Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose authentic jackets säljes canada goose authentic jackets säljes, canada goose authentic jackets säljes, canada goose på nätet, canada goose girls parka 2015 på nätet, Canada Goose Heli Arctic Parka Spirit herr dam, real canada goose vinterjacka Sverige, canada goose xxl kijiji dam, canada goose reversible herr, canada goose stockholm kontor sweden, discount canada goose down hoodie dam
5 4.8 1 983 323

canada goose authentic jackets säljes

Efter Boston bombningar. urartar svenska medier "krig mot terrorismen"
Svaret från de australiska medier och politiska etablissemanget till belägringen ålagts i Boston efter den 15 april attackerna är en tydlig indikation på att de styrande eliten är villiga att använda samma typ av antidemokratiska metoder i Australien.

I de allra mediebevakningen. att oöverträffad militär-polis lås av en stor amerikansk stad spåra en enda 19-årig ungdom påstås ansvariga för bombningarna var knappast nämnts. än mindre kritis. Det var fotografierna. snarare än ord. som gav en överblick över vad som är placerad tungt beväpnad polis och National Guard trupper i stridsmundering köpa canada goose authentic jackets säljes . bepansrade Humvees patrullerar gatorna canada goose authentic jackets säljes . som "misstänkta" handbojor.

Metoderna för militära och statliga polisen har använts i mer än ett decennium att terrorisera befolkningen i Afghanistan och Irak. utegångsförbud. sökningar. hus efter hus. vägspärrar. transitering stopp är nu i bruk i USA. Dock är införandet av vilket motsvarar krigslagar i Boston och trampar på de demokratiska rättigheter som inte ifrågasatts i det minsta av australiska politiker eller media.Istället har bombningarna Boston vidtagits för att motivera den reaktionära program av den härskande klassen i Australien. inklusive ytterligare bör förbättra underrättelse och polismyndigheter. Som i alla andra frågor canada goose authentic jackets säljes dunjacka . den federala Labor regeringen omedelbart tog hans kuk Washington.Dans timmar bomben. innan några bevis hade framkommit canada goose authentic jackets säljes . utrikesminister Bob Carr har höjt spöke terrorism. sade att det var "legitimt att vara berörda ... att detta är en inhemsk strejk terrorist."

Medierna. med Murdoch i Australien i täten. har tagit upp frågan. April 22 redaktionella titeln "Folket i Boston vinna." berömde "mod och motståndskraft" av folket i Boston köp canada goose authentic jackets säljes . som gav "en inspirerande lektion i hur man slåss mot terrorismen." Han n "Det råder ingen tvekan om att detta inte var" folket i Boston ". utan snarare den massiva militära människojakt som välkomnades. "Optimism att efter Usama bin Ladin dödades. skulle terrorismen vara på tillbakagång flyttades. Är behovet av vaksamhet så viktigt idag än någonsin" canada goose authentic jackets säljes . avslutade redaktionen.En artikel i tabloid Murdoch. The Daily Telegraph den 19 april rasade mot Gillard regeringen för att ha skurits budgetar för svenska intelligens 80 miljoner under de närmaste fyra åren. I själva verket har finansiering för sex civila och militära myndigheter ökat markant under det senaste decenniet. tredubblats till mer än en miljard dollar år 2010 och till en avsevärd ökning av personalen. Bomberna i Boston. sade författaren. "bör väckning regeringarna som tror att de kan använda den allmänna uppfattningen om reducerade nivåer av hot att skära budgetar underrättelsetjänster canada goose authentic jackets säljes 2015 ."

