vet att sänka värmen konditionering eller luft och släcka ljuset. "

[Referens köpa kjøp billig canada goose jakke . http.//lisamadigan.org/Newsroom/lisainthenews/item/2011-06-lisa-madigan-opinion-editorial-comed-experiment-too.]

Låt mig vara tydlig. Smarta mätdata kan användas av andra uppsåt eller oavsiktligt med befintlig teknik eller utvecklas på ett sätt som inte har tillstånd att dra typer av verksamhet eller ockupation av ett hus för specifika tidsperioder.Det är också möjligt att denna information kan begäras för rättsliga förfaranden som bevis för att bevisa eller motbevisa vissa förslag. Till exempel. du har hemma på kvällen i fråga för det påstådda brottet. För verktyg eller andra vägrar dessa legitima farhågor är ett bevis på förvirring. i huvudsak dölja sanningen för konsumenten.

Förutom standard avläsningar "verkliga makten" mätt i kWHrs real canada goose heli arctic sverige . stad Naperville Smart Meter också samla information om en parameter som kallas reaktiv effekt (som inte ingår i Naperville bosatt genom FOIA begäran som nämns ovan). Den faktiska effektavläsningar i kombination med reaktiva effektavläsningar skapar potential att avslöja ytterligare information från data från smarta mätare, canada goose jakke dame dam . inklusive användning av den specifika anordningen.

"Övervakning laddningen av icke störande anordning (NALM) är en praktisk metod för att bestämma energiförbrukning enskilda apparater canada goose vest med pels rea . Den NALM använder endast en mätpunkt. till exempel. bara på den viktigaste inkörsporten för elektrisk service till huset canada goose children barn . som inte kräver installation av mätare på varje enhet. ... Varje enhet har elektriska egenskaper som kan användas som en unik "signatur" för att erkänna hans bidrag till den totala konsumtionen.Tekniken att NALM mer välutvecklad använder signaturen ges av den verkliga och reaktiv powerof enheten under drift Steadystate "[min kursivering] [Referens Citat." Provtagning komprimering för icke störande övervakning cheap falska canada goose sidor . ladda enheten (från NALM) Använda strömvågor canada goose baby säljes . "Wang. Y. et. al.. daterad juni 2012. ACTA Press.]

I huvudsak kan den Naperville Smart Meter data i kombination med en analys av backend datorn avslöjar enskilda enheter signaturer. Se bilden nedan för lite naiv och begrepps illustration av hur enheterna har "signaturer".

En relaterad blogg (och kanske ännu mer koncis) tillsattes kallade "smarta mätare Naperville Hem rapporterar kan vara sårbara för Weekend Inbrott." på följande adress. http.//thetruthaboutsmartgrids.org/2013/10 / 16 / smarta Stöld meter /.