Den tjetjenska bakgrund av påstådda bomb Boston används också för att motivera drakoniska åtgärder mot invandrare och réfugiés.Sous "gränsskydd" av Labourregeringen systemet. är asylsökande som anländer med båt fängslade på obestämd tid i läger fjärr frihetsberövande discount canada goose down hoodie . Även de som anses flyktingar är föremål för bedömningar av den svenska Security Intelligence Organisation och (ASIO). landets inhemska spion byrå. För närvarande 55 srilankesiska tamilerna är i ett svart hål efter de rättsliga fångarna fortfarande bedömningar oönskad och oförmögen att utmana de hemliga slutsatser.I sin April 22 redaktionella, äkta canada goose vest sweden . "När invandrare vänder terrorist canada goose stockholm kontor sweden ." den svenska gick vidare. Att påstå att attackerna ställde Boston "frågor som är viktiga för alla länder på behandling av invandrare och asylsökande". insisterade han att "framtida säkerhetsåtgärder bör fokusera mer på att identifiera och fånga upp de troliga terrorister. "Argumentera att" de myndigheter. däribland Australien. måste övervinna sin nervositet på profilering ". sade han canada goose reversible herr ." Det finns inget diskriminerande identifiera kohorter som terrorister skulle kunna rekryteras och fokus begränsade resurser på att spåra deras rörelser. "

Med andra ord bör samhällen av hela invandrare riktas av polis och underrättelsetjänster. och projektionen av ASIO invandrare bör stärkas ytterligare canada goose xxl kijiji dam . Det finns ingen gräns för de "kohorter" som skulle vara föremål för rutinövervakning. trakasserier och förhörs-tjetjener. Sri Lankas tamiler. praktiskt taget vem som helst från Mellanöstern. inklusive Australiska varaktigt bosatta. Detta är en öppen receptet för att piska upp fördomar och motivera persécution real canada goose vinterjacka .Tout politiskt viktigt är stödet i vad pass för den liberala medier i Australien för att stärka polisens-statsapparaten.En ledare i Sydney Morning Herald den 21 april sa, canada goose constable parka men Sverige . "Den capture [den överlevande misstänkte] bör lugna på kompetensen hos dem som ansvarar för brottsbekämpning. men de lärdomar för att förbättra säkerheten bör läras Chansen är .. människor i USA och Australien kommer att uppmanas att vara på förhöjd alert och acceptera strängare säkerhetskontroller vid offentliga evenemang, real canada goose jakke dame tilbud . "

Endast till tidningen var att uppmana försiktighet branding hela samhällen som ett hot. "Guilt by association är farligt. Politik av rädsla är inte motiverad. Bomber Boston Marathon. medan tragiskt är inte en ursäkt för en häxjakt ". sa han. Dock hade redaktionen inget att säga om belägringstillståndet som har införts i Boston och gjorde ingen kritik av "befogenheter bekämpande tjänstemän i lagen" genom att trampa de grundläggande fötterna juridiska och demokratiska rättigheter.

På samma sätt har de gröna gjort några uttalande om attackerna den Boston. Och svenska medborgerliga friheter broderskap var bara anmärkningsvärt för dess fullständiga tystnad om upphävande av grundläggande demokratiska rättigheter i Boston.

Detta svar har en mening Canada Goose Heli Arctic Parka Spirit herr dam . Hela politiska etablissemanget är delaktiga i att uppföra ställningen av en polisstat i Australien.Under rubriken "kriget mot terrorismen". har staten nu befogenheter internering utan rättegång. genomföra hemliga förhör utanför lagen. och organisationer håller halv hemliga rättegångar canada goose girls parka 2015 . Övervakning och forsknings befogenheter ökades . Kontroll order och "förebyggande frihetsberövande" kan imposées canada goose på nätet .En Dessutom har den federala regeringen befogenhet att införa ett liknande tillstånd av militär belägring på Lockdown Boston. Enligt den lagstiftning som antagits utan offentlig debatt för spelen Sydney Olympic 2000 och utvidgades 2006. statsministern. andra ministrar eller två "tillåta" handlar i samförstånd. kan. i fallet med en "plötslig och extra nödsituation" aktivera de väpnade styrkorna. Armén kommer att ha rätt att täta de utvalda områdena inrättats vägspärrar. order till civila. beslagta egendom canada goose authentic jackets säljes . warrant sökningar. kvarhålla och skjuta för att döda.

Omfattningen av användningen av dessa befogenheter är exceptionellt bred och vag-en förmodad hot "Commonwealth intressen" eller faran för "våld i hemmet" som är bortom förmågan hos en stat eller territorium."Terrorism" är helt enkelt det praktiskt förevändning för att inrätta auktoritära mekanismer som kan användas för att ta itu med populära opposition och motstånd mot den regressiva dagordning militarism och åtstramning som införts i Australien som USA